Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 639
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Който иска да се ласкае, че е много цветен в разбиранията. Това, което виждам е, че всъщност хората са доста първични в нещата, които засягат двойките и интимните отношения. Там важат законите на приматите - винаги някой си го отнася. Особено когато се окажат двама мъже и единият от тях е тъпият ъгъл - тогава става интересно.

# 136
  • София
Добре, че не сме примати и не се ласкаем, а сме цветни в разбиранията си Relaxed

# 137
Дадох нагледен пример за разликите в разбиране за флирт. Някои си представят разгонени животни, други - просто демонстриране на симпатии.
Няма въобще да се обяснявам защо, според мен, с човека флиртуваме... това е фино и се усеща.

# 138
А аз не разбирам тази сериозност и очаквания. Да си единствен , неповторим и само теб да виждат. Не мога и да откликна така.
Сега, сигурно има хора, които не виждат нищо, не флиртуват и не поглеждат с други очи на другия пол, цял живот. Но още не съм срещнала такива.
Което не значи изневяра. Преглеждаш менюто и се усмихваш, че си избрал най-вкусното:)

# 139
  • София
Маниера, погледа, усмивката ви бяга.
Трябва да се спомене секс ли, че да се брои за флирт?

Е това няма как да го видим как е. И пак има нюанси. Аз с един само от погледи се озовах в леглото. Ама какви погледи. При всички положения това на Спиритлайт ми се струва супер невинно.

Иначе според мен много хора в темата изпадат в крайности, когато обясняват, как други не приемали някакви неща. Най-малкото се вижда, че понятията се разминават жестоко. Ето пак, примера на Спиритлайт изобщо не ми ми правил впеатление. Този на авторката е друг.

# 140
  • София
За тези неща сме примати, а не хора. Работят старите дялове на мозъка, древните, а отпред рационалното изключва. Затова който не е готов да си понесе последствията, по-добре да не се захваща с "неангажиращи флиртове", че не се знае на кого ще му е най-слаб самоконтролът.

# 141
  • София
Който няма акъл за 5 пари, ще си носи последствията до живот, не само от един флирт.
Който има - нека ръсне малко пиперче за вкус и цвят Wink

# 142
  • София
Да, докато не го набият. Всички такива, дето са само за солта и пипера, накрая си го отнасят. Не бих заложила на чуждия акъл, ако ще да се кълне, че е с акъла си.

# 143
  • София
Да, докато не го набият. Всички такива, дето са само за солта и пипера, накрая си го отнасят.

От личен опит на всички ли? Wink

# 144
Да, отнасят си го. С качествени усещания и преживявания.

# 145
  • София
вече казах, че в такива конфигурации не участвам, така че няма как от личен опит.

Да, Босилке, боят е определено преживяване, качествено и количествено. Wink

# 146
Cheap thrills.

Много клише е цялата история. Изненада ме (приятно), че толкова много жени си признаха, че флиртуват така по ръба на 'обществено допустимото'. Допреди няколко години тези неща не се казваха така открито. Радвам се, че все по-открито и откровенно се говори без директно да се лепят етикетите.

Да, за мен дългогодишните връзки имат нужда от огромна инвестиция, за да поддържаш огъня жив. Лесно се занемаряват отношенията, проблеми, битовизми убиват всякакви желания. И понякога точно такива флиртове са нужни да събудят главните участници от зимния им сън.

# 147
  • София
Познай, ако флиртувам "по ръба" дали ще си призная! Точно никога!
А няма нищо общо с обществото, а с другите участници в триъгълника или четириъгълника - на тях не им пука за обществото, а  за тях самите. Привидно всички са много лежерни, но какви ревности и страсти кипят като се разсмърди цялата работа!

# 148
  • София
Никога не съм яла хайвер, но не обичам. Grinning

# 149
Аз донякъде разбирам тези, които толкова категорично отричат флирта, изяснява ми се полека, като чета мненията. Просто разбирането им за флирт е различно, представят си някаква прелюдия към секс, интимни разговори... такова поведение, според мен, отдавна е преминало границите на флирта. Ще споделя за мое флиртуване, пък кажете какво застрашаващо връзката ми виждате. Има един симпатяга в студиото, в която тренирам, от години се знаем, засичаме се там. Той започна с по-продължителни погледи, усмивки, подаване на нещо, което ми е нужно, държане на чантата ми, докато си закопчавам обувките, например. От моя страна - отговор на усмивки и погледи, размяна на любезности, приемане на предлагана помощ...
Да, за мен флирт значи точно любовно увлечение. Това е значението на думата и именно така я разбирам.
Ами аз така се държа с всички хора и от двата пола. Възпитание и любезност, но нищо общо с флирт.

Isee, аз се радвам и че са намерили мъже, които се радват, че семейният огън се поддържа с флирт с други мъже. Защото до преди няколко години повечето хич не се чувствала приятно, ако жена им флиртува с други. Дори се изненадвам на промяната.

Общи условия

Активация на акаунт