Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 802
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 540
Човече, няма регламенти. То знаеш ли кого ще срещнеш утре? Аз не знам. Не пея всичко на мъжа си, нито той на мен. Не сме тийнове.

# 541
  • София
Доста жени не осъзнават или не искат да осъзнаят, че когато допускат флиртове пред очите на гаджетата или мъжете си, дърпат дявола за опашката. Не я вярвам тази работа как и двамата партньори са наясно и са съгласни с флиртове с трети.

# 542
  • София
Не се страхувам от флиртове. Страхувам се от дебели, мазни интриги. Репликата беше: "Ти знаеш ли, аз я познавам Руки, ама не съм й бъркал под полата". Ама мазно-мазно. Чак "прякор" ми измислил.

# 543
ако не е имало флиртове и закачки преди това, ми се струва смело и дори нагло семеен мъж да предлага секс на семейна жена, и то от приятелския кръг. Обикновено до такива теми се стига след взаимно показване на симпатии.
Смели и нагли батки дето се мислят за неотразими си съществуват  ¯\_(ツ)_/¯ Не са материял за флирт обаче и въобще са скучновати Hands Thumbsdown

# 544
  • Обран бостан ;)
Колкото и да въртят и сучат флирт-майсторките, от написаното от самите тях излиза, че колкото и "невинен" ( според тях) да е флирта, си е покана за секс, тоест друг термин за "свалка".

Да предлагаш пък секс с чат в интернет е тотална дивотия.

Като тийн бях пратил бележка на една съученичка, че искам да ми е гадже, а тя после я развяваше из цялото училище. Оттогава подобни предложения отправям само устно и по възможност без странични наблюдатели.

Апропо - забелязвам, че практикуващите "безсексов флирт" са доста изнервени, което потвърждава теорията за параграф 22 при самотните жени. Предполагам знаете какво значи Wink)

# 545
  • София
Не, не е покана за секс и свалка. Пиша ти схема по стъпки, за да схванеш. И двата пола имат право да останат на която и да е стъпка, без да минават на следващата.
1. Нормално, ежедневно общуване.
2. Флирт.
3. Свалка.
4. Среща.
5. Покана за секс.

# 546
Няма да схване. В дървообработването е.

# 547
  • Агент под прикритие
Бънди, моята практика показва, че значително по-голямата част от случаите на флирт с мен е били с цел получаване на валидация за помпене на самочувствието, а не непременно покана за секс. А това колко точно са били жадни за внимание/валидация и истинските намерения, става ясно веднага, когато такава не бъде дадена от теб. По-точно от реакцията на отсрещната страна... Grinning

# 548
  • София
Не, не е покана за секс и свалка. Пиша ти схема по стъпки, за да схванеш. И двата пола имат право да останат на която и да е стъпка, без да минават на следващата.
1. Нормално, ежедневно общуване.
2. Флирт.
3. Свалка.
4. Среща.
5. Покана за секс.

Някъде се пропускат стъпки, другаде са в съвсем различна последователност Wink И то един и същи човек с различни партньори подхожда различно, камо ли някаква обща универсалност да търсим.

# 549
  • Обран бостан ;)
Бънди, моята практика показва, че значително по-голямата част от случаите на флирт с мен е били с цел получаване на валидация за помпене на самочувствието, а не непременно покана за секс. А това колко точно са били жадни за внимание/валидация и истинските намерения, става ясно веднага, когато такава не бъде дадена от теб. По-точно от реакцията на отсрещната страна... Grinning

Е, да де.

"Аз му бях навита, пък той само флиртувал. Тъпак !"

Доста по-добре ми звучат стъпките:

1. Флирт.
2. Секс.
3. Покана за ресторант.
4. Нормално ежедневно общуване.

А и спомените са доста по-приятни. Wink)

п.п. Знам, че някои няма да схванат - в облаците са.

# 550
Така де, секса не е задължителен повод за запознанство, какво остава за другите стъпки...Simple Smile

# 551
  • Агент под прикритие
В този случай бих отговорил на въпросната: "Не, другарко, не е тъпак. Просто не иска секс от теб". Laughing

Тия недоразумения стават обикновено когато чуеш съобщението, но не разбереш какво всъщност означава фактически.

# 552
Анна -Мария единият ми прати в месинджъра нещо за любовта не помня какво, няколко пъти, не съм му отговаряла, тоест остана си Сиин, веднъж и нещо от сорта: бейби, губиш ме, днес съм ти гледал профила само 88 пъти, докато вчера бяха 96. То е ясно за какво ми ги праща, това не е флирт. Вече на това му казах, да престане с глупостите.
Вторият беше леко пийнал, питах го къде жена, защото бях купила подарък за Коледа за децата му, той ми каза: вътре е, иначе бих те целунал. Това също не е флирт, а покана за секс.
Флирт е: когато охраната ти каже: денят ми не ми е минал, ако не ви видя. Друга реплика пак от охраната е: това цвете върху роклята ви мак ли е?
Честно казано аз не се бях замислила върху този въпрос, преди да ме попита.  Тъй като преди време се бях увлякла по един господин и много го изстрадах, вече не допускам ни флиртове, ни покани за секс, усмихвам се и до там. Аз съм много чувствителна и ранима жена. Обаче пък грам не ми пречи около мен кой флиртува, кой изневерява, кой как си разваля семейството. Просто всеки си е с нуждите и с емоционалните потребности. Аз хората не ги съдя, просто мен много ме е боляло, много трудно съм се възстановила емоционално и сега ако някой нещо ми прати или ме закача или режа веднага или игнорвам в зависимост от случая. Това е.

# 553
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
В този случай бих отговорил на въпросната: "Не, другарко, не е тъпак. Просто не иска секс от теб". Laughing

Тия недоразумения стават обикновено когато чуеш съобщението, но не разбереш какво всъщност означава фактически.

Тру, тру Wink

Пледоарията на баш-флиртаджийките ми напомня една сцена от филма "ВЧЕРА".

"К'во му харесвате на тоя секс. Я покажете, че сте мъже и ударете един флирт." Simple Smile)

# 554
Смели и нагли батки дето се мислят за неотразими си съществуват  ¯\_(ツ)_/¯ Не са материял за флирт обаче и въобще са скучновати Hands Thumbsdown

Абсолютно. Флиртът е интелектуално удоволствие, а не първосигнална свалка. Има си правила и е нещо като игра на шах - понякога има мат, ама най-често е реми. Любителите на шаха обаче харесват самата игра, а не гонят само мат. Това простите батки, дето само ръгане в партер им е в главата, не го разбират. И затова ги огряват само една категория жени. Но то не им пречи, защото те другия тип жени (умни, успели, интелектуални, с претенции и критерии) не ги и харесват. Та всичко е точно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт