За бебета и деца от 0+ месеца- Бързи въпроси, отговори и съвети, 94

• 20 007
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Chillah, аз, но моята беше малка. Вкъщи с упражнения. Има и едни тренировки "Не на диастазата". С коремни преси не се оправя, а само се влошават нещата.
Ако вече е доста голяма бих се консултирала с някой специалист.

# 586
Малката е с Т.ту се качва, ту спада освен да редувам Нурофен и Панадол +вит ц на първо време какво друго,док не вдига .....

# 587
На мен всеки път ми изписват Изорекс.

# 588
  • Варна
Здравейте, бебето ми е на почти 2 месеца и от два дена пъпчето е леко разтворено и червено, знаете ли нещо?

# 589
Малката е с Т.ту се качва, ту спада освен да редувам Нурофен и Панадол +вит ц на първо време какво друго,док не вдига .....
Кашля ли? Малкия е с темп , кашлица и бистри сополи. Док каза панадол над 38 .
Да няма някакъв такъв вирус сега?

# 590
Здравейте, бебето ми е на почти 2 месеца и от два дена пъпчето е леко разтворено и червено, знаете ли нещо?

Добре ли беше зарастнало? Излиза ли леко навън? Аз бих обсъдила с педиатър да не е някоя инфекция/херния.

# 591
Няма нищо друго Авирон ми изписа по тел,утре ще я водя на преглед

# 592
Пандата не е ли с натрупване ? При продължителен прием едва ли една пауза би повлияла толкова .
Пробиотик панда давах от изписването. Наистина помогна за коликите, защото като го спрях една седмица се видях в чудо от рев. Внимавай какво друго даваш за коликите, защото симетиконът запича
Неонатоложката каза, че нямало смисъл да давам толкова скъп пробиотик, смени ни го а флора бимби и след няколко дни такива зверски колики. Минах си пак на пандата и нещата се нормализираха. Не са изчезнали коликите, което дете си има, си има. Но има разлика в рева.
А неонатоложката.. явно имат договор с тия флора, че всичко тяхно ми препоръчваше, а разликата в цената като се сметне на база месец беше около 3-5лв..

# 593
И все пак мисля , че пандата или който и дае пробиотик не действа ден за ден .
Пандата не е ли с натрупване ? При продължителен прием едва ли една пауза би повлияла толкова .
Пробиотик панда давах от изписването. Наистина помогна за коликите, защото като го спрях една седмица се видях в чудо от рев. Внимавай какво друго даваш за коликите, защото симетиконът запича
Неонатоложката каза, че нямало смисъл да давам толкова скъп пробиотик, смени ни го а флора бимби и след няколко дни такива зверски колики. Минах си пак на пандата и нещата се нормализираха. Не са изчезнали коликите, което дете си има, си има. Но има разлика в рева.
А неонатоложката.. явно имат договор с тия флора, че всичко тяхно ми препоръчваше, а разликата в цената като се сметне на база месец беше около 3-5лв..

# 594
Много е ефикасна Пандата,при нас имаше ефект още на втория ден ,нея и Лефакс давах.Лефакса продължих до третия месец почти,а пандата давах един месец редовно,от там от дъжд на вятър.

# 595
За колко време стига една опаковка от Пандата, ако се дава редовно?

# 596
За колко време стига една опаковка от Пандата, ако се дава редовно?

По 1 прахче на ден се дава, а мисля бяха 30 прахчета в пакета (ако не ме лъже паметта). Значи, за месец стига.
И ние бяхме с него и съм много доволна. Единственият недостатък е високата цена.

# 597
Аз давам по 10 лева на седмица за капки, които не мисля че действат и то идва същото. А могат ли да се комбинират двете неща, примерно Инфакол и Панда?

# 598
Да можеш.

# 599
И аз съм много доволна от пандата. Колики не знам дали имаше, но и да имаше бяха малко, нямаше много рев. Сега продължаваме да го даваме и през захранването и няма коремни неразположения. Мисля, че помага и при алергии, а аз и мъжът ми имаме колекция от кожни и други алергии.

Общи условия

Активация на акаунт