За бебета и деца от 0+ месеца- Бързи въпроси, отговори и съвети, 94

• 19 563
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Чувала съм , че има някои безконтактни , които изчерват като живачен. ( не дават отклонения)
За мен няма по-точен от живачния термометър. За щастие аз имам такъв, една приятелка внася от Русия и си взех. Но за дете е малко по-трудно, защото моята госпожица не стои с него, за разлика от племеника ми пък.

# 76
Ами нейна си е грешката като дава каквото й да е дори дрехи да каже че си ги иска после....😳😳😳😳

# 77
Дава 2-3 десети разлика с живачния, сравнявала съм 2 пъти. Не мисля, че е голямо отклонение, аз живачния го държа няколко минути, колкото ми позволят децата. Нямам причина до сега да не вярвам в показанията на Микролайф, но все пак си е електроника. Когато се чудих какъв термометър да взема, този беше с най-добри отзиви. Ето това е модела
Благодаря, срещнах доста положителни отзиви за него, ще го взема. И аз съм голяма паника и предпочитам да не ползвам живачен.

# 78
предпочитам да не ползвам живачен.
Живачните отдавна са забранени в България, вземете галиев.

# 79
За някои едри играчки, пособия, да...може би да се върне, зависи уговорката, но дрехи...ми е странно.И какво, нацупи се,че не може да ги върнеш?

Ние сме с на Нук и сме доволни от термометъра.Купен е когато бе пандемията и доста неща масово липсваха, а искахме да имаме, та...нямахме много избор.Не бях се решила преди раждането да взема, явно се и чудех кой да бъде, после като ни затвориха при първата пандемия и издирвах да си имам в нас.

# 80
Аз досега не съм давала дрехи. Но съм вземала. И все гледам да ги върна на майката. Макар че и съм я питала в последствие и ми е казвала, ако има на кой да ги дам по-добре. Та..
Ние имаме галиев и няколко безконтактни. Последно взехме на Агу, но не ми се струва да е мн точен. Случвало ми си е няколко пъти едно след друго мерене да ми показва отклонения в някакви стотни.

# 81
За някои едри играчки, пособия, да...може би да се върне, зависи уговорката, но дрехи...ми е странно.И какво, нацупи се,че не може да ги върнеш?

Ние сме с на Нук и сме доволни от термометъра.Купен е когато бе пандемията и доста неща масово липсваха, а искахме да имаме, та...нямахме много избор.Не бях се решила преди раждането да взема, явно се и чудех кой да бъде, после като ни затвориха при първата пандемия и издирвах да си имам в нас.
Не, нищо не каза, ама на мен ми стана тъпо. Може би наистина трябваше да я питам. Но толкова дрехи са ми давали, повечето ми приятелки бяха доволни, че могат да се отърват от тях, че изобщо не ми мина през ума, че някой може да си ги поиска пак. Аз също, когато ги дадох се радвах, че съм си освободила място, не само да ги премятам през шкафовете. Пък и деца ги носят се пак, падат, късат се, цапат се. Не всичко остава в приличен вид за ползване и след това.
Иначе и нашия термометър го купуваме по време на първия локдаун. В онлайн аптеките нямаше никакви наличности, мъжът ми обикаляше от аптека на аптека да търси. За късмет в едната аптека беше останал само 1 и то точно какъвто исках.

# 82
Да,беше голяма мъка, всичко изчерпано, аз от Хиполенд открих Нук.
После нещата се нормализираха, но все пак тя бе малка и исках да имаме.
Аз също съм давала и давам дрехи и др неща, давали са ми и на мен много, нормално е.

# 83
  • София
Като давам дрехи винаги ги отписвам. Ако толкова мисля, че ще си ги ползвам не бих ги предложила. За второто единствено бих заделила най-малкият размер, другото се купува наново. Като са ми давали не са ги искали пак (казват си веднага). Уреди връщам.

Гнездо, люлки, уреди съм си ги прибрала в кашоните, опаковала и чакат номер 2. Тях не ги отдавам на друго бебе.

Термометър купих някакъв електронен. Знам, че дава 0,5 по-ниска температура и така се ориентираме колко е реалната (сравняван е с живачен няколко пъти).

# 84
Досега не съм давала нищо,просто или са по-големи децата или с много малка разлика и всеки си е накупил.Имам вакуумни чували и там трупам дрешки 😇
(П.с. и не се знае за второ дали ще е същия пол и сезон родено, за тези които си ги искат обратно)
Взехме една украса за РД ,но така и не ползвах и буйки като за първи номер носи ги няма и два месеца,видимо бяха изхабени и обелени, доста деца са го носили и ги върнахме нещата после,някой друг ако може да се възползва 😇
Сега съм решила да дам ако успеем да се видим едни сандали на наши пр. които малката изобщо не е носила,но с уговорка или да ги върнат на есен или да ги плати на половина,понеже са скъпа марка,дано не прозвучи грубо ☹️

# 85
Интеретно ми е кои капки за хрема са най-ефективни при вас? На 1.8 е, доста сме пробвали досега, но без особена ефективност.

# 86
Така наречените черни капки които цапат много

# 87
Кои капки за хрема са най-ефективни при вас? На 1.8 е, доста сме пробвали досега, но без особена ефективност.

# 88
  • Благоевград
На мен са ми давали дрешки и когато реших да ги предам натам просто попитах майката дали има нещо против да ги дам на друго момиче и тогава тя ми каза да ги задържа за сега, защото чакат второ детенце и се оказа пак същия пол - дрешките си им вършат отново идеална работа. Аз съм на мнение, че дрешките до около година и половина не се износват чак толкова и могат да се ползват доста. Но аз винаги си питам като ми дадат нещо по този начин, освен ако още в началото ясно не ми е казано - давам ти ги, не искам да  ми ги връщаш.

Аз също съм дала дрешките на моето дете, но с уговорката да бъдат върнати, ако ни потрябват отново 😌

# 89
Съгласна съм, че щом жената не е казала предварително да й се върнат, е учтиво все пак да я попитате преди да ги дадете на други хора. Малко е сложно обаче, ако получите много неща от различни хора, после кое на кой е било.
Не съм съгласна обаче да пазя на някой дрехите вкъщи в случай, че някога има друго дете 😃 щом си ги иска, нека си ги вземе, не всеки иска или има място да складира ненужни вещи.

Общи условия

Активация на акаунт