Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 628
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Най обичам някой да ми каже, че не се чувствам така, както твърдя, че се чувствам Laughing
Аз обикновено избухвам в смях за хорската увереност, спрямо моите усещания.
Тъпота му викам.

# 106
Няма такъв филм като "в един момент", или си ревнив, или не си. Не можеш с такава убеденост да твърдиш, че няма такива двойки, крайна си и не уважаваш чуждо мнение, Андариел.

# 107
  • София
Не, за нея има едно мнение - нейното.

# 108
  • София
Стигне ли се дотам някой от двамата да започне да флиртува, ей така, уж "неангажиращо", това е ясен показател, че нещо във връзката им НЕ върви. А може би дори цялата връзка... Grinning

Не е задължително нещо да не върви във връзката. По-скоро в главата на флиртаджията нещо не върви и това е повече негов проблем, а не на връзката, нито на партньора му. По-лесно е флиртаджията да каже "ето, заради него/нея е всичко, той/тя е виновен, аз съм едно сладко, бяло, невинно зайче".

Уважавам чуждото мнение, но действителността показва, че винаги, абсолютно винаги се получава единият да започне да ревнува и вече да не го устройва. (дори сега се сещам, че имаше преди много години една потребителка, която твърдеше, че  са такава двойка равнопоставени флиртаджии, ама накрая единият реши, че не иска да продължава играта)

# 109
Предлагам темата да се заключи - Андариел се изказа като последна инстанция и след нейното изказване всичко е уточнено и заковано. Тогава за какво да спорим повече?

# 110
Ама, Анди, Феникс, позволете си да живеете, бе хора. Животът не е параграфи и абзаци от правилник за живота. Той е цветен, многообразен, непредвидим.

# 111
  • София
Като във физиката е - винаги се стига до равновесна точка. Във връзките пак е същото - единият ревнува повече или в един момент започва да ревнува. Всъщност и в приятелството е така - когато БФФ станат три БФФ, винаги това тройно приятелство има двама, които са по-БФФ помежду си, също както има и един, който е лидерът във връзката или приятелството, единият е по-доминиращ. А когато при трима уж разнопоставени, двама стават по-равни и третият ревнува и или иска да развали приятелството на другите двама, или да привлече единия, или започва да си отмъщава по някакъв начин или се оттегля.

Какво е това "позволете си да живеете". Аз си живе, просто не влизам в такива конфигурации, защото съм наясно, че няма такива триъгълници и четириъгълници. Но хората се успокояват, че може единият или и двамата "само да флиртува" и всичко е ок. Не, не е ок, въпрос на време е да гръмне.

# 112
Уважаваш, чушки Laughing

Не се опитваш да предизвикаш дискусия, споделяйки твоето лично, субективно мнение, а размахваш пръст, не сме в училище, Андариел, краските не са черни или бели. "Никога" и "винаги" са думи, които избягвам

# 113
  • София
Математика, физика, пък всичко е проста химия Relaxed

# 114
Някои реципират не само на физическо ниво.

# 115
  • София
Кики.мора, питай тези от криминалните хроники и от драмите дали не е черно-бяло. Само на хората, които флиртуват им е 50 нюанса сиво, но много бързо минават на черно, когато се окажат в ролята на наблюдател.

# 116
Нали се разбрахме, че 50 нюанса сиво е една посредствена бозица и има много по-интересни реални преживявания, които някои хора си позволяват или имат потенциала да случат. Другото са приказки по форуми.

# 117
Кики.мора, питай тези от криминалните хроники и от драмите дали не е черно-бяло. Само на хората, които флиртуват им е 50 нюанса сиво, но много бързо минават на черно, когато се окажат в ролята на наблюдател.

Апокалипсис сега!!!!!

Кай чесно

# 118
  • София
В крими хрониките обикновено попадат психари, които ревнуват устните на жена си от гърлото на бутилката.
Не редовият офисен котарак.

# 119
  • София
Използвах го като метафора. Не съм чела, нито съм гледала въпросните нюанси като произведение.

Тези в криминалните хроники просто са минали към действие. Впрочем конараците си имат котарачки, които имат нокти и зъби и накрая на котарака му се стъжва животът. Или на офисната котарачка й се стъжва.

Общи условия

Активация на акаунт