Перилни препарати и омекотители - 66

• 41 779
  • 715
  •   1
Отговори
# 165
В първото мнение на темата идеално е обяснено защо течните препарати се слагат с чашка в барабана. Не се отмиват както трябва, когато се сложат в чекмеджето, и създават чудовищни налепи по вътрешните части на пералнята.
Праховете е най-добре да се слагат в чекмеджето – така се отмиват и разтварят правилно без опасност да оставят следи.

# 166
  • Русе
Здравейте. От къде мога да си купя чашка за течен прах, която се слага в пералнята? Купих си течен Ариел, но чак вкъщи установих, че нямам в какво да го сложа. Или да наливам директно върху дрехите?
И как ще го отмериш, за да излееш директно върху дрехите?
Провери по левчетата и магазините за домашни потреби. Там има разни мерителни чаши.

# 167
Здравейте. От къде мога да си купя чашка за течен прах, която се слага в пералнята? Купих си течен Ариел, но чак вкъщи установих, че нямам в какво да го сложа. Или да наливам директно върху дрехите?
И как ще го отмериш, за да излееш директно върху дрехите?
Провери по левчетата и магазините за домашни потреби. Там има разни мерителни чаши.
Имам мерителна чаша, но нямам самата чашка, или там каквото се казва, която се слага в пералнята с праха, за да не се излива върху дрехите.
П.П Такава ли е чашката, която се слага в пералнята - като зелената?

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 11:16 от Frozenn

# 168
  • Русе
Моята мерителна чашка я имам от времето, когато продаваха Пурлан. Беше някакъв промопакет в Метро голяма с малка бутилка и подарък мерителна чашка. Имам и още една на село, която ми я поръчваха безплатно от Германия от Корал. Други течни перилни препарати не ползвам и нямам други мерителни чашки за тях. Но и в капачката на препарата може да се отлее и да се пъхне в пералнята с прането. Нищо няма да им стане на дрехите.

# 169
  • София
Сигурно по книжарниците се продават разни контейнерчета. Или в аптеките - гледам по 100 мл
Нещо такова https://remedium.bg/konteyneri-sterilni-urina-100ml-12294/p

# 170
  • София
Тези не са подходящи.

Аз изливам директно на дрехите, меря с капачката.
Ползвам чашка само за отложен старт.
И зелената става, и бялата.

# 171
Може да си поръчаш от сайта на ПиГ от Германия , ще ти изпратят безплатно ..

# 172
От потребителка във форума научих, че за течен препарат може да се ползва силиконова форма за мъфини.

# 173
От потребителка във форума научих, че за течен препарат може да се ползва силиконова форма за мъфини.
Колкото чаша за урина , толкова и форма за мъфини ...
За мен това са глупости ..
Мерителна чаша може да се намери във всеки магазин ..

# 174
  • на Мелмак
А защо не капачката? На нея какво й е?

# 175
А защо не капачката? На нея какво й е?
Капачките на повечето гелове са прекалено малки ..

# 176
  • на Мелмак
Ясно Simple Smile

# 177
Мъжът ми щял да ми донесе гръцки Скип, а ми носи това 🙄🙄🙄
Става ли или да го пращам да го връща?
Скрит текст:

# 178
Здравейте, искам да попитам има ли омекотител в Persil duo caps? От описанието не можах да разбера дали има омекотител в него, а ми трябват капсули за пране задължително без омекотител.  Може ли да ми препоръчате течен препарат за пране на капсули без омекотител?

# 179
Мъжът ми щял да ми донесе гръцки Скип, а ми носи това 🙄🙄🙄
Става ли или да го пращам да го връща?
Скрит текст:
Да го връща . Испански е , дори нашето ОМО е по–добро от този Скип ..
Здравейте, искам да попитам има ли омекотител в Persil duo caps? От описанието не можах да разбера дали има омекотител в него, а ми трябват капсули за пране задължително без омекотител.  Може ли да ми препоръчате течен препарат за пране на капсули без омекотител?
Не , няма омекотител . Няма нито капсули , нито гел , нито прах с омекотител ..
Такова нещо не съществува ..

Общи условия

Активация на акаунт