Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 727
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Либидото на жените не е по-слабо, а по-избирателно... като не искам някого, с нищо не може да ме накара... ама като искам, обикновено е над физическите му възможности (за туй се контролирам де, трябва да сме солидарни с чуждата физика) Joy

# 766
моля ти се, какви гледни точки, всички сме наясно колко интелект е нужен! Никакъв. Само умните и красивите се ласкаят, че влагат в позивните с определен плътски контекст разни интелектуални фантасмагории!  Работата е ясна, пък който иска да си прикачва разни истории за интелект! Всичко се командва от примитивните части на мозъка. Най-примитивните.
Ето някой за когото "секс за мозъка" ще остане абсолютно непреводимо понятие.

# 767
Не знам за тия флиртове и закани от рода на "ща скъсам, ща фраскам" и т.н. или интелигентните "ще те любя, ще те докосвам" и други подобни глупости какво ги дискутирате, аз такива работи не съм прилагал. Просто съм действал като преценя момента- излизам с някое момиче, говорим си някакви работи- общи приказки или някви глупости, преценявам по държанието дали и е приятно с мен, и като усетя точния момент, директно я награбвам. Може първо да е с прегръдка или целувка по бузата, ама винаги с действие съм постигал резултата, не с разни приказки. Интересно че винаги ми се е получавало, никоя не ме е отблъснала при тези акции. Е имал съм случаи, където просто не съм действал, щото съм усещал, че няма да стане, така че нещата опират до усет най-вече.

# 768
Rf, то хубаво, че повечето мъже са като теб и действат, щото напоследък много писачи.

# 769
  • София
моля ти се, какви гледни точки, всички сме наясно колко интелект е нужен! Никакъв. Само умните и красивите се ласкаят, че влагат в позивните с определен плътски контекст разни интелектуални фантасмагории!  Работата е ясна, пък който иска да си прикачва разни истории за интелект! Всичко се командва от примитивните части на мозъка. Най-примитивните.
Ето някой за когото "секс за мозъка" ще остане абсолютно непреводимо понятие.

Може ли и за мен превод? Защото аз "секс" за мозъка го разбирам интелектуална стимулация, която няма нищо общо нито със секс, нито с мъже напременно, съответно нито с флирт. За мен това е да реша някакъв сложен казус в работата, да седна да нищя някой оплетен случай с колега от университета, да си говоря с някого за квантова физика, да изгледам филм със супер оригинална идея, за оптимизирам много някой процес, така че да ми намали времето и усилията за извършване на дейността наполовина... Ето такива неща ми "възбуждат" мозъка. Флиртът съвсем други места активира. И не, че мозъкът не участва, но той е впрегнат в режим.... палавост Joy Как да завъртя някоя дума, как да насоча нечия мисъл в нечестива посока... ей такива работи Wink

То на един мъж това да действа му е едно от най-силните възможни качества. Няма ли го, лошо Joy

# 770
Не ми се е случвало мъж да ми каже: искам да те фраскам....но мисля, че и да го чуя, това желание няма как да му се удовлетвори, изразено баш по този начин

# 771
Така, никой нормален не говори, но съм чувала често " Как успя да ми влезеш в мозъка ", което пак означава че с някаква комуникация си задвижил някакви чакри.

# 772
  • Варна
Криси, явно е получил директно фрасване с ръка или крак. Как да пробва втори път....😁

# 773
  • София
Аз съм чувала изказвания от рода на, "ще те скъсам", "само да ми паднеш", "ще те изпапкам", "леле, какво ще те правя"... Мен ако питаш, повечето мъже така биха се изразявали, защото това си мислят, но ги спира евентуалната реакция отсреща Joy Може и да бъркам де, не знам...

# 774
Аз само тва си мисля, ама все пак нали трябва да се правим на културни, поне в началото...Simple Smile

# 775
Аз съм чувала изказвания от рода на, "ще те скъсам", "само да ми паднеш", "ще те изпапкам", "леле, какво ще те правя"... Мен ако питаш, повечето мъже така биха се изразявали, защото това си мислят, но ги спира евентуалната реакция отсреща Joy Може и да бъркам де, не знам...

Да, те искат да те изчука. И толкова. Евентуално после, като им спаднат хормоните, може да поискат и връзка. Но в началото искат само да те изчукат. И ако говорят по-умни и красиви неща, това е мимикрия за да не бъдат отрязани. Такива са си.
Жените обаче са по-различни в общия случай и може да искат и само флирт, или да се мине през флирта и по време на него да решат за после.
Има и случаи, когато жени действа съвсем по мъжки, де Wink

# 776
Не ми се е случвало мъж да ми каже: искам да те фраскам....но мисля, че и да го чуя, това желание няма как да му се удовлетвори, изразено баш по този начин
Хаха, и много други съм чувала, баш по просташки. Искаш ли да се тряскаме, айде да те опъна, или Ее кво толкова ма, айде да ходим да си направим кефа и двамата 🙄🙄. Пък що си мислят, че на отсрещната страна ще й е много кеф 😏, особено с такива изрази, дори и да е някои много готин пич, мен лично ще ме отблъсне

# 777
В момента най голям хит било да си пращат снимка на оная работа. Вероятно с идеята, че жената като я види и веднага ще се подмокри и ще бъде тяхна.

# 778
Изкусния флирт, също е така да запалиш един мъж,че без да те е виждал да си те представя във всички пози. Както  се казва ,да запалиш въображението.
Сега ще се появи Ал бъни с голямата брадва.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 20:30 от happy doc

# 779
  • София
Либидото на жените не е по-слабо, а по-избирателно... като не искам някого, с нищо не може да ме накара... ама като искам, обикновено е над физическите му възможности (за туй се контролирам де, трябва да сме солидарни с чуждата физика) Joy
Уау! Ще те прекръстим от Лъвица на Тигрица : )

Общи условия

Активация на акаунт