Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 674
  • 1 101
  •   2
Отговори
# 960
Разочарована съм. Вместо да чета за лежерност, искри в очите и леки, летни флиртове, съдържанието станало като в 99% от темите в СО.
Флирт в семейна среда не вирее ¯\_(ツ)_/¯ Някой да отвори тема в Спама, да видиш как ще шурне топла лятна емоция.

# 961
Не приемаш ли,че някои хора имат такава потребност просто? Отдавам го и на зодията си.
Без ласкателства и признание не съществувам.
Когато се появя някъде винаги съм център на внимание, просто така се получава без особени усилия. Хората сме различни. За някои флирта е потребност,  чувство за себеосъзнатост и значение.
И не  ,нямам нужда от консумация.

# 962
  • София
Приемам. Така повечето жени имат потребност редовно да обикалят по магазините без реално да имат намерение да купят нещо, нито търсят нещо. Обикалят си, ей така. Аз катотръгна по магазините действително искам да купя нещо, имам идея какво търся и какво ми трябва. Да обикалям като муха без глава ме изнервя.

Напълно съм си осъзната и без да флиртувам. По-скоро съм напълно наясно един мъж дали ми харесва и хич не си правя труда да си играя на флиртове, ако нямам намерения към него. И по същия начин ме дразнят мъжете, които не харесвам, а те упорито флиртуват с мен. Ми, няма да те огрее, братО!

# 963
Happy doc, коя зодия си? Ако въпросът е неуместен, моля да ме извиниш.

# 964
  • France
На модератори, да не забравиш Wink

Тц, това не ми е в стила.

Знам за една история, да кажем, че се е случила с мен. Заради разни обстоятелства пътищата ни се пресичат с едно бивше гадже. В хотелска стая. Пием по питие на бара и се качваме да спим в стаята. Той недвусмислено ми показва, че иска да се възползва от двойното легло. Аз с усмивка отказвам, напомняйки му, че имам нов актуален.
- Нали знаеш, че ако новият ти знае къде и с кого си прекарала нощта, няма да е щастлив. - един вид, един секс повече или по-малко няма да утежни положението.
- Да, но аз ще знам, че съм го направила.
Флиртът може и да е прелюдия, но в повечето случаи нищо не значи. Просто хормони и галене на самочувствието.

# 965
  • Далечният изток
Happy doc, коя зодия си? Ако въпросът е неуместен, моля да ме извиниш.
Освен да е Лъв... Smile Център, внимание... Или асцендент Лъв.

Скрит текст:
На модератори, да не забравиш Wink

Тц, това не ми е в стила.

Знам за една история, да кажем, че се е случила с мен. Заради разни обстоятелства пътищата ни се пресичат с едно бивше гадже. В хотелска стая. Пием по питие на бара и се качваме да спим в стаята. Той недвусмислено ми показва, че иска да се възползва от двойното легло. Аз с усмивка отказвам, напомняйки му, че имам нов актуален.
- Нали знаеш, че ако новият ти знае къде и с кого си прекарала нощта, няма да е щастлив. - един вид, един секс повече или по-малко няма да утежни положението.
- Да, но аз ще знам, че съм го направила.
Флиртът може и да е прелюдия, но в повечето случаи нищо не значи. Просто хормони и галене на самочувствието.
Спиш с мъж в хотелска стая в едно легло... И той да поиска какво? Стига бе.... Sweat Smile

# 966
Aida позна, лъв съм.

# 967
Ммм дам, лъвът винаги е център. Харесвам тази зодия.

# 968
А мъжете са уауу, стига да им показваш ,че са върха. То и при жените е същото.

# 969
Знам. Има няколко лъва в обкръжението ми. Blush
За свой ужас осъзнах, че се разбирам с лъвове и скорпиони основно. Joy

# 970
  • Далечният изток
А мъжете са уауу, стига да им показваш ,че са върха. То и при жените е същото.
Да, върха са, ама не мога да им го показвам.... Асцендент Лъв съм аз. Аз съм върха... Joy Не някакъв си друг Лъв, мъж...

# 971
Joy  И аз съм върхът, ама никой мъж лъв не предполага, че имам такива мисли.

# 972
Това, което се опитвате да направите за сметка на Андариел, макар и виртуално, демек да се издигнете в собствените си очи, сочейки някого с пръст, не е ок. И ми е трудно да повярвам, че такова поведение може да се комбинира с ведра и закачлива личност.
Прийомите на Лъвицата, примерно, са доста крайни някои, ама веднъж не каза "бре вие колко сте зле, аз колко съм готина". И затова явно реално е готина и ѝ се получава. Никой не обича киселячки, башващи другите. Дори за веднъж.
От много време го забелязвам и е показателно. Доволните и щастливи хора мотивират другите, а другите се опитват да го смачкат и подиграят. Отвратително е.

Търсещите  тръпки извън избора си у дома, явно не са толкова щастливи.

# 973
Една жена винаги трябва да се постави на първо място, а това кой я оценява, или не, си е негов проблем.

Тайче,не губи надежда и не изневерявай на принципите си. Мъжете обичат жени с ясни позиции.

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 23:03 от happy doc

# 974
  • Далечният изток
Има още 11 зодии все пак Joy

Общи условия

Активация на акаунт