Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 664
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз говорех за себе си всъщност. И аз съм от тези, които са се наживели и умишлено избрах да съм супер стриктна известно време. Но, както казах, животът се променя и аз се променям. Ще видя точно как и колко.

# 166
Също и може да имаш намерения за безобидни закачки, но обектът на флирта да ги тълкува съвсем не безобидно.
Затова е важно да се избира правилно обекта на закачки. Да носи, да връща, без да залита.

Не ми харесва думата "флирт". Да се позабавляваш платонично и да получиш и дадеш внимание не е флирт, не е свалка. Младите да си флиртуват и да се свалят. За мен си е някакво разнообразяване, забавление и начесване на егото, ако щеш.

# 167
Рози и Бодли, съгласна съм. Мисълта ми е, че никой не знае какво може да излезе от едно такова нещо, започнато с безобидни намерения. И преди да се усетят така са хлътнали, че няма излизане. .
Така е!
Но щом си го усетил и предизиква отклик в теб?Simple Smile Ако те накара да прекрачиш граници, явно има причина..
Да си налагаш самоконтрол..Пак не го разбирам.
Мисълта ми е, че флирт нищо не значи..Не е изневяра и не води до такава ако си Ок със себе си и живота си.
А ограниченията, които си поставяш пак водят до негативи..Още повече ако ти ги налагат (съобразяваш се с ревнив партньор)
Изневярата не е заблуда..А с желание.

# 168
  • Great Britain
Не,не е.

# 169
  • София
Много хубаво описание на готовност за физическа изневяра, ако вече не се е случила. Всичко е оправдаване и сваляне на отговорност от себе си, идеализиране и т.н. Няма смисъл от самоконтрол, ограниченията водят до негативи. Капанът скоро ще щракне.

# 170
Аз говорех за себе си всъщност. И аз съм от тези, които са се наживели и умишлено избрах да съм супер стриктна известно време. Но, както казах, животът се променя и аз се променям. Ще видя точно как и колко.
Ако под промяна имаш предвид проблеми в семейството, за които няма решение, нормално е инстинкът да те кара да се оглеждаш.

Doro, не можеш да знаеш как ще реагира човек във всяка ситуация. Не са изключния залитнали, които търсят после отмъщение, насочено към семейството. Като се засегнат на чест някои правят откачени неща. А преди това си мислиш, че ги познаваш. Това, ако допуснем, че има някаква представа за колегата. Пък за флирт с непознат, съвсем си е неоправдан риск.

Но щом си го усетил и предизиква отклик в теб?Simple Smile Ако те накара да прекрачиш граници, явно има причина..
Но желанието да прекрачиш тези граници е резултат от това, че си позволил флирт. Този флирт те е насадил в един розов облак, който няма връзка с реалността и всичко друго ти се струва сиво и безинтересно. Сега както си говорим тук с трезви глави е лесно, но за който е хлътнал съвсем не е така.
И обраното, ако не започваш флирт, няма нужда от самоконтрол. Просто един симпатичен, възпитан колега. Такива, колкото искаш по света, но не изпитваш нужда да се контролираш, само отбелязваш, че са такива.

# 171
Аз за колегата говоря, да.
С непознат кви ще ги дириш /в контекста на темата.
Много лесно се преценява дали човекът е залитащ, или си е играч и става за спаринг.

Човек като ви чете, то нужда от нищо не може да имаме мъжете и жените, освен от секс. Цялото ми съществуване е подготовка за физическа изневяра сигурно 😀

# 172
Флирт "нищо не значи" ако другият съпруг е наясно със навиците на половинката си и няма против. Ако съпругът не знае, флиртът си значи разни работи. Ако флиртуваш въпреки недоволството на съпруга, значи още повече.

# 173
Аз за колегата говоря, да.
С непознат кви ще ги дириш /в контекста на темата.
Много лесно се преценява дали човекът е залитащ, или си е играч и става за спаринг.

Човек като ви чете, то нужда от нищо не може да имаме мъжете и жените, освен от секс. Цялото ми съществуване е подготовка за физическа изневяра сигурно 😀
Да го познава, да го познава, колко да го познава. Много фирми се забавляват на гърба на някой/някоя, решил да прекрати флирта, когато усети прекалено напористо отношение насреща и с изненада установи, че е пуснал я слух, я някой "невинен" чат на всички.

Нужди всеки може да си има каквито иска и да си ги задоволява по удобен за него начин. Аз не се бъркам в нуждите на другите, очаквам и никой не ми дава акъл защо интимните ми нужди смятам, че са само за мъжа ми.
И за жената от темата, както казах, ако тя и мъжът ѝ са ок с това, какво мислят колегите няма особено значение, важното е тях да си ги устройва Simple Smile

# 174
Скрит текст:
Ако под промяна имаш предвид проблеми в семейството, за които няма решение, нормално е инстинкът да те кара да се оглеждаш.

Doro, не можеш да знаеш как ще реагира човек във всяка ситуация. Не са изключния залитнали, които търсят после отмъщение, насочено към семейството. Като се засегнат на чест някои правят откачени неща. А преди това си мислиш, че ги познаваш. Това, ако допуснем, че има някаква представа за колегата. Пък за флирт с непознат, съвсем си е неоправдан риск.
Но желанието да прекрачиш тези граници е резултат от това, че си позволил флирт. Този флирт те е насадил в един розов облак, който няма връзка с реалността и всичко друго ти се струва сиво и безинтересно. Сега както си говорим тук с трезви глави е лесно, но за който е хлътнал съвсем не е така.
И обраното, ако не започваш флирт, няма нужда от самоконтрол. Просто един симпатичен, възпитан колега. Такива, колкото искаш по света, но не изпитваш нужда да се контролираш, само отбелязваш, че са такива.

На различен език си говорим..
Розов облак се получава ако преди това ти е сиво ..
А флирта както казах, според мен се случва открито..Пред колеги, приятели..И е много фин,няма общо с романтични нюанси. Просто дава енергия и заряд.

# 175
На различен език си говорим..
Розов облак се получава ако преди това ти е сиво ..
А флирта както казах, според мен се случва открито..Пред колеги, приятели..И е много фин,няма общо с романтични нюанси. Просто дава енергия и заряд.
Не е нужно да е сиво, достатъчно е да е свързано с отговорности, а не пълно безгрижие като в неангажиращите отношения.

И в нейния случай става дума за "няколко месеца", което е по-скоро "системно", отколкото "кратко", което от темата разбрах, че визирате като флирт.

Малко хора биха се чувствали добре, ако разберат, че партньорът им в продължение на месеци флиртува с един конкретен човек на работа. Дори да няма изневяра, това със сигурност ще се отрази на семейството им.

# 176
  • София
Тия "невинни" флиртове между колеги, дори и да не скрити от постоянните партньори, се променят точно на първото служебно парти с алкохол в нещо друго. Отговарям на първия пост, без да съм чела последващите.

# 177
от година и половина какви партита, къф алкохол. 😆

едното писане на глупости ни остана, и на него посегнахте

# 178
Може пък точно затова от месеци да са заседнали на ниво флирт Simple Smile

# 179
  • София

едното писане на глупости ни остана, и на него посегнахте
Е да де, няма големи възможности в момента. Сега модата е: викат ме за малко в офиса хахаха.

Общи условия

Активация на акаунт