Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 832
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 525
  • Агент под прикритие
А, да бе.... Ще кажа на някой, че жена му флиртувала с мен и той ще вземе да ми повярва...Laughing

Жена му съответно ще отрече или най-малкото ще каже, че съм го изтълкувал погрешно и става моята дума срещу нейната. Патова ситуация... Grinning

ПП: иначе идеята е добра... като за хора, чиито индиански имена са "Вкарващия/вкарващата се във филми" Laughing

# 526
Ми, има и ревниви мъже, дето ще повярват. Филмът "От нищо нещо" нали го помните... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 527
Именно. Кои са тия мъже порти? То аз няма д аида на жена му д кажа – мъжът ти флиртува с мен, пък за мъж ми се струва още по-невероятно.

# 528
  • Обран бостан ;)
Баш-флиртаджийките нещо взеха да си противоречат.

Според тях, флирта с обвързан е САМО флирт и НИЩО повече.

Ама не щат да кажат на мъжа си, че флиртуват.

Що ли тъй, питам аз (неразбиращия от флирт) майсторките на флирта ? Simple Smile

# 529
Аз пък доколкото разбрах хората с това мнение всъщност нямат постоянен партньор камо ли брачна грамота, така че погледът им върху флиртуването иде от друг хълм, виждат друг пейзаж. Темата не беше за и против флирта, а за флирт след като вече си се писал ангажиран спрямо някого.
Напротив, точно за флирт, когато са обвързани (както е и жената от 1 пост) става дума.

# 530
  • Агент под прикритие
Не е до портене, а до филма, който ще бъде предизвикан. Нищо общо между тия две неща. Но все забравям, че докато някои хора се стремят да избегнат драмата в живота си, други я пускат през парадния вход... Laughing

# 531
  • София
Напълно се обърках.

Ако от флирта до секса "има километри разстояние" какво правите преди секс ?

Пазарлък ?

За някои километри, за други +- 16 сантиметра Joy

# 532
На мен двама семейни приятели са ми показвали чрез чатове, че искат да правят секс с мен. Никога при никакви обстоятелства не бих казала на жените им, никога не бих наранила жена. Аз секс на мъже не съм предлагала никога до сега, така че няма какво кой да казва на моя мъж.

# 533
Дърво до дървото, майно льо.
Никой никого не кара да прави каквото и да е – който иска да казва, който иска да мижа, който иска от вратата за краката. Ако има кого и какво.

# 534
Аз съм от тези, които съм споделяла.. за флиртове.
Но, когато приятел на мъжа ми се опита да ме сваля, което не беше флирт, не му споделих. Справих се със ситуацията сама.

Като чета Ал ми идва да наведа виновно глава Simple Smile

# 535
На мен двама семейни приятели са ми показвали чрез чатове, че искат да правят секс с мен. Никога при никакви обстоятелства не бих казала на жените им, никога не бих наранила жена. Аз секс на мъже не съм предлагала никога до сега, така че няма какво кой да казва на моя мъж.

Стана ми интересно, как така са ти предлагали секс ей така от нищото? Смисъл, ако не е имало флиртове и закачки преди това, ми се струва смело и дори нагло семеен мъж да предлага секс на семейна жена, и то от приятелския кръг. Обикновено до такива теми се стига след взаимно показване на симпатии.

# 536
Много лесно се стига дотам. Само казвам.

# 537
  • София
Семейни приятели да предлагат , по-скоро да искат, е много гнусно за мен. Със сигурност няма повече да са семейни приятели.  А ако предлагат, значи приятелството вече не е приятелство, а мъжка конкуренция.

# 538
  • София

Стана ми интересно, как така са ти предлагали секс ей така от нищото? Смисъл, ако не е имало флиртове и закачки преди това, ми се струва смело и дори нагло семеен мъж да предлага секс на семейна жена, и то от приятелския кръг. Обикновено до такива теми се стига след взаимно показване на симпатии.

На мен ми е предлагал съсед (той женен, аз необвързана), с който буквално сме се разминали няколко пъти във входа. Е, не беше директно предложение, пробва някакви смешни чатове да завръзва, но му казах, че знам за какво пише (той си призна) и да не се хаби. Та на мъжете много повод не им трябва, жената да е хубава общо взето, ама сигурно и без това могат да минат Joy

# 539
Напред за флирта имах предвид, че е странно да се плашите, че мъжете ви ще разберат, че флиртувате. Останах с впечатление, че и двамата в двойката одобряват флиртуването при обвързани и нямат нищо против жена/мъжа им да го прави.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 01:29 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт