Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 631
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 120
Е как да получат флирт от постоянния?  Да си играят игрички, все едно не се познават и се свалят ли?

Наистина ли питаш?!Че то ако се изгуби флирта, особено след години съвместен живот, еднообразието и рутината съсипват всичко.
И настава една досада...

Но все пак не живеем в изолация и се случват ситуации на които реагираш:)
И ако в къщи те приемат за даденост, може да залитнеш доста .

# 121
  • София
Ами ние сме разделени по 3 месеца. Не му ровя в телефона. Нито той в моя. Това е.

Е разделени хора не знам какво общо имат с казуса.

Нали за да реагира трябва всичко това да му се случва пред очите?  А както казахме, такива неща се правят далеч от очите на половинката, а и на общи познати. Пък да си чати ( да оставя писмена следа в нета) може само идиот. За кореспонденцията в нета важи правилото "Не пиши нищо, което не би казал/а на майка си/половинката си".
Всъщност стигне ли се до там, някой да се налага да реагира, значи другият е бил невнимателен и се е издънил.

Тоест, каквото не знаеш, няма как да те нарани Joy Те с тая философия се оправдават неща за доста по-напреднали.

Анди, започне ли нещо да не върви в главата на единия, значи за другия определено има проблем, защото връзката е от двама. И от тази гледна точка връзката също започва да не върви, колкото и някой да си мисли, че е отментал всички точки от списъка на успешните отношения. Но ето, някои хора слагат допълнително външно колело, и нещата потръгват Wink Поне докато другият не разбере откъде идва допълнителната тяга, защото тогава реакцията не винаги е, "еее, това й трябваше на нашата връзка" Joy

# 122
  • София
Мисълта ми е, че не е задължително другият да има някаква вина за това, че на единия нещо му ги говорят бръмбарите в личната глава. Вторият бива нарочен, че е виновен, защото човекът с бръмбарите няма как да обвини себе си. Винаги другият е виновен за собствените криви наклонности.

# 123
  • София
Като един флирт да не може да генерира сексуална енергия, която да канализираш към любимия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 124
  • София
Мисълта ми е, че не е задължително другият да има някаква вина за това, че на единия нещо му ги говорят бръмбарите в личната глава. Вторият бива нарочен, че е виновен, защото човекът с бръмбарите няма как да обвини себе си. Винаги другият е виновен за собствените криви наклонности.

Задължително, не, но често другият участва по някакъв начин. Дали с това, че е кон с капаци относно собствената си връзка и усещанията на половинката, или защото си е затворил очите за някакви неща в началото и си бере плодовете.

Като един флирт да не може да генерира сексуална енергия, която да канализираш към любимия Stuck Out Tongue Winking Eye

Авторката да каже, нейната прителка като се върне вкъщи, дали си го "изкарва" на мъжа си Joy

# 125
  • София
Колко да е кон с капаци? Все едно на кръстовището единият шофьор да реши да мине на червено и да държиш отговорен и другия шофьор от катастрофата. Какво е трябвало да направи вторият, да чете мислите на онзи с червения светофар и да поеме половината вина? Няма такъв филм.

# 126
  • София
Абе Анди, какво общо имат два шофьора на светофар с една двойка Joy Но ето, давам ти пример от съседна тема - пичът затънал в учене и работа, не обръщал грам внимание на половинката, тя зачатила с някакъв друг, и накрая му казала довиждане. Ето, такъв, примерно.

# 127
Аз донякъде разбирам тези, които толкова категорично отричат флирта, изяснява ми се полека, като чета мненията. Просто разбирането им за флирт е различно, представят си някаква прелюдия към секс, интимни разговори... такова поведение, според мен, отдавна е преминало границите на флирта. Ще споделя за мое флиртуване, пък кажете какво застрашаващо връзката ми виждате. Има един симпатяга в студиото, в което тренирам, от години се знаем, засичаме се там. Той започна с по-продължителни погледи, усмивки, подаване на нещо, което ми е нужно, държане на чантата ми, докато си закопчавам обувките, например. От моя страна - отговор на усмивки и погледи, размяна на любезности, приемане на предлагана помощ. Никога не се е опитвал да има какъвто и да било физически контакт, нито аз, нямам и желание за подобен. Случвало се е да му звъня за нещо служебно, питам удобно ли е и ми се отговаря, че за мен винаги е удобно - е, много е приятно да го чуя това! И това е. Мъжът ми знае, знае кой е и дори се поздравяват - познават се само по физиономия. Това продължава с години, приятно е, безобидно е и никой от двама ни няма желание да се случва нещо повече. Хората от студиото отначало ме подкачаха, защото поведението му е такова само към мен, но с времето видяха, че няма развитие и спряха да се подхилкват. Какво вулгарно, интимно и нередно има в тази ситуация?

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 15:02 от Spiritlight

# 128
  • USA
Лъвица а те там имаха "хранителни различния" доколкото си спомням.

Spiritlight  за мен това не е било флирт, просто е бил любезен, но всеки различно го чувства.

# 129
  • София
хайде, сега, не й обръщал внимание! Тя като си има такава склонност, със и без внимание щеше да намери някой чат. Кой знае какви бръмбари е имало и в нейната глава. На такива все другият им виновен, че не им обръщал внимание. Не зная коя а конкретната тема, но едва ли е нещо уникално като развитие.

Тая работа с мъжа ти хич не я вярвам, че се поздравяват. При вас развитието предстои, освен ако или ти не прекратиш сладките приказки, или докато мъжът ти не кипне и онзи да си го отнесе или ти да си го отнесеш, или другия не го насмете жена му,  В момента се ласкаеш, че правиш на идиоти двама мъже и мислиш, че имаш контрол върху ситуацията. Е, да, ама не! Готова съм да се хвана на бас.

# 130
  • София
Някои четат флирта за секс, сексът за брак, бракът за деца.
Колко простовато разбиране за Света….

# 131
Spiritlight  за мен това не е било флирт, просто е бил любезен, но всеки различно го чувства.

То не е “било”, текущо е и продължава вече 3 или 4 години. За мен точно това е неангажиращ флирт, а не намеци за секс.

Андариел, дори не мога да коментирам всички глупости, които написа за мен, мъжа ми и какво вярваш и не вярваш. Дори “глупости” е много меко казано, нямам думи за този бълвоч.

# 132
  • София
Ами да, Спиритлайт, за мен това не е флирт. За мен това е любезно, приятелско отношение.

# 133
  • София
Много хора /не само жени/имат супер черно-бели разбирания за живота. Усмихнеш се, кажеш две приказки - край, тая е умряла за секс или търси да задуши някого за брак.
Ами нито едното!!

# 134
  • София
Маниера, погледа, усмивката ви бяга.
Трябва да се спомене секс ли, че да се брои за флирт?

Общи условия

Активация на акаунт