Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 776
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 735
Флирт се получава само с поглед, получава се и в чат, ако срещнеш подходящ човек отсреща.
Трябва да имаш усет, загадъчност, ум, с който да провокираш интерес.
Но,с дърводелец не става тая работа.

# 736
  • Варна
Не, от реала Бази. Има каламбури и с някои филми. Или уж се припознават в някоя муза от еротични списания.
Еднотипни нет драсканици да са флирт? Без жестове,интонация и езика на тялото са си просто блъф или зарибяване.

# 737
Както кажеш. Намиг.

# 738
  • София
Ооо, в чат стават много хубави флиртове, ама трябва да си... ловък с езика Wink

# 739
  • Варна
Колегите използват еднакви клишета и зарибяват. Очакват някоя да откликне. Някои се възползват, до следващата , по-атрактивна. После обменят мъжки сарказъм, колко са тъпи част от жените. Някои си разменят и чатовете или информация за отзивчиви.

# 740
Явно съм ретро, но в чат не мога да флиртувам. Отнети са ми основните средства в комуникацията.

# 741
  • Варна
Не, в час си.

# 742
  • София
Явно съм ретро, но в чат не мога да флиртувам. Отнети са ми основните средства в комуникацията.

Ами на мен устата си ми е основно средство навсякъде Joy Но иначе да, на живо се добавят и други сетива, в чата трябва да можеш да си играеш с думите.

# 743
Не, не си в час, Тайче. Повечето мъже са посредствени в комуникацията, но това не означава, че няма попадения. Мъжът с добър писмен изказ рядко е разочарование и на живо. Ама учете ги тези неща бе момичета, аз ли да ви казвам. Joy

# 744
  • Варна
В реала добавяш искреност и достоверност. Някои мъже успешно поднасят комплименти, които жената очаква. Мисля, че виртуала използват по-неопитните или ангажираните.
Бази, това че си ударила бингото във виртуала не е обща статистика.
Качествените мъже са добри комуникатори, не писатели-ласкатели.

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 00:34 от Viviana91

# 745
Нямам проблем с играта на думи, но предпочитам да играя очи в очи.

# 746
  • Обран бостан ;)
Флирт се получава само с поглед, 

100%

# 747
А да бе, ше се занимавам с всеки на живо. Явно разполагате с много време и енрегия. Аз съм опростила нещата.

# 748
Чак пък изневяра 🤔. Аз съм такъв тип личност, че се шегувам, може би за някои е флирт, за мен не. Това, че други го приемат по друг начин не е мой проблем. Така съм от време оно. Осъзнавам понякога, че не е редно, защото аз не влагам нищо, кеф ми е да се шегувам, забавлявам дори и флирт да е, но не прекрачвам границата. Но често се случва отсрещния да го приеме по друг начин и се почват едни зарибявки и хлътвания, че после се чудя как да се отърва.. Но въпреки всичко не мога да се променя, а и не съм и опитвала де защото съм си такава. Факт е, че мъжете лесно се зарибяват от две сладки приказки. Иначе и флирт чатове съм имала, пак за майтап и без да влагам чувства. Моя мъж е свидетел на почти всички неща, не му е много приятно, но и не ме обвинява, знае, че не влагам нищо, но ми е казвал, че става така защото съм по освободена, някак си предизвиквам хората да си говорят с мен, дори и непознати, просто ми е такава натурата. Понякога имам чувството, че на челото ми пише - ела и говори с мен 😀. Може да ви е странно, но е факт. Таа, аз не го намирам за нещо лошо или пък за изневяра.

# 749
  • София
Флирт се получава само с поглед, 

100%

Скрит текст:

Що бе, ами ако погледът е такъв?

Скрит текст:

(Бонус точки, ако се сетиш, откъде е кадърът Joy)

Общи условия

Активация на акаунт