Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 728
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 570
  • Обран бостан ;)
Кое за мен е секси ? Например това:

.https://ae01.alicdn.com/kf/Hc524a5b8752e44beafbb1f4ada89eacdW/Sh … sparent-Dress.jpg

И за да ви изненадам - бих прекарал с такова момиче цяла вечер, като само си говоря с нея, тоест с нея бих флиртувал по вашите правила.

Дори аз да говоря на български, а тя на китайски - пак бих получил огромно удоволствие от общуването.

Защо ? Защото съм дървар, а вие сте умни, успешни и възвишени. Wink

# 571
Тоест?  Тази е много секси и аз бъркам, като не смятам така? Или какво?

Че е секси, така е, ама освен за основното си предназначение, едва ли става за нещо друго.
За мен, предпочитам да се занимавам с интелигентни жени, с които покрай клатенето, ще има и за какво да се говори. Понеже не разбирам много от Николетки и Златки, с такава като на снимката не вярвам много да има какво друго да си кажа. Освен това простотията определено ме дразни, ако не мога да я изтърпя за 15 мин. разговор, как да тръгнеш такова да го е*еш?
И все пак флирта си е флирт, няма да говориш с обекта на флирта за ядрена физика. По-скоро други неща са важни там.

# 572
Кое за мен е секси ? Например това:

.https://ae01.alicdn.com/kf/Hc524a5b8752e44beafbb1f4ada89eacdW/Sh … sparent-Dress.jpg

И за да ви изненадам - бих прекарал с такова момиче цяла вечер, като само си говоря с нея, тоест с нея бих флиртувал по вашите правила.

Дори аз да говоря на български, а тя на китайски - пак бих получил огромно удоволствие от общуването.

Защо ? Защото съм дървар, а вие сте умни, успешни и възвишени. Wink

И за мен е секси. Не, че редовно си лягаш с такива Wink
Но, както виждам, и ти говориш за удоволствие от говоренето и общуването, ако си струва "обектът". Ми и аз говоря за същото, понеже аз с неструващи си не общувам, освен ако се налага.

# 573
  • София
Виж колко добре се изрази - покрай едното и другото, т.е. е ясно кое е централното - едното. Wink В общи линии платоничната част се надценява и май само претендентките за интелектуалки много държат да говорят за това. Ама само да говорят. Това им е играта - и накрая при някой дървар. Wink

# 574
  • София
А аз не мога да разбера, една интелигентна жена не може да флиртува мръсно ли? Това тъпа ли я прави? Нещо, от рода на, щом е хубава, значи не може да е умна?

# 575
Лъвице, може разбира се, просто от сигурно десет страници не може да стане ясно, че съществува флирт заради самия флирт и флирт с цел секс.

# 576
  • София
Понякога е много скучно и предвидимо. Къде-къде по-интересно е просто мълчаливо да го хване за ръка и да отидат някъде.

# 577
  • София
Лъвице, може разбира се, просто от сигурно десет страници не може да стане ясно, че съществува флирт заради самия флирт и флирт с цел секс.

Ааа, не, аз рабирам, че целта на флиртуването може да е всякаква. Някои го правят за да хранят его, други да си докарват емоции, трети да склоняват отсрещната страна към услуги и т.н. Но ми е непонятно това толкова възвишено, интелектуално и направо платонично флиртуване, предвид че самото определение на думата включва "сексуално привлечен". Или пак да го пусна:

"Behave as though sexually attracted to someone, but playfully rather than with serious intentions."

"Да се държиш все едно си сексуално привлечен от някого, но по-скоро на игра, отколкото със сериозни намерения."

Оксфордски речник това.

# 578
А аз не мога да разбера, една интелигентна жена не може да флиртува мръсно ли? Това тъпа ли я прави? Нещо, от рода на, щом е хубава, значи не може да е умна?

Мръсно и мръснишки не значи просташки и глупаво, нали? Какво повече да обяснявам?

# 579
Всеки може да си заводолява нуждите, без значение дали са само от флирт или нещо повече. Въпросът в темата беше за обвързаните и допустимо ли е такова поведение. Както казах, за мен е недопустимо, защото е израз на неуважение на партньора. Обществени норми, морал, мнение на странични хора, всичко това е без значение. Т.е. ако двамата в семейството са ок с флиртовете на другия, няма проблем. Но не и да се прави нещо, което ако излезе наяве, независимо по какъв начин, би наранило човека до нас.

А ако е толкова нормално за двойката, то не би имало проблем да го правят и в присъствието на другия. Аз поне не се притеснявам пред мъжа ми да върша неща, които бих направила пред друг мъж, още повече непознат или бегло познат. Но ако считате за неприемливо да флиртувате пред мъжа си, явно флиртът все пак не е чак толкова нормално нещо за обвързани хора.

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 13:33 от Не се сърди, човече

# 580
  • София

Мръсно и мръснишки не значи просташки и глупаво, нали? Какво повече да обяснявам?

Ами бая има за обясняване, защото се говори с някакви абстракции, и ходи разбери каква картинка му е в главата на такъв човек Rolling Eyes Но поне уточнихме, че "ителигентният" флирт може да е мръснишки, така ли да го разбирам?

# 581
Ехе, толкова много се изписа за флирта, че чак и аз се включих:)
Струва ми се, че приемате нещата прекалено едностранчиво , сериозно и ултимативно.
На повечето обвързани жени, например, им е неприятно партньорите им да се заглеждат по други красиви жени в тяхно присъствие.
Да, на теория, очите са за гледане , а красивото си е красиво и е нормално да задържиш поглед там.Но когато си с партньор, това поведение е обидно.
 Когато са в мъжка компания , мъжете може и някоя по-пикантна реплика да пуснат помежду си, но такова поведение в присъствието на партньорката е неуважително към нея.
Същото е и с флирта.Когато се прави деликатно, като игра на думи, примерно, между колеги, е едно.И когато е безобиден, само повдига настроението.
Но да го правиш пред партньора , тогава е неуважение, независимо, че е безобидно.Точно тогава пък аз бих се обидила.

# 582
На повечето обвързани жени, например, им е неприятно партньорите им да се заглеждат по други красиви жени в тяхно присъствие.
Да, на теория, очите са за гледане , а красивото си е красиво и е нормално да задържиш поглед там.Но когато си с партньор, това поведение е обидно.
На мен не ми е проблем да гледа каквото и да е красиво, мъж, жена, природа, животно и т.н. Дори сама му обръщам внимание, ако не забележи. Той на мен също. Друг е въпросът, че зяпането не е красиво при всички "обекти", става дума за "регистриране" на нещото.
Обидно би било някой от двамата да флиртува с него/нея или да пуска реплики от типа на "тоя/тая, ако ми падне"...

# 583
На мен не ми е проблем да гледа каквото и да е красиво, мъж, жена, природа, животно и т.н. Дори сама му обръщам внимание, ако не забележи. Той на мен също. Друг е въпросът, че зяпането не е красиво при всички "обекти", става дума за "регистриране" на нещото.
Обидно би било някой от двамата да флиртува с него/нея или да пуска реплики от типа на "тоя/тая, ако ми падне"...

Как го правите това да цитирате само част от мнението на която искате да отговорите, за да не се образуват толкова дълги цитати?
А за флирта, точно това имах предвид. Обидно е пред теб мъжът ти да изкоментира: "Тази сега ако ми падне...".
Но, когато са седнали на по бира с приятели, мъжете може да пускат и такива коментари. Това реално не е изневяра , нали:)
Има разлика при поведението, когато си с жената/мъжа си или когато си само приятели, колеги, познати. Говоря по принцип, не ме въвличайте сега в изневери, непристойно поведение и т.н.
В този ред на мисли е нормално да направиш комплимент на колежката, че роклята й е прекрасна,а тя да ти отвърне закачливо, че специално за теб я е сложила:)
Но такива шеги и закачки не вървят, когато си с половинката си.Пошло и грозно е тогава .
А иначе си е просто закачка и нищо повече.

# 584
  • София
Не ми ги приказвайте тези за комплиментите за роклята, защото ако жената направи комплимент за панталона на мъжа как хубаво му стои, ще има разправии с мъжа си! Въртите, сучете, и всички сме наясно какви абстракции ви се въртят в главите. А ако ви се иска, пък не ви стиска, язък ви за флирта! Все пак се надявайте да не ви хванат.

Общи условия

Активация на акаунт