Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 722
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 870
Тайчо, нямам красива коса, но ако имах България и Северна Македония нямаше да ми е достатъчна за флирт, даже като дойде клиент бих пускала някой кичур да му докосне ризата...е сега това са само мечти, поддържам си косата на черта и до раменете, но пък мечтите за безплатни...
Днес съм в настроение, не ми обръщайте внимание.

# 871
Колко грозен дизайн си помислихме за ракетата.

# 872
Хахах, Кристина, в Твоя чест ще развея коса и в Берлин следващия път тогава. Grinning
Усмихна ме.

# 873
  • София
Да де, женственост и сексапил, не вулгарност. Ако сложим до нея снимка на някоя плеймейтка, ще можем да ги съпоставим...като флирт и свалка.

Ммм, не мисля, че тези неща са еквивалентни на тип жени. Различните жени подхождат различно към флирт и свалка. Плеймейтките просто са най-долния и вулгарен тип. Изглеждат евтино във всяко едно отношение. Моника не изглежда евтино изобщо, но от тази жена струи с.е.к.с. Съмнява ме, мъжете като я видят, да искат да си говорят с нея, изобщо ме съмнява, че мозъкът им функционира правилно при такава гледка Wink

# 874
  • София
Аз много си пипам косата и я премятам. Навик ми е, а и сега е топло. Гледам, че има хора, коитонсе заглеждат или разсейват. Явно си мислят, че флиртувам.
Но флиртът не е сбор от поведенчески сигнали, а е в контекста, атмосферара, динамиката и вайба.

# 875
  • София
Малиииииииии, мали, мали, мали! Тук се пише на конвейр бе, нищо не ви схващам вече.
Пък си мислех, че ковид темата е нескончаем поток от мнения.....,баси!

# 876
Ама темата е за флирт с обвързани. Там ако не е загуби време да напъва някой, не знам къде... Е, не изключвам и да получи "голямата награда" с някой/я обвързан/а, но то награда, то чудо... Rolling Eyes

# 877
Аааа, Лори недей така, и обвързаните можем да бъдем конкуренция, знам знам, че за необвързаните сме парцали ( извинявам се на аудиторията за просташкия израз, ама е време за море), ама ние нито сме куци, нито сме кьорави, нито сме сакати....е верно двайсет годишна ипотека, три деца, пък аз конкретно съм се клела пред трима попа в църквата Св. Седмочисленици, но пък прекаления светец и богу не е драг...

# 878
  • Варна
Ипотеката не пречи за флирта. Дори го поощрява. Да се рискува на макс, после потоп.😄

# 879
  • Агент под прикритие
Ех, тия коси... Аз лично не бих си помислил, че жена флиртува с мен, ако си играе с косата. Но бих си го помислил, ако си играе с косата И след това хвърля "белтъци", за да види дали я наблюдавам, докато го прави.

Дайте нещо по-Енталигентно, това се знае вече. Grinning

# 880
Знаеш ли, че пръстенът се движи напред-назад по пръста? (навявало асоциации) Grinning Сигурно може да се ползва и венчална халка. Thinking

# 881
  • Варна
Който търси- намира. Някои асоциират и мидите, като флиртаджийско меню.😁

# 882
  • София
Не смея да разлея русо злато на плажа сега, че ще осъмна по бегемамски порицана колко долна флиртаджийка съм.
Пък аз съм Joy

# 883
  • София
Ех, тия коси... Аз лично не бих си помислил, че жена флиртува с мен, ако си играе с косата. Но бих си го помислил, ако си играе с косата И след това хвърля "белтъци", за да види дали я наблюдавам, докато го прави.

Е а де, ама на някои хора се налага да им се спелува всичко, за да се сетят, за какво говориш Joy

# 884
  • Обран бостан ;)

Дайте нещо по-Енталигентно, това се знае вече. Grinning

Тази:
https://www.celebsfirst.com/wp-content/uploads/2018/09/emily-rat … taly-210918_5.jpg

Ще я "изфлиртуваш" ли ? Wink

Общи условия

Активация на акаунт