Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 712
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 180
Може да се, ама може и да не се. Хората все пак не сме (съвсем) първосигнални животни, имаме разум и морал и някои от нас може да не си позволяват да стават сеира на офиса със секс и пиянство по служебните сбирки, нито пък биха сложили рога на партньора си с Митко от счетоводството, дори да има хубави сини очи и да ни е кеф да обядваме с него.
Според мен хората с тоя манталитет - едно нещо задължително води до друго - просто си споделят собствения опит, при тях явно е като снежна топка - тръгне ли да се търкаля, няма стоп. Е да, ама в живота тръпки и развития има от всякакъв калибър.

# 181
от година и половина какви партита, къф алкохол. 😆
Може пък точно затова от месеци да са заседнали на ниво флирт Simple Smile
🤣🤣🤣🤣🤣
Човекът поста си сдаде задето е флиртувал работното си място и скъсил 2 метровата дистанция с целувки с колежката и не е спазил правителствените разпоредби за социална дистанция.

# 182
Сега модата е: викат ме за малко в офиса хахаха.
вкъщи лафът ни е "Отивам за едно бързо"
 5 мин.пеша съм до офиса, отивам, разписвам, връщам се, дори и да се заговоря с някого, 30 минути ми стигат да отскоча,  понякога и по-малко.
И мъжът ме подиграва с "ей, твоят колега все по-бързо свършва".

# 183
Въпросът на темата е по конкретен случай, а не по принцип за видове флиртове. Има огромна разлика между човек, който просто се закача навсякъде и така си общува с много хора (или с колегите), и между двама конкретни души, които от доста време поддържат комуникация с флирт и закачка, която си е между тях си. Аз споделям мненията, че такава комуникация постепенно прераства в по-голяма близост и засилващо се желание за такава. А когато някой колега просто си е такъв с всички, то се усеща че няма нищо лично точно към теб, а така шеговито се държи с всички. Обикновено това създава една приятна работна атмосфера, но това е между всички, а не между двама. В зададения казус това е флирт между двама определени хора и очевидно създал тръпка поне в жената и както се каза по-нагоре, този колега присъства в мислите и емоциите й. Това си е вече риск нещата да продължат да се развиват или най-малкото емоциите й да се засилват, а и това само по себе си не води до добро. С две думи - това не е изневяра до момента, но лесно би могло да доведе до такава.

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 00:49 от Wild Wind

# 184
  • Пловдив
Описаното "Той ми се усмихва и ми подава неща" ... за мен не е флирт.
В първи пост (където започна темата) се коментират закачки и пиперливи реплики.
Флирт според мен е ... "харесвам човека от среща точно по начин предполагащ интимност, но това няма да се случи сега, защото аз или той имаме съображения да не се случва"

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 12:39 от Не се сърди, човече

# 185
  • Агент под прикритие
Ама, Анди, Феникс, позволете си да живеете, бе хора. Животът не е параграфи и абзаци от правилник за живота. Той е цветен, многообразен, непредвидим.
Всеки с малко повече пипЕ е наясно, че освен спектър от емоции, флирта носи И прилично достатъчно женска/мъжка валидация. Също така, флирта с някой от другия пол е твърде специфично нещо и целите, с които се прави (съзнателно или не) са твърде малко и недвусмислени, за да минат глупостите с цветния, многообразен и непредвидим живот. Освен ако целта на тези глупости не е "димна завеса", с която някои си оправдават това, което така или иначе им идва отвътре... Grinning

Тези, които го правят несъзнателно, дори не ги взимам под внимание - те обикновено имат сериозни затруднения със задържане на вниманието си на едно място за по-дълго време (било то към предмет или човек) не само в този аспект, а И във всички останали, тоест, винаги имат повече от една опция да си прецакат връзката. Grinning

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 12:38 от Phoenix Wright

# 186
За мен това не е изневяра, но рано или късно ще доведе до такава. Тези отношения карат въпросната дама да се чувства добре. А защо не направи нещо, за да освежи семейните отношения?! То така е най-лесно - търсиш емоция вън и после тема в Бг мама...

# 187
Ей, доживях да съм съгласна с Феникс за нещо, бе!

# 188
Според мен флиртът навън не е причина за, а следствие от влошени отношения в двойката.
Дали се изпокарали, дали си омръзнали...  Пресни и щастливи влюбени виждали ли сте да флиртуват неангажиращо с други? Показва, че чувствата вече не са същите.

# 189
Явно аз съм по-ревнива, не мога да си представя как ММ обръща специално внимание на някоя жена, видимо е привлечен от нея и даже го показва чрез флирт. Аз лично не съм ходила на работа на ММ и не познавам и колегите му, а той работи там от 3 години, но ако се наложи някой ден да отида и се натъкна на нещо такова не знам как ще реагирам.

# 190
Не е така, Лоре. Има си хора, които не могат да си седнат на г**а, без да са се карали или да са си омръзнали с партньора. За мен такива хора не са цветни и пълни с качествени изживявания, а точно обратното - доволно празни отвътре и чудещите се с какво още да си докарат някоя тръпка и живец в ежедневието. Мине едното, дойде другото. Оправия няма.

# 191
  • София
Дългосрочните актове на нежност и месечно чатене го наричам прелюдия, не флирт.

# 192
Според мен флиртът навън не е причина за, а следствие от влошени отношения в двойката.
Дали се изпокарали, дали си омръзнали...  Пресни и щастливи влюбени виждали ли сте да флиртуват неангажиращо с други? Показва, че чувствата вече не са същите.

ПРЕСНИ влюбени е временно състояние. После нещата улягат, пак има любов, но е тиха и спокойна.
И повечето писали тук явно не познават мъжката психика, а съдят по себе си. Повечето мъже са способни хем да обичат жените си, че и да "дадат живота си" за семейството,  хем да си флиртуват и даже да кръшкат. Просто в техния мозък едното не измества другото, а всяко си има свой отдел. И поради това флиртуването не е никакъв знак - нито за разлюбване, нито за изчерпване на връзката, нито за нищо, освен за това, че по някаква причина имат по-малко задръжки.

# 193
Моят мъж ако завърже такъв неангажиращ флирт, ще го пратя при флиртаджийката да живее с нея.

# 194
Това не е оправдание, като не могат да си го държат в гащите и не могат да си слагат граници да не създават семейства. Изумена съм как може още да има хора, които разделят по полови признаци, всичко е до характер. И на мен преди ми харесваше да изневерявам, да флиртувам и какво ли още не, това мъж ли ме прави. Но като намерих моя човек и се омъжих се кротнах.

Общи условия

Активация на акаунт