Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 769
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 720
Има резон в питането на Rf22, защото намигването наистина може да се изтълкува като не съвсем приятелско. Макар, че има хора, които така си намигват на всички, т.е. трябва да се види тази съседка на всички ли намигва или само на него.

Лъвица, пример за реплика не мога да се сетя, отдавна е било. Но тези реплики са били пускани в контекста на най-различни разговори, а не сами за себе си (като просто комплимент, например), което беше интересното.

# 721
  • Обран бостан ;)

Според мен "колегата" е жената Wink

# 722
Когато се заформя флирт, все пак има двама човека с интерес един към друг, а не просто някой да ти направи комплимент. Разликата е огромна и това дали флиртът, ще остане на това ниво също зависи от двамата.
Обикновено единия, започва да премисля загубите, в един момент и се отказва.

# 723
  • София
Аааа, не е все едно, защото не съм го казал! Simple Smile))) Това казвам - границата, общо-приетата е да не го усещаш като забежка, да е възпитано и културано, а не мръснишко, така да се каже.

Другата крайност е на това, което казваш Wink Така че, да бъда директна, не, не е нужно да не общуваш с другия пол или да си студен с него. Но някъде слагаш граница.

А на мен все още ми обягва какво точно е това възпитано и културно флиртуване, никой не ще да бъде конкретен, и аз си питам през два поста Joy

# 724
Да бе ше ти издавам как флиртувам интелигентно. Кат си купиш наръчника ми тогаз. Laughing

# 725
  • София
А, язък... аз и с наръчник не мога да флиртувам интелигентно Joy

# 726
Е, факт. Како да се прави. Не сме съвършени.

# 727
  • Обран бостан ;)
А на мен все още ми обягва какво точно е това възпитано и културно флиртуване, никой не ще да бъде конкретен, и аз си питам през два поста Joy

Като дърварския, но се говори учтиво.

Вместо "хубав задник", казваш "перфектен глутеус".

Вместо "ща изплющя", казваш "ще ви любя" и т.н.

# 728
Боже, колко възвишено......Joy
Предпочитам да ме изплющат.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 14:37 от happy doc

# 729
  • София

Като дърварския, но се говори учтиво.

Вместо "хубав задник", казваш "перфектен глутеус".

Вместо "ща изплющя", казваш "ще ви любя" и т.н.

Ууу, усещам промени в атмосферното налягане между... стълбовете на страстта? Уф, не е за мен това Joy

Скрит текст:
Имах един кандидат, който използваше думата "любене", и честно ви казвам, всеки път ми призляваше от нея... ми много сладникаво ми идва, аз съм си от първобитните, какво да направя Joy

# 730
То и да имаш речник от 20 думи не е лесно. Нямааа любов... Satisfied (не към теб, Лъвке)
Тогаз ни флирт, ни дърварщина, нищо не върви. Тюх, че гаден тоз живот.

# 731
Май е доста трудно да се схване, че при флирт няма нито любене, нито плющене.

# 732
  • София
Липсата на репник си личи особено в чат флиртовете.
Кс?
Кп?
И дотам. Замлъват просто защото не могат да измислят следващия въпрос. Трудно е да се измислят въпроси! 😉

# 733
  • Варна
" - Жалко, че на тази изваяна фигура ще се наслаждава само един."
" - Афродита  не е митология."
"-  Помогнете на един мъченик, с доживотна обвързаност с тюлен."
Из летните архиви.😁🤣
Чат драсканиците не са флирт.

# 734
Всичко е флирт, ако отсреща има интересен мъж/жена. Другото е скука.

Виви, това от някакви мемета ли е?

Общи условия

Активация на акаунт