Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 839
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ох, тоз пък тропа с краче да му пуснат.
Като не щеш да те гледат игриво, ме ги гледай и готово.

# 511
  • Обран бостан ;)
Al_Bundy, само че така клиентите ще са наясно, че само ще душат, докато при флирта едната страна не винаги знае, че флиртуват с него, само за почесване на самочувствието и няма да има консумация. За да съответства напълно на картинката, ресторантът трябва да е мобилен и да се появява тук-там под различни имена, за да е пълна изненадата Trollface

Нали ? Абе ще му фанем цаката на флирта Wink

Като се замисля в Хеллс Китчен имаше подобни епизоди, където посетителите си тръгват само с аромата който се носи от кухнята. Вместо да гони готвачи, Шеф Виктор Ангелов трябваше да обясни на гостите, че само са флиртували с тях.    Trollface

Честно казано ме съмнява, флиртаджийките да обявяват предварително, че само ще флиртуват. Поне на мен не ми се е случвало Wink

# 512
На мен оня ден ми падна веригата на колелото в бурята и един друг колоездач спря и ми я постави. Не мисля, че е флирт, но много ми помогна. Хубаво е да ти помогне някой. И работата едно момче ми свали отчетите на едно дружество от датския му сайт. Не знаех как става и му бях супер благодарна, но това е помощ, не е флирт.

# 513
  • София
От флирта до секса има километри разстояние. Аз в момента не съм склонна да ги мина. Пък ако ще да ме нарекат мързелива или страхлива.
Снощи стана една интрига с един човек, с когото сме се виждали 2 пъти в общи компании, хилили сме се и това е. Явно нещо "го беше ударила жегата" и каза някакви неща за мен пред мъжа ми. Отвратително! Та и това е цедка - как ще се държи във времето човек след лек флирт. Ако го обърне на интрига, лошо...

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 14:11 от Rockstar

# 514
  • France
Бънди, хората плащат луди пари за аромати - свещи, пръчици, парфюми. Сега, това, че някой предпочитал тлъста пържола, а му предлагали само дифюзер с мириз на окосена трева... си е негов проблем.

# 515
  • София
И малките деца знаят, че "не всичко що хвърчи, се яде". 😁

# 516
Никой не е казал, че флиртът никога няма продължение (при необвързани хора). Показваш интерес, другият има или няма, ако няма ясно, а ако има и си допаднете, нещата ще се задълбочат.
Но какво се очаква при флирт с обвързани? Което и ще стане - нищо.

# 517
  • София
Но какво се очаква при флирт с обвързани? Което и ще стане - нищо.

Да, те и изневери не съществуват...

# 518
Е, да разчита, че ще попадне на такъв тип човек... щом го влече.

# 519
...Ако го обърне на интрига, лошо...
Аз това го писах като риск още в началото. Не се знае как ще се държи човекът отсреща, ако се почувства "прелъстен и изоставен".
Но пък от темата доколкото разбрах флиртът не е нищо лошо според партньорите им, така че не би трябвало да има проблем, когато някой им каже, че жена им е флиртувала с тях.

# 520
Кой мъж отива при друг мъж и му казва: жена ти флиртува с мен. Да си кажат мъжете в темата.

# 521
  • Обран бостан ;)
Напълно се обърках.

Ако от флирта до секса "има километри разстояние" какво правите преди секс ?

Пазарлък ?

# 522
Кой мъж отива при друг мъж и му казва: жена ти флиртува с мен. Да си кажат мъжете в темата.
Няма значение дали ще е той, дали ще е някой познат/непознат или самата флиртуваща. Нали е нещо нормално и сте на едно мнение с мъжете си?

# 523
Какво се объркваш, Ал, след флирта има опознаване, срещи, после другото. Роки искаше да каже - не от вратата за краката. Laughing

# 524
Не мога да си представя че още съществуват такива невинни души дето не разпознават флирт, интернетът отдавна е образовал всички и всеки с телефон вече е бил погъделичкан Rolling Eyes

И докато за флирта цедката все пак е по-рядка, цедката за секс е толкова гъста, че никой няма шанс най-често.
Има много повече мераклии за секс, по-малко са майсторите на финния флирт, то си е висше изкуство, двете рядко се съчетават извън филмите. Офисното пощипване и надничане в деколтета не е флирт, нищо че някои се считат  ощастливени за целия ден. А това с размяната на текстчета пък си е съвсем RPG, преструванки и размах на въображението, по темата стриктно казано не е изневяра защото ако евентуално се съберат на един диван пишещите най-вероятно ще се окаже, че мераците им са неизпълними или ако се изпълнят преживяването ще е тотално разочароващо и бързо забравено.

Но пък от темата доколкото разбрах флиртът не е нищо лошо според партньорите им
Аз пък доколкото разбрах хората с това мнение всъщност нямат постоянен партньор камо ли брачна грамота, така че погледът им върху флиртуването иде от друг хълм, виждат друг пейзаж. Темата не беше за и против флирта, а за флирт след като вече си се писал ангажиран спрямо някого.

Общи условия

Активация на акаунт