Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 718
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 195
Това не е оправдание, като не могат да си го държат в гащите и не могат да си слагат граници да не създават семейства. Изумена съм как може още да има хора, които разделят по полови признаци, всичко е до характер. И на мен преди ми харесваше да изневерявам, да флиртувам и какво ли още не, това мъж ли ме прави. Но като намерих моя човек и се омъжих се кротнах.

За сега Wink Нали знаеш приказката за вълка и смяната на кожата?

# 196
Това не е оправдание, като не могат да си го държат в гащите и не могат да си слагат граници да не създават семейства. Изумена съм как може още да има хора, които разделят по полови признаци, всичко е до характер. И на мен преди ми харесваше да изневерявам, да флиртувам и какво ли още не, това мъж ли ме прави. Но като намерих моя човек и се омъжих се кротнах.

За сега Wink Нали знаеш приказката за вълка и смяната на кожата?
Говоря за съвсем различно нещо, вече мисля втори пост чета как разделяш мъжете и жените. Едва ли не оправдаваш мъжете, че просто така са устроени, че разделят секса и любовта. За мен също са напълно различни неща, това мъж ли ме прави.

# 197
"Оправдавам" и "обяснявам" са различни неща, когато дискутираме някакво явление. От там нататък всеки е свободен да приеме явлението, да го отрече, или каквото си реши. Съгласна съм обаче, че в природата нищо не е 100% и затова има и жени с такова поведение, както и мъже, при които не се наблюдава.

# 198
Отговарям на първия пост.
Да, за мен такова поведение не е приемливо, даже си недопустимо, ако държиш на човека до себе си. Как така ще си пишеш и флиртуваш с някой си докато си в сериозна връзка Flushed Това за мен означава, че вече нямаш чувства към партньора си, не те привлича, не ти е интересен, нямаш тръпка към него и затова търсиш нещо странично. А щом се е стигнало до там да ти е нужно нещо странично, независимо дали изконсумирано фактически или само ти е в главата, значи отношенията с партньора са изперпани, няма любов и емпо-добре да си признаеш, а не да заблуждаваш, защото ти е удобен, а иначе да си търсиш тръпки навън. Крайно лицемерно е за мен. Ако мъжа ми си пише с някоя, директно го пращам при нея. А ако аз някога изпитам тръпка към друг, сериозно ще се замисля за връзката си. И да не кажете, че сме прясно влюбени, не сме, 14 годишна ни е връзката, ама тръката ни е жива..

# 199
Май споровете щяха да са много по-малко, ако всяка дума означаваше едно и също за всички Simple Smile
Да вземем например "тръпка" - какво е тръпка уточнено ли е? Вероятно някой говори за обичта и взаимното уважение, за желанието да се прибереш вечер вкъщи и да прегърнеш любимия? Има го и това, ама не е тръпка. Тръпка е притокът на адреналин, например когато в тийн възраст хормонът те тресе още от сутринта, понеже вечерта имате среща и може би ще стигнете до... някоя си там база. Или адреналинът преди първия секс и прочее. Е, едва ли след 10-20 години брак ти скача адреналинът, понеже довечера ще правите секс. Може сексът да е сто пъти по-добър, понеже се познавате, имате опит, техника и какво ли не. Може удоволствието да е по-голямо, ама този адреналин го няма и никой не може да ме убеди в противното. Нито пък цял ден летиш и ти спира дъхът, понеже ти е казал, че те обича. Ако някой иска да си припомни какво е тръпка да отиде да скочи с бънджи или с парашут и после да ми каже дали изпитва същото с половинката.

Е, флиртът без желание за секс е нещо като пилотиране на самолет в симулатор или ходене на лов с камера, вместо с пушка - знаеш, че няма да е истинско и същото, но в голяма степен го замества и това стига, понеже е безопасно.

# 200
Насрещният последното дали го знае?

# 201
Насрещният последното дали го знае?

Аз ще отговоря, че дадох личен пример - ами за 3-4 години дали не е разбрал? Никога не е имало покани за кафе, не  е имало опити за физически контакт, засичали сме се в заведения без половинки - поздравяваме се и всеки си гледа компанията, не се въртим и чудим как да останем насаме. О, сега се сещам, че веднъж след тренировката валеше и той предложи да ме закара до вкъщи, по пътя си говорехме за неща от студиото, нищо интимно, нищо притеснително. Съответно веднага като се чух с мъжа ми, му казах кой ме е прибрал в дъжда. Мъжът ми беше командировка тогава, иначе той си ме взема след тренировка, тогава си и кимват с въпросния човек.

# 202
Темата малко по диагонал я четох и не видях точно твоя пример, но тук въобще има ли флирт? Thinking

# 203
Бе не знам Спирит, ама човек като ти чете острани историята има чувството, че с въпросния си имате нещо тайно, магично, въздушно, ваше си и мъжа ти се явява някакъв там статист. И говорим за години... Нещо нездраво има за мен в такива триъгълници, па макар и официално да не се прекрачват граници, но хората сме различни.

# 204
Е, едва ли след 10-20 години брак ти скача адреналинът, понеже довечера ще правите секс.

Четейки последните теми с оплаквания за дългогодишна суша, може и да им скача адреналина ако знаят, че ще правят секс.

# 205
Бе не знам Спирит, ама човек като ти чете острани историята има чувството, че с въпросния си имате нещо тайно, магично, въздушно, ваше си и мъжа ти се явява някакъв там статист. И говорим за години... Нещо нездраво има за мен в такива триъгълници, па макар и официално да не се прекрачват граници, но хората сме различни.

Ами всъщност виж колко е индивидуално - ти виждаш въздушност и магичност, Андариел ме заплю и уби с камъни, а повечето въобще не виждат флирт в описаната история.
Аз нямам усещане за магичност и екслузивност и обичам мъжа си. Не искам да го заменям с друг, най-важен ми е. В никакъв случай не е "някакъв там", като такъв по-скоро бих определила човека с флирта. За него не се и сещам, ако не ми е пред очите. Та аз дори и не го познавам добре този човек!

# 206
  • София
На мен в примера на Спирит продължават да ми звучат като бъдита, освен пича да не е доброволно във френдзоната (може да е смотам). Аз такава комуникация имам с много мъже, без грам флирт от моя страна (по моите критерии). За мен флиртът включва сексуални шеги, намеци, комплименти, усеща се напрежение с другия човек. Докосвания също се предполагат поне. Ясно е каква е тръпката и как не е съвсем същата вече с половинката, но не и съвсем симулатор, защото тоя самолет е реален, и можеш да го вдигнеш, и да се повозиш, съвсем реално и във всеки един момент. Някои хора си четкат его със съвсем неприемливи кандидати, ама ако има силно взаимно привличане, не знам докога може да се играе с границите, без да се преминават. Явно не трябва отсрещната страна да е много привлекателна, та да става само за четка, ама не и за другото Joy

# 207
Аз ще отговоря, че дадох личен пример - ами за 3-4 години дали не е разбрал?
Според мен той дори не е разбрал, че това е флирт. Тук в темата май всички сме единодушни само по този въпрос Simple Smile Няма флирт в този пример.

# 208
  • Пловдив
Ами не е флирт това с човека от фитнеса. Точно ви е същото, като човека, който подава нож. Нищо не е. За това и те разбирам, защо ти го приемаш за флирт. Нормално поведение си е.
Никакви тръпки, трепети, адреналин и не виждам в историята.
Тръпката и трепета ти е към друг човек.

# 209
  • София
И аз флиртувам спорадично с един господин, но три месеца ни аз, ни той се сеща. Приятност за мига и бай.

Аз пък Спирит я подкрепям, защото не ти трябва безвкусица, че да те усмихне.

Без да уловите жестовете, погледа и гласа - няма как да го разберете от сух разказ.

Общи условия

Активация на акаунт