Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 773
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 210
Ееее, Не се сърди..., не сте от най-единодушните, върни се назад Grinning Както и споменах, още като описвах историята, някои от околните забелязаха по-специалното му отношение към мен и ми обърнаха внимание, не е само в моята глава. Но то трябва да си там или да си участник, за да го видиш, отстрани не знам как да опиша поглед, който не е просто поглед Joy Задържане на погледа очи в очи за по-дълго от общоприетото време се усеща и направо не бих ви повярвала, ако ми кажете, че така си се гледате продължително и мълчаливо с разни непознати от любезност.

# 211
Е, едва ли след 10-20 години брак ти скача адреналинът, понеже довечера ще правите секс.

Е, представи си, има и такива хора. И да, тръпка визирах именно пеперудките в стомаха, вдигане на адреналина и тн. И може да не е само от секс, може да е и от закачки ей така по между другото докато си вършите битовизмите. Та, ако я имаш тази тръпка вкъщи, защо ще я търсиш навън /освен ако не си полигамен по природа/. А ако я нямаш тръпката вкъщи, защо изобщо си във връзка без тръпка и я търсиш навън. И в двата случая не го разбирам това с флиртуването с други.

# 212
Аз лично мразя да ми скача адреналинът. Не ми доставя приятни усещния, а обратното, дискомфорт. Затова и емоциите в постоянната връзка са ми по-комфортни от флиртовете и началото на връзките.
Но това няма особено значение, въпросът е, че в доста от случаите, ако искаш да запазиш семейството си и си от любителите на високия адреналин, ще трябва да си го набавяш по друг начин.

Spiritlight, понякога нещата са само в нашите глави. Но ок, приемаме, че е флирт. Не разбрах мъжът ти как се чувства, след като знае, че флиртуваш всеки път като отидеш на фитнес?

# 213
Флиртът разкрива наличието на липси, понякога в личностен план Wink Това да се лашкаш като лодка без котва всеки път като те дръпнат хормоните си е дефицит.

# 214
  • София
Какви липси разкрива точно, че не ми е ясно?
И защо всеки път и защо да си подвластен на хормоните? Ежемесечно ли се случва или как?
Вие флиртовете в графа “подпи*косване” ли ги слагате директно?

Може би говорите за безвкусни свалки, защото аз не.

# 215
Звучи ми малко като ''Абе, жената е бременна - родители ли сме?''.
Е, технически все още не са родители, но при всички налични благоприятни обстоятелства, ще станат.
Та, така и тези двамцата Simple Smile
Била съм в подобна ситуация.
Наложи се да си наложа зверски контрол като си изясних, че губя почва под краката.
Да, имам разбира се цяла торба извинения и оправдания, но аз поначало тези неща не ги намирам за редни.
И са опасни.
По-добре е да спрат - за тяхно добро и за доброто на семействата им.
Иначе...........понякога все още го сънувам.......

# 216
Когато си във връзка, флиртът с други разкрива комплекси, жажда за внимание или его, а много често и трите накуп. Може да не ви харесва обяснението, но това е. И да кажа, че не говоря за безвкусни свалки, нито пък за описаното от Спирит, а за баш си флирта, който вече смятам го поизяснихме какво представлява.

# 217
Че какво и е на жаждата за внимание, че и на егото? Те си присъстват във всяко човешко същество, просто по различен начин се проявяват. Има начини това да е лошо или да не е.

Или - не флиртувам -> обичам партньора си, а
флиртувам -> не го,

щото това е опростено мислене и в живота има много примери за обратното.

# 218
Аз ако почна да флиртувам, значи вече не ми пука за мъжа ми, да. Така ги приемам нещата. Не си представям да правя нещо, което може да го нарани, и то съзнателно. Ако си флиртувам въпреки това, значи флирта ми е по-важен от мъжа и семейството и съм готова да ги загубя.

# 219
Или - не флиртувам -> обичам партньора си, а
флиртувам -> не го,
Никъде не съм споменала такова нещо. Само ще кажа, че съм мерси от партньор, който много ме обича, ама флиртува открито и упорито с колежката, жената от фитнеса, касиерката и пр.

# 220
По моя случай - мъжът ми ми има доверие, как да се чувства? Нали затова нищо от това не се случва зад гърба му. Добре ме познава и сам вижда, че нямам интерес към въпросния човек. Подкача ме, например ще закъснее с 5 минути и намигайки, ме предупреждава да не се кача в нечия друга кола. Всъщност този флирт с човека от студиото по-скоро ни дава повод да флиртуваме с мъжа ми, сега си давам сметка, че точно това се получава Grinning

# 221
  • София
Упоритите флиртове не знам на някого да са му удобни.
Мимолетните такива дават усмивка, не пълнят душевни липси и проломи.
Просто е.

Профи флиртаджиите не ги разбирам, нахални са ми и направо противни.

# 222
Ако мъжът ти флиртува открито и упорито с касиерката, значи е простак, има си начини нещата да са културни, умерени и неразстройващи партньора! Но въпрос на ценности, разбира се, хората са с различна търпимост.

# 223
Там е работата, че аз не правя особена разлика между културен и некултурен флирт. Ако флиртът с колежката е сериозен и продължава с месеци, това че мъж ми е интелигентен и умее да се крие - и от мен, и от другите колеги, хич няма да ме грее. Това не му прави намеренията по-добри, нито променя фактите.

# 224
Ако е лека закачка понякога, мисля, че не би наранила партньора.
Но ако е ежедневно и продължава и след работно време (като излизане и чат) - направо си тича към кревата.

Общи условия

Активация на акаунт