Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 679
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 825
  • София
За мен обобщено е - аман от смотаняци и от кьорфишеци и от двете страни на половете! Ми, като искаш, ама не става, къде се вреш да флиртуваш? Иска ви се, ама не ви стиска, защото ще изядете боя накрая, ако ви хванат! Затова флиртове, ала-бала, губене на време и накрая едно голямо нищо. Wink Така да се каже, сутрешно вдъхновение преди първата глътка кафе.

# 826
Ако ти идва отвътре и не го мислиш, обаятелна си, това е флиртаджийство.
Ако мислиш как да привлечеш внимание, как да накараш някого да поиска, или си куца комплексарка, или си играеш на powerplay, като двете могат да се преплитат.
Алелуя! Най-после точна дефиниция! Флиртът не се мисли, прави се и ако го нямаш в себе си, забележителна загуба на време е да теглиш локуми по темата.

# 827
Анди, стига с това губене на време! То едно кафе да не седне да изпие човек, че сума ти време ще си иде ей така, ако не цял,нито поне половин секс може да направи човек за туй време.
 Относно колежките, аз съм на мнение, че ММ може да им казва/пише/прави това, което казва/пише/прави с колегите си от същия пол. Например, щом прави кафето на Радо, нека направи и за Мими, обаче ако не целува Радо по бузката сутрин, откъде накъде ще целува Мими? 😁

# 828
  • София
Кафето може и след това. Wink

# 829
  • Обран бостан ;)
Добро утро !

Чета и се чудя с коя ръка да се кръстя - с тази, която държа триона или тази с брадвата Wink

Едно от малкото предимства на възрастта е, че виждаш как са се развили някои събития с очите си и никой не може да те убеди, че не са станали.

Скрит текст:
Вчера минавам през кварталното хранително магазинче. Държи го една местна екс-мъжемелачка с огромен списък завоевания (културно казано). Беше към 10 в магазина само собственичката и аз. Плащам аз покупките и задавам традиционния въпрос "Как си". Този път вместо "добре съм" собственичката започва да ми се оплаква, че всичко и било сиво, че клиентите били недоволни, а мъжете не се връщали. "Как така не се връщат ? " - питам. " Ами така. Преди - резнеш го, той се връща с цветя. Пак го отсвириш, кани те на вечеря. Сега ако го отрежа и повече не го виждам".

Та, толкова за флирта-духовната храна за интелекта .

# 830
  • Агент под прикритие
Едно от малкото предимства на възрастта е, че виждаш как са се развили някои събития с очите си и никой не може да те убеди, че не са станали.
Вярно. Но не и в очите на газлайтърите... Trollface

С възрастта обаче е силно препоръчително човек да е развил И способността си да преценява за кои хора си струва да си инвестираш времето и колко точно време да отделиш на тези, които не си стуват от самото начало.

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 08:26 от Phoenix Wright

# 831
  • Варна
Al Bundy, паднала и е цената буквално. Амортизация, без компенсация. Баш интелектуално извисена флиртаджийка си уцелил.😄😁

# 832
Приветливото и дружелюбно отношение към хората няма защо да се бърка с флирт. Винаги съм се чувствала свободна да пия кафе с мъж, да си бъбря или да проявявам чувство за хумор, докато съм обвързана. Но не и да участвам във флиртове, защото нито имам нужда от такова внимание от повече от един, нито искам да рискувам да си направя проблем с човека, с когото съм обвързана.

# 833
  • София
Абе дефиницията на флирт я пуснах, ама явно нещо не пасна на желанията Joy Иначе във флирта, средствата са нещото, което варира от човек до човек. Според характер, възможности и т.н., различните хора изразяват едно и също по различен начин. Един романтичен човек няма да флиртува като някой по-разкрепостен, нито един срамежлив, като някой отворен. Някои хора флиртуват умело, други не знаят грам какво да правят.

Сетих се за един класически начин за флирт - когато жената си играе е косата пред мъжа. Аз примерно обичам да се заигравам и с неговата. Или пък нежно да махна някоя паднала мигла. Ей такива по-деликатни жестове, но също доста красноречиви.

# 834
Лъвице, развитие с моята позната не знам дали има. Ние не сме близки и рядко се виждаме. Обикновено си пишем само. Затова и се учудих, че сподели такова нещо с мен. Вероятно е искала да сподели с някой по-далечен. Единствено знам, че сега е на почивка със семейството си и е много щастлива. Явно морският бриз е по-силен афродизиак от колегата. Grinning

Лорелада, и аз мисля, че двете неща са различни. Също съм общителна, усмихвам се, говоря с мъже, но без никакви нотки на флирт. Просто смятам, че трябва да има граница.

Ал, интересна гледна точка. Смяташ, че възрастта е плюс за теб, защото имаш житейски опит, но е минус за жените, защото остаряват и никой вече не ги иска... Някакъв проблем с жените ли имаш?

# 835
  • София
Защото възрастта дава на мъжете поглед, но им взима друго - всички го знаем.

Флиртът тук се извъртя от “иска си го, но не ѝ стиска” до Данчето общата.
Безвкусие и безсилие на този фронт.

# 836
  • София
Ани, човек обикновено иска да сподели, когато емоциите напират Wink Но пък моренце, бриз, красиви изгреви... може да попренасочи, и мъжът да облажи Satisfied

# 837
За толкоз страници отричане ехеейй колко интелектуални флирта извъртях.
Много рязко се разграничават нещата, а те всъщност са комплексни – да говориш добре, с богат речник, интересно, не изключва да говориш с когото трябва и когатп трябва и по-цинично/мръснишки. Първосигналните попипвания, които дава неперекъснато Лъвица като вид флирт за мен са жажда за внимание и ясна заявка, че аз съм готова за секс. Това не е флирт, извинявам се. Флиртът е да накараш някой да поиска нещо в горната глава първо чрез присъствие дори – усмивка, тон на гласа, тембър, поглед, начин по който седиш, ходиш, едно отмятане на коса, начин по който говориш/за какво говориш. Но, без попипвания, те са стъпката/заявката "искам и секс".
А кой какво може да даде и вложи в това излъчване и разговори, вече си е до персоналност и в зависимост от капацитета на всеки участник.

# 838
  • София
Боси, то от твоето излиза, че да флиртуваш значи, да си интересен събеседник Joy Давам примери, щото друг почти не се престрашава, само се говорят някакви общи или абстрактни неща. Пък всеки с неговата перспектива, моето си устройва мен, и хората, с които ме интересува да го правя Relieved

# 839
Е, сега ти искаш да ти кажа буквално ли какво говоря? Laughing
Ами да, и това всъщност. Един добър събеседник жена всеки мъж приветства.

Общи условия

Активация на акаунт