Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 753
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Поведението му е ненормално от всяка гледна точка. Той и с нея да се държи така, пак е ненормално с други жени да се държи така. Жива подигравка, при това публична. Дори е по-зле от физическа скришна изневяра.

# 631
Жена му никой не я е вързал за него.

# 632
  • София
В случая нейното поведение не е важно, а неговото. Хвана ме гнус само докато четях що за стока е този. А за нея ми е жал, явно ще търпи до живот.

# 633
Във флирта аз не виждам нищо срамно и нараняващо. Този, на който аз съм откликвала или предизвиквала. И знам какво е да уважаваш и обичаш .
Т.е. ако той влезе тогава и те види как флиртуваш с непознат мъж или някой го спомене случайно, няма да има нищо против?

# 634
За мен най-ненормалното е, че не го прави с нея. Защото мога да приема, че е някакъв тип социална пеперудка, хипер общителен хуморяга и т.н., и има хора, които биха го приели точно така и не би ги смутило. Но защо тя не е обект на такива закачки? На мен това би ми било супер неприятно и смятам, тя с право се чувства един вид неглижирана.

Иначе за флирт, щом го прави с всички, че и с мъже, по-скоро бих казала не. Или поне не бих го определила като "флирт с цел". По-скоро е типаж, има такива хора, обичат внимание, контакти, да се заиграват с хората. Дали на някой му допада такъв човек или не, е друга тема.
Да, така е, тя ми сподели още, че той се е опитал да я обори, че закача и нея, но тя не го чувства така. В продължение тя ми сподели също, че имало определена негова добра приятелка от студентските години, за която той многократно й бил казвал колко е красива и готина. Тя е виждала как й реагира на снимките с човечета 'еха', като се е ровила в фб й. Не са се виждали от години с тая неговата приятелка, но пак на моята приятелка е гадно. Разказа ми още, че той си пада по определен тип жени-готички и металистки, харесал е такава страница в фб и постоянно им харесва снимките. Тя си е обикновено момиче, което има заболяване, в следствие на което много напълня и не знам въобще нейния мъж дали се усеща как я мачка. Когато й станело мъчно и той усещал й казвал, че ето затова нищо не й бил казвал, защото все се цупела.

# 635
Тоз горния е некъв посредствен простак. Това не е флирт, а инфантилно подръпване на плитки като в детската градина/училище. Флиртът е свързан с игра на ум, думи и език на тялото. А не с някакви побутвания като във ферма за крави.

# 636
Жената има проблем, не той. Кой я кара това да го търпи? Той може да си е простак, тъпанар, но за него е важно да лайква мадамски снимки, да коментира жени и т.н. Тя що ще с него..? Иска Пълна промяна ли

# 637
Във флирта аз не виждам нищо срамно и нараняващо. Този, на който аз съм откликвала или предизвиквала. И знам какво е да уважаваш и обичаш .
Т.е. ако той влезе тогава и те види как флиртуваш с непознат мъж или някой го спомене случайно, няма да има нищо против?
Точно!  Не съм правила нещо скрито..Флирта не е на ушенце.
Има граница във всичко.  Поведение. Не бих унижила и предала мъжа си (тогава) и  отношение с мъжа, с който флиртуваш . Той е достатъчно умен да знае..
И няма наранени и подведени. Само усмихнати:)

# 638
  • София
Ох, не знам, и двамата ми се струват проблемни. Той закача всички, освен нея, пада си по много различен типаж жени... тя пък изглежда си има проблеми със самочувствието и това няма как да не влияе и на неговото желание към нея. Колкото повече слушам, толкова повече се чудя, какво правят тея хора един с друг :/

# 639
Рози и Бодли Hands Plus1 щом на вас ви е приятно половинката ви да флиртува с други, значи всичко е ок.
За съжаление в повечето случаи не е така и се прави с ясното съзнание, че това би наранило човека до тях. Това не смятам за приемливо.

# 640
В началото нямаха проблеми, той я боготвореше и криеше за различните вкусове към жени и всички тея закачки явно не са ставали пред нея. Но след като се ожениха и й откриха проблема ми прави впечатление, че взе да се отнася така с нея. Всъщност нямаше проблеми със самочувствието докато той не започна да ги прави тея неща.

# 641
Е, явно има, щом се занимава с такъв.

# 642
Не е здравословно за нея да живее така.

# 643
В началото нямаха проблеми, той я боготвореше и криеше за различните вкусове към жени и всички тея закачки явно не са ставали пред нея. Но след като се ожениха и й откриха проблема ми прави впечатление, че взе да се отнася така с нея. Всъщност нямаше проблеми със самочувствието докато той не започна да ги прави тея неща.

Дали е крил или тя е била сляпа. Или нещо в отношенията им се е променило...
Той е загубил влечение и уважение към нея, а явно тя с търпението си съвсем се смачква.
То решението е едно, но..

# 644
Ами ето, смятате, че обвързаният мъж не може да флиртува. Досега друго твърдяхте. Thinking
Няма значение просташки или с вкус, флиртува човека (ако изключим хипотезата просто да е веселяк), възмущавате се.

Общи условия

Активация на акаунт