Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 675
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 945
  • София
На вас двете човек нито да ви е приятел, нито враг - все сте вредни. Успяхте с няколко изречения да направите лош имидж на приятелите си, които са мъже - ако аз съм зле, тях ги набутвате при мен, а ако те са зле- ми ги набутвате на мен.

# 946
Не прави опити за разсейване с празни приказки, Анди. Действай.

# 947
Скрит текст:
Добро утро !

Чета и се чудя с коя ръка да се кръстя - с тази, която държа триона или тази с брадвата Wink

Едно от малкото предимства на възрастта е, че виждаш как са се развили някои събития с очите си и никой не може да те убеди, че не са станали.

Скрит текст:
Вчера минавам през кварталното хранително магазинче. Държи го една местна екс-мъжемелачка с огромен списък завоевания (културно казано). Беше към 10 в магазина само собственичката и аз. Плащам аз покупките и задавам традиционния въпрос "Как си". Този път вместо "добре съм" собственичката започва да ми се оплаква, че всичко и било сиво, че клиентите били недоволни, а мъжете не се връщали. "Как така не се връщат ? " - питам. " Ами така. Преди - резнеш го, той се връща с цветя. Пак го отсвириш, кани те на вечеря. Сега ако го отрежа и повече не го виждам".

Та, толкова за флирта-духовната храна за интелекта .

И после върви доказвай, че нямаш сестра:) Мъж, може да парви секс за кеф и да овършее целия квартал(никой не му създава история)
Пък жената - мъжемелачка (все едно са и били в спалнята) .
А уж всички правим секс за удоволствие.
Тъй де, някои поне са действали и са се наслаждавали, а други се натискат в брак и пускат анонимно теми "Секса в къщи е веднъж на високосна година" .

Моите флиртове се случваха, когато бях най ок със себе си (сексуално и емоционално задоволена). То тогава си закачлив и позитивен.  Сега съм темерут с непознати. Опитвам се да го променя, но не ми се получава.  Няма я онази лекота и ествственост.

# 948
Леле колко сте изписали, наспах се хубаво, снощи с един готин доктор пофлиртувахме, но само това и сега съм ваша.
Гледам на Анди, мъж избирате.

# 949
  • София
Това, което се опитвате да направите за сметка на Андариел, макар и виртуално, демек да се издигнете в собствените си очи, сочейки някого с пръст, не е ок. И ми е трудно да повярвам, че такова поведение може да се комбинира с ведра и закачлива личност.
Прийомите на Лъвицата, примерно, са доста крайни някои, ама веднъж не каза "бре вие колко сте зле, аз колко съм готина". И затова явно реално е готина и ѝ се получава. Никой не обича киселячки, башващи другите. Дори за веднъж.

# 950
  • София
Те дори не знаят за какво ме сочат. Възприели са позицията да се заяждат за всичко, защото такава им е нагласата. Играят си на булита. Хубаво. Да си играят. Самоконтролът им куца, като истерясали деца са.

# 951
  • София
Истерията е твой прийом, личен.
Реви сега публично.

# 952
Анди, извинявай не исках да те засегна и изобщо не храня лоши чувства към теб,  дори към никой не съм способна на такива. Просто майтапа ми е такъв.

# 953
  • France
Разочарована съм. Вместо да чета за лежерност, искри в очите и леки, летни флиртове, съдържанието станало като в 99% от темите в СО.

# 954
  • София
Тутакси започвам да рева.

Направо се чувствам вече като Малката булка. Дотук имаме двете лели-вещици, първи сестри и приятелки.

Не че ми дреме особено, все пак е петък вечер, а Христо Иванов нещо не може да ме впечатли с политическите си участия в Панорама в момента.

# 955
  • София
На модератори, да не забравиш Wink

Разочарована съм. Вместо да чета за лежерност, искри в очите и леки, летни флиртове, съдържанието станало като в 99% от темите в СО.
Лелите бъркат лежерните летни флиртове с есенната депресия.

# 956
  • София
Какви летни флиртове! Като няма как да материализираш флирта, само с него си оставаш. По същество, коУежке, по същество! Само локуми разтягате с тези флиртове, щото не ви стиска за другото.

Някой спомена Равена - къде е, нещо ми се губи напоследък?

# 957
  • Варна
Хората сме различни. Често и противоположното мнение затвърждава масовото.

# 958
Анди, стига с тая сентенция, че флирта обезателно те води до леглото.  Ми, не е тъй.
Легло си имам вкъщи, удобно и уютно, но тръпката от  погледа на мъжа срещу теб е несравнима емоция. Това да се почувстваш желана, бленувана и мечтана.

# 959
  • София
То и мъж си имаш вкъщи да си флиртуваш с него.  Хубаво де, като бленувана и желана, защо тогава само флирт? За какво е цялото упражнение, за да не я хване мъжът й и тогава да хвърчи перушина? Или на мъжа жена му да не надуши, че тогава и там ще има земетръси в рая. Хората сме доста първични същества  - който има мотив, средство и възможност прави нещата, а останалите само на приказки и усещания за бленувания го карат, защото някой от трите елемента липсва. Или не смеят. Големи надувки с тези флиртове, голямо нещо! И накрая едно нищо.
Рекламите по телевизията постоянно са насочени към това да ме накарат да се чувствам бленувана и желана, така че за желаността не върви. А ако ще съм желана от мъж, то поне да консумирам тази желаност съвсем материално, иначе няма никаква причина да флиртувам или да приемам флирт.

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 22:19 от Andariel

Общи условия

Активация на акаунт