Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 763
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Какво е Рф?

# 706
# 707
  • София
Виви, тук е подходящ момента да отделим едностранния флирт от двустранния такъв Wink Мисля, че примера на съфорумката, която щяла да отвърне с "щом казваш", е подходяща илюстрация на втория тип.

Стани полицайка. Махаш с палката, спира Жипа, питаш "К'о прайм с'а ?' и почва един флирт ...

Викаш, нещо от рода на, к'в прайм ся, аз ли ще вадя палката, или ти? Thinking

# 708

за мен става въпрос Simple Smile

# 709
  • Обран бостан ;)
Едностранен флирт  ? Това нещо като секс със себе си ли е ?

Скрит текст:

# 710
  • София
Единият явно флиртува, другия не му влиза в тона... човек ще си помисли, че след първия, втория път ще спре, но е учудващо, колко дълго някои могат да карат така Laughing

(Намигащата съседка на Рф, примерно Joy)

# 711
  • Варна
Rf,намагни и и ти на таз мръсница, омъжена.😄
Лъвица, описания флирт е тип пуберски закачки. Ако колежката е обект на внимание от всички колеги, дали ще и е приятно?
Общуването с др.пол е част от ежедневието.

# 712
Флирт с гей брои ли се? 😁
Че и аз имам един колега, флиртим, пием по джин след работа и чатим... И аз омъжена, и той женен😁

# 713
  • Варна
Брои се. И той душа носи, със съответните атрибути. Имай един наум.😄

# 714
  • София
Виви, веднага ти отговарям... зависи от колежката Joy Някои си търсят псотоянно внимание, други са способни на избирателност и имат цедка.

А за колегата, гей ли е или женен, не разбрах? Че ако е и двете...

# 715
  • Варна
Значи е бисексуален мъж.

# 716
И двете😅 За мъж

# 717
  • Обран бостан ;)
Единият явно флиртува, другия не му влиза в тона... човек ще си помисли, че след първия, втория път ще спре, но е учудващо, колко дълго някои могат да карат така Laughing

(Намигащата съседка на Рф, примерно Joy)

Аха. Монофлирт един вид. Мисля, че не се води флирт, а опит за такъв.

Че и аз имам един колега, флиртим, пием по джин след работа и чатим... И аз омъжена, и той женен😁

Ако се оплаквате взаимно от мъжете си е по скоро клюкарска сбирка Wink

# 718
  • София

Жена му знае ли Sweat Smile

# 719
  • София
Не разбирам да има проблем в поведението на вашата колежка. Това е част от живота. Значи ли бракът, че повече няма да се запознаваме и общуваме с други хора? И ако тези хора са приятни да се държим студено с тях? А си представете, че тази колежка работи нон-стоп от вкъщи. Да й забраним всякаква комуникация с ответния пол ли?
Ааа, не бива така!

Ааа, това е крайност... все едно да кажеш, като е брак, какво, няма да правим секс с други хора ли? Laughing Между студеното отношение и интимното отношение има сума нюанси. От общуване до общуване, разлика огромна. Въпросът е, къде е границата на приемливото (различна за всеки, очевидно).

Аааа, не е все едно, защото не съм го казал! Simple Smile))) Това казвам - границата, общо-приетата е да не го усещаш като забежка, да е възпитано и културано, а не мръснишко, така да се каже.

И кой е гей от двамата, че не разбрахме?

Общи условия

Активация на акаунт