Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 726
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 780
  • Варна
Тигрица е понижаване на ранга.

# 781
  • София
Е тук вече ще трябва да се съглася за изтънчеността. Според мен изкуството е да предизвикаш не само сексуалния интерес, а и малко респект.
Тия "ще те прасна/опъна/гаврътна" и т.н. мъжете не го казват на всяка жена и мерилото не е колко са привлечени сексуално. При равни други условия на едната ще си позволи да каже, на другата - не.
Е, има и жени, които се гордеят, като им кажат ковра или пачавра, защото го отъждествяват с някаква дива сексуалност вероятно, но си остават парцали.

# 782

Може ли и за мен превод? Защото аз "секс" за мозъка го разбирам интелектуална стимулация, която няма нищо общо нито със секс, нито с мъже напременно, съответно нито с флирт.
Хм, трудно ми е да го преведа. Трябва да си го преживял, за да го разбереш. Да, интелектуална стимулация е, но не е само това. И категорично има много общо със секса и с флирта.

# 783
  • София
Ееех, с тези интелектуални стимулации! Само хубави оправдания, за да се оправдае желанието за съществената плътска част.

# 784
Не се тормози Анди. Точно в тая игра няма да минеш отвъд първо ниво. За теб специално малко Яворов:
Скрит текст:
От други свят съм аз, не си виновна ти - дете на прах земя, на прашните мечти.
Та и ти така, Анди.

# 785
Някои си остават само на интелектуални стимулации и до леглото не я докарват.
Но, това че си е флирт, така си е.
Висш флирт на умовете.

# 786
  • София
Светът е един и той е съвсем материален. За всеки случай при възвишените интелектуялно другосветски флиртове си носете контрацептиви. И внимавайте да не ви хванат или колегите и приятелите да не се разприказват. Тогава всички възвишености ще изчезнат тутакси.

Хич няма да се хабя да флиртувам, ако не искам да съм с този мъж. Иначе като стрелба с халосни - цък, цък, язък.

# 787
Без да претендирам, че идеално познавам мъжката природа, ми се струва, че в повечето случаи мъжете биха си легнали с обекта на флиртуване. Просто при мъжете нещата са на малко по-опростено ниво и щом флиртуват с дадена жена, значи са сексуално привлечени и им се иска нещо повече. Докато при жените е по-объркващо - флирт за развлечение, флирт за самочувствие, флирт с цел секс и т.н. Grinning Женските сигнали могат да са много объркващи, докато мъжките са ясни. Затова и жените много лесно разбираме кога някой е привлечен от нас - сигналите са непротиворечиви.

# 788
  • София
Женските сигнали са объркващи само за жените - като във вица за кокошката, която гледала да не тича много бързо.

# 789
  • София
Тигрица е понижаване на ранга.
В твоите очи Grinning Grinning Grinning

Разбира се, лъвът е царят на животните, шеговито беше,
Скрит текст:
няма необходимост да се изрежда цялата беге мама да обяснява за йерархията при животните

# 790
  • София
Имам колега, доста време, няколко години, работим заедно.
Той е женен. Аз съм била в различни фази.
Не бих си легнала с него и защото е женен, и защото ми е колега. За него не знам.
Флиртуваме от първата седмица, от която работим заедно. Едно просташко изречение не ми е казал. "Темите" са на работно ниво - като включиш тон, жестове, мимики и поглед и ти става ясно, че е много далече от работа разговорът.
Приятно ни е. Чешем си еготата. Правим си взаимно кафе. Туй-то.

Ща скъсам, само да ми паднеш, мале, кво ти мисля за мен не е флирт.

# 791
  • София
Някои потребителки имат нужда да забият токчета в нечие челно стъкло.
Лятно, непринудено, освежаващо.

# 792
Флирта както повечето си го представят...и Ал Simple Smile
Не можах да се сдържа Simple Smile
Скрит текст:

# 793
  • София
Хаха. Мога да си заложа бъбрека, че на половината списващи им липсва внимание и всяко по- закачливо здрасти им е флирт. То си личи и по биенето на тъпана в самата тема.
Хората с много ухажори и флиртуващи не пишат по този начин "вижте ме, вижте мееее".

# 794
Някои потребителки имат нужда да забият токчета в нечие челно стъкло.
Лятно, непринудено, освежаващо.
Хм, форумният етикет май не позволява да напиша, че някои потребителки имат крещяща нужда да ИМ забият един конкретен инструмент на подходящото място няколко пъти.

Общи условия

Активация на акаунт