Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 605
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 30
Флирт за мен не е равно на интимни намеци.

# 31
Човече, то те и да не правят, все ще се намери кой на тях да им направи. И човек реагира в ситуацията. Надали стои и мига само неадекватно.

# 32
За мен ненагажиращ флирт е оксиморон.

Също така не считам, че шеги и закачки (дори и на сексуална тематика) са същото като флирт. Съвсем различни неща са и нека не ги приравняваме.

# 33
Ще реагира веднъж, ще реагира два пъти, на третия път ще каже "баста", ако не му е приятно.
А какво разбирате под флирт, след като не са сексуални шеги и закачки? Все едно е как ще му викаме, то си е все едно и също.

# 34
За мен не е изневяра, но както казаха е неуважително към партньора и не ми допада. Да се шегуваш е едно, да флиртуваш е друго и може да се стигне до сериозна изневяра. Консервативна съм в това отношение и смятам, че опипвания, флиртове и подобни нямат място ако човек е семеен или обвързан.

# 35
Аз не разбирам и защо авторката приравнява флирт с изневяра?! Какво означава флирт и какво означава изневяра? Това са размити понятия без определени граници. За някои ревнивци, дори само един поглед или дълбоко деколте са достатъчни за скандал и проблеми.
И още нещо... Авторката мома ли е или просто пита за една приятелка, която е омъжена?       Yum

Именно за това е темата - кое е изневяра и кое не. Всеки влага различен смисъл и това е идеята на дискусията.

Аз лично не съм мома, семейна съм. И няма да ми бъде приятно мъжът ми да флиртува с някоя, предполагам и на него също няма да му е приятно, ако аз го направя. Но всеки има различни разбирания по темата.

# 36
  • Пловдив
Въпросното флиртуване и закачки са от няколко месеца. Двустранни са. Тези хора се държат така един към друг а не с всяка/всеки, защото просто са си флиртаджии. Всичко е ОК и не е изневяра, но за това всичко ОК едва ли партньорите на тези хора знаят и едва ли ако се стигне до там да узнаят ще бъде чак толкова ОК с простата думичка "ама то не е изневяра".

# 37
Флирт за мен не е равно на интимни намеци.
Думата си има значение, него коментирам.

От тълковния речник:
флиртът, флирта, мн. флиртове, (два) флирта, м. Леко любовно увлечение, игра; ухажване.

Поне аз при флирт не си говоря за времето и други безобидни неща, а точно интимни.

# 38
  • СИ

... Именно за това е темата - кое е изневяра и кое не. Всеки влага различен смисъл и това е идеята на дискусията...

Е-е-е-е... То така започваме да търсим отговор на един от вечните въпроси. И аз един път попитах, дали свирката се брои за изневяра. Отговори всякакви и зависи кого питаш.      Yum

# 39
Зависи с каква цел се случват нещата. Имала съм подобен флирт, който си беше абсолютно за шегата - и двамата си имахме приятели, и нямахме намерение да имаме нещо повече от закачки един с друг. Моят приятел тогава даже се шегуваше, че другото ми гадже ще се сърди за нещо. Неговата приятелка обаче пък беше бясно ревнива и полудяваше от едно здрасти. Остана си за едно лято, беше забавно, не съм искала или имала с него нищо друго. За мен не е изневяра това, но всичко зависи с каква цел е този флирт - флирт за флирта или флирт за евентуално продължение. Вторият вариант вече си е почти изневяра.

# 40
Всъщност за изневяра повечето хора ще приемат физическия контакт, дори не само целувка, ами спането с друг човек. Обаче ако е веднъж и неосъзнато след което последва съжаление от страна на човека, това не би било толкова сериозно. Обаче ако един човек е често в мислите на друг, различният поглед и изразяването на особени емоции, дори без никакъв физически контакт, не мисля че е изобщо в рамките на нормалното.

# 41
  • Варна
Супер консервативните и крайните, вие откъде сте сигурни, че половинките ви не си позволяват такива неща, докато ви няма? Щото не е задължително и те да са толкова крайни и консервативни. Аз за себе си съм сигурна, че всеки го прави и никой не може да ме убеди в противното.

# 42
Супер консервативните и крайните, вие откъде сте сигурни, че половинките ви не си позволяват такива неща, докато ви няма? Щото не е задължително и те да са толкова крайни и консервативни. Аз за себе си съм сигурна, че всеки го прави и никой не може да ме убеди в противното.

И аз така. Но глупавите се дънят, а умните не. И минават за верни Wink
Дънят се и наглите, защото не полагат усилия да се крият. За мен те са най-гадни. Да не се прикриваш, а да парадираш, това е неуважение към партньора.

# 43
Умната изневяра държи бракът цял и здрав ✌️😃

# 44
  • София
Не съм видяла някой дa се опитва да убеждава когото и да било. Хората си споделят личните възприятия за флиртовете. Да лъжат ли?
Иначе, за мен от флирт до флирт има разлика и да, парадирането е неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт