Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 688
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Няма нужда, няма нужда! Дръж си го!

# 931
Има нужда, има. Спешна при това.

# 932
  • София
Иска ѝ се, ама не ѝ стиска. Нали така казва? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 933
  • София
Вие нямате ли си приятелки да им се бъркате на тях в живота и да им пробутвате разни мъже?

# 934
  • София
Сакън! Дяволи такива. Не изкушавайте Архангела - не е възможно.

# 935
Нямаме, Анди. От флиртове време за приятелки не остава. Поне едно добро дело да свършим.

# 936
Иска ѝ се, ама не ѝ стиска. Нали така казва? Stuck Out Tongue Winking Eye

Най-добре е човек да се е налудувал на младини и на достолепна възраст вече да е улегнал и да не го влече към афери. Така по-спокойно се изживяват дните.

Има и друго - когато се прави секс с нов партньор, то му се оглежда всичко, а на близо 55 не ме влече да ми анализират телосложението (и аз ще оглеждам евентуално неговото, ако се стигне до там). Докато при секс с дългогодишната половинка не се вторачваме в настоящото състояние на телата си, а в главите си сме като някога, застинали в някакво безвремие. И в някаква степен и затова не ми се правят авантюри. Нямам и такива хормонални бури, дето да потискат разума. Не си и падам по набори. Абе, добре е човек да си е взел неговото навреме Wink Сега небрежни флиртове за разтуха и убиване на времето Stuck Out Tongue

# 937
Винаги новото е интересно. Няма какво да се лъжем Simple Smile И аз съм щастливо омъжена, ама ако не бях, нямаше да стоя сама, понеже съм на 55 примерно.

То хубаво да се наиграеш, ама край мен тия дни наблюдавам поредния развод... ненаиграха се хората.

# 938
Е, ако бях неангажирана кой знае. Но в момента не ме влече и споделям само опит от миналото Simple Smile

# 939
  • София
Нищо не искам от вас двете, някой карък ще ми натресете, дето за нищо не става.

# 940
  • София
То хубаво да се наиграеш, ама край мен тия дни наблюдавам поредния развод... ненаиграха се хората.
Бианка, ако са около 40-те и са се оженили около 30, таман е настъпила критичната 7-ма година от брака, ако са се помотали докато го решат - ей ти 10.

# 941
Ем, ако трябва, да се жертваме и да го пробваме, преди да ти го изпратим. Обещавам, само ще флиртуваме с него. Нищо повече. Ни-щич-ко. Останалото - от теб.

# 942
  • София
Като да ни е направил нещо човека….. Joy

# 943
Добре, де, Горджи, орден за храброст ще му дадем, да не мрънка, а да действа като мъж.

# 944
  • София
Добре, де, Горджи, орден за храброст ще му дадем, да не мрънка, а да действа като мъж.

Мани тая. Пари имам, човек имам. Чиста и дискретна работа Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт