Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 792
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 750
  • Варна
Staysi и аз обичам да се шегувам. Но някои го тълкуват като поощрение и заявка за нещо повече.
Присъствала съм на закачки пред съпрузите, грозничко е. Обикновено е помпане не его, че още стават за нещо. Но е неприятно, когато съпругата гледа на кръв "флиртуващата". Всъщност проблема е в тяхната спалня.

# 751
Така не съм си позволявала да се държа към мъж пред жена му. Трябва да сме много близки. Имаме приятели, най добри, повече от 10-12 години, с тях се шегуваме, правим размяна на съпрузи и т.н, но към не толкова близки не става, кофти е.
Иначе в квартала, пред магазина, в кафенето, все се случва някоя закачка, някой каже нещо и му от връщаш естествено, на майтап. По добре, отколкото като някои дами, високомерни, които отвръщат със - я се махай, къв си ти, или нещо от сорта

# 752
Цитат
Имаме приятели, най добри, повече от 10-12 години, с тях се шегуваме, правим размяна на съпрузи и т.н
Тъй ли? Не ми се струва неангажиращ флирт тва. Sunglasses
Суингъри ли?

# 753
  • Обран бостан ;)

Що бе, ами ако погледът е такъв?

Скрит текст:

(Бонус точки, ако се сетиш, откъде е кадърът Joy)

Прилича на резнат кадър от филм за възрастни.

Жената е красива. Погледа и е по-скоро покана, отколкото флирт.

Мисля, че проблема се крие в това, че жените, които смятат, че флирта може да е само флирт не предполагат, че ще дойде време, когато мъжете няма да ги бръснат нито за флирт, нито за секс.

# 754
  • Варна
И мъжете винаги завършват флирта с покана за секс, нали?
Тогава защо се обиждат, че не ги лъжат с празни обещания?

# 755
  • София
Скрит текст:

Що бе, ами ако погледът е такъв?

Скрит текст:

(Бонус точки, ако се сетиш, откъде е кадърът Joy)

Прилича на резнат кадър от филм за възрастни.

Жената е красива. Погледа и е по-скоро покана, отколкото флирт.

Мисля, че проблема се крие в това, че жените, които смятат, че флирта може да е само флирт не предполагат, че ще дойде време, когато мъжете няма да ги бръснат нито за флирт, нито за секс.

Бинго Wink И понеже лично го рязах, знам какво липсва от него Joy

Сериозно обаче, всяко нещо можеш да го превърнеш във флирт, ако знаеш как. И ми е интересно, наистина ли някои жени си мислят, че мъжете само си флиртуват ей така, ама иначе не биха докарали нещата докрай? Или биха отказали, ако ти искаш, да ги докараш докрай? При жените е различно, но в мъжката природа, друга цел е с превес. Съответно, не е и толкова странно ако възприемат флирта с други очи, а липсата на истински намерения, като вид заблуда.

# 756
  • София
Този поглед е агресивен, не приканващ.
Личен опит - когато гледам пронизващо, пък било то и сексуално, хората не го възприемат така добре, колкото по- миловидно излъчване, пък било то и без особен сексуален заряд.

# 757
Не, достатъчно интелигентните хора (и мъже, и жени) са наясно, че в един момент флиртът може да приключи или да прерастне в нещо друго. Но не предвещават края с определена нагласа и здължителност. Не всички мъже са искали секс от мен при флирт. Зависи си от хората. То като цяло и с примитиви аз не общувам, тъй че да кажат привържениците на грубия език.

# 758
  • София
Ами Лъвицата, не всички мъже имат желание и съвсем не всички имат физическата възможност да ти предложат място за секс. Въобще - има хиляди обстоятелства. Така че - играта е в ход. Докъде ще стигне - един Господ знае.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 16:01 от Rockstar

# 759
Имам колега, който флиртува с всичко живо наред и тъй като сме го коментирали, няма никакво намерение за продължение с 99% от жените.

# 760
Цитат
Имаме приятели, най добри, повече от 10-12 години, с тях се шегуваме, правим размяна на съпрузи и т.н
Тъй ли? Не ми се струва неангажиращ флирт тва. Sunglasses
Суингъри ли?

Тъй, тъй.
Може би не съм се изразила правилно, под размяна на партньори нямам в предвид наистина, а в процес на разговора 🙂
. Майтап, че ще се разменим или снимки със размяна на мъжете и т.н
Даже в този случай не бих го нарекла флирт, а приятна разпускаща вечер с много смях и забавления 🤗😉

# 761
  • София
Ами Лъвицата, не всички мъже имат желание и съвсем не всички имат физическата възможност да ти предложат място за секс. Въобще - има хиляди обстоятелства. Така че - играта е в ход. Докъде ще стигне - един Господ знае.

Е то ако теренът ги спира... говорим желанието какво е... Както и онзи с 99-те %, дали ще връща, ако щракне някъде? Иначе, тук там без изключение не може, ама при мъжете е рядкост. Виж, жените напълно вярвам, че могат да флиртуват със 100 мъже и да не искат да спят с нито един Joy Друга тема такова поведение как го определям... Според мен човек е добре да поддържа някаква хигиена в отношенията (не говорим за стерилност, преди някой да е скокнал).

# 762
  • Варна
Мисля, че трябва да се разграничи флирт от закачки и любезност.
Мъжът стартира флирта с ясна цел. Според поведението на жената, лавира или спира. При физически контакт  face to face и интелигентните трудно контролират нагона.

# 763
Абсолютно си права, жените могат и със 100 мъже да флиртуват и никога да не си легнат с никой.

# 764
  • София
Аз пък мисля, че това за мъжкото и женското либидо са стари легенди. Съвсем сериозно смятам /даже някъде вадих научна статия с доказателства и статистика/ че мъжете и жените искат еднакво. Ако някой наистина ме пали, ще го запаля.
Но. Когато флиртувам не мисля за това в повечето случаи. Приятно ми е да си говорим, но мъжът може и да не ми е толкова секси.

Общи условия

Активация на акаунт