Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 745
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Абе, айде, интелектуално удоволствие! Това е интимно удоволствие, просто не се е стигнало още до съществената част.

# 556
Абе, айде, интелектуално удоволствие! Това е интимно удоволствие, просто не се е стигнало още до съществената част.

Въпрос на гледна точка и разбиране. Явно имаме различен подход. За мен да флиртувам с умен човек си е удоволствие без значение от последствията. Така както приятната вечер в добър ресторант с готин човек е удоволствие сама по себе си, а после може да има или да няма продължение, и ако има ще се добави още едно удоволствие, но ако няма удоволствието от вечерята няма да изчезне, нали? Ми флиртът е същото. И ходенето на танци, на дискотека, на клуб е същото - удоволствие са си сами за себе си, нищо че после може и свалка и секс да има. За мен човек, като бай ти Бънди, който прескача всичко това само за да стигне до едното чукане, губи много. И като усещания, и като качествени партньорки. Това последното не важи за мен, аз съм дърта, да не вземе сега пак да ми пише глупости. Това си е принципно положение.

# 557
  • Обран бостан ;)
Но то не им пречи, защото те другия тип жени (умни, успели, интелектуални, с претенции и критерии) не ги и харесват. Та всичко е точно Simple Smile

Пропуснали сте основното качество - сексапилни. 

Ако жените са сексапилни предизвикват интереса на мъжете и без останалите качества, които сте изброили. Ако не са - всичко останало няма значение.

Ана Mария: Има ли достатъчно материал за статия ? Wink

# 558
  • София
моля ти се, какви гледни точки, всички сме наясно колко интелект е нужен! Никакъв. Само умните и красивите се ласкаят, че влагат в позивните с определен плътски контекст разни интелектуални фантасмагории!  Работата е ясна, пък който иска да си прикачва разни истории за интелект! Всичко се командва от примитивните части на мозъка. Най-примитивните.

# 559
  • София
Флиртът изобщо не е да ми задоволява интелекта. За интелекта си има съвсем други "стимуланти". Не знам защо трябва да изкарваме флирта нещо много висше, все едно се оправдаваме, че сме му се отдали.

Но аз все още чакам примери за тея висши форми на флирт, защото явно моето ниво на интелект не позволява да си ги представя Joy

# 560
Аз се отписвам от тая тема, то останаха 2-3, дето освен примитивна част на мозъка, друго нямат и съвсем разбираемо отричат и при другите да съществува такава и още 2-3, които пък се опитват да ги убедят, че съществуват и нюанси между безразлично и студено отношение към индивиди от другия пол и секс... Голяма скука, бай.

# 561
  • София
Сега пък и обидени Joy Не виждам смисъл да се извърта, хората са различни и начинът да обясниш на някого твоето виждане е да го илюстрираш, не да му обясняваш колко е тъп и примитивен, пък ти колко висш.

# 562
  • София
Нищо, де, импулсите текат нагоре-надолу и в кръгче между примитивните и новите части - примитивните казват какво искат, а новите части придават подходящо оправдание на първите и им казва да действат. Флиртаджиите се оправдават с висшите корови функции, ама накрая най-примитивно си изяждат боя, ако ги хванат.

# 563

Ако жените са сексапилни предизвикват интереса на мъжете и без останалите качества, които сте изброили. Ако не са - всичко останало няма значение.

Да, ама ако мъжете са прости и първосигнални си остават само с привличането, ако сексапилната жена е интелигентна и възпитана. нека си имат интерес, ще ги отрежат, ако кънтят на кухо или им липсва възпитание. Да не говорим, че сексапилът на жените зависи от субективното възприятие на мъжете. Те батките смятат за сексапилно ей това:

# 564
  • София
Ааайде стига с тази интелигентна сексапилна жена и примитивните мъже! Всички сме примитивни - и мъжете, и жените.

# 565
  • Обран бостан ;)
Флиртът изобщо не е да ми задоволява интелекта.

Нали ? То е все едно да си гладен и да четеш готварска книга.

п.п. Бай Бънди е живял достатъчно за да разбере, че "качествена партньорка" и "гол флирт" не са едно и също. Ама аз съм дървар. Професорите може и да мислят друго. Wink Те да споделят точно какво.

Охх, сега видях снимката. Черна станция - изобщо не разбираш от сексапилни жени, ама и з о б щ о.

# 566
Ааайде стига с тази интелигентна сексапилна жена и примитивните мъже! Всички сме примитивни - и мъжете, и жените.

Говори за себе си, аз не си лягам с всеки, пък с батки изобщо. Спри да обобщаваш и абсолютизираш и изключи поне мен.

Охх, сега видях снимката. Черна станция - изобщо не разбираш от сексапилни жени, ама и з о б щ о.

Тоест?  Тази е много секси и аз бъркам, като не смятам така? Или какво?

# 567
Прочетох няколко мнения на Ал и се върнах да отбележа като полезен поста за дървообработването.
Ал, само списъкът ти е в състояние да откаже не само жена, но и мъж от каквото и да е общуване с теб. Пък нека ние сме в облаците.👅

За мен флиртът обобщено изразява отношение тип Ти си най-доброто, което някога съм срещала, но никакви "стъпки" не са възможни между нас. Нещо като погледа, който понякога отправям на Джони Деп. Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 12:25 от лейди Рамкин

# 568
  • София
Е, друго си е с флирт да си лягаш с всеки! Някак по-интелектуално звучи. Wink

# 569
  • София
Ама какво съобщавате дали четете или няма да си играете повече. Това е форум и на никого не му дреме за светлата ви персона.

Общи условия

Активация на акаунт