Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 756
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 690
Земете си чат стая, явно си пасвате. Лошо няма.

Какъв Шекспир. Това е само фон.

# 691
Ако някой ми намигне от кола, без значение от марката, винаги ще го сметна за просташко. За бибиткане, пък, да не говорим. И не знам защо се смята, че от скъп автомобил винаги ще излезе някой интелектуално извисен. Grinning Често от тези лъскавите автомобили с тъмни стъкла излизат разни особи по анцуг и с ланец. Joy

Но виж, с интелигентен човек наистина е приятно да се флиртува. Защото интелигентния човек би разбрал и най-завоалираната реплика и не е нужно да е казана в прав текст. Ние с мъжа ми така бяхме в началото. Имаше доста флирт и точно това много ме привлече - как интелигентно и умело ме омайва. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 692
  • София
Ал, ми то така флиртът на Шрьодингер - докато не е в кола, е едновременно и флиртуващ и простак, чак като вътре го видиш, разбираш кое от двете... Към паркинги явно трябва да се ориентирам, да знам усмивки ли да раздавам, или шамари Joy

Ани, дай пример, за реплика, стана ми интересно Blush

# 693
  • France
Ал, ми то така флиртът на Шрьодингер - докато не е в кола, е едновременно и флиртуващ и простак, чак като вътре го видиш, разбираш кое от двете...
JoyJoyJoy отдавна не съм се смяла така.

# 694
Тъй де, ама котката си е котка, тя съзнание няма. Има инстинкт. Инстинктът е отиваш, хващаш, действаш. Флиртът е предисторията, не бих си представила да живея само в техническа сексуалност – като кучето на Павлов. Аман от инженери и математици в тоз живот. Дигнете го малко тоз взор.

# 695
  • София
Вдигам аз, вдигам... разни неща Joy

# 696
Много високопарно празнословие в темата. Тъй горе-долу си го представям и прословутия интелектуален флирт - аз му казах нещо, той ми каза нещо, накрая не си казахме нищо 🙂

Впрочем с математиката съм скарана, но определено предпочитам да действам, вместо да дрънкам, ако и да не съм интелектуалка.

# 697
  • София
Не разбирам да има проблем в поведението на вашата колежка. Това е част от живота. Значи ли бракът, че повече няма да се запознаваме и общуваме с други хора? И ако тези хора са приятни да се държим студено с тях? А си представете, че тази колежка работи нон-стоп от вкъщи. Да й забраним всякаква комуникация с ответния пол ли?
Ааа, не бива така!

# 698
Като стана въпрос за намигванията, имам една съседка, всеки път ми намига като ме види и така от години. Приятна жена е, интелигентна, омъжена и с дете. Интересно какво мислите по този въпрос, дали флиртува с мен или.... ? Поводи не и давам, само на здравей здрасти сме. Възможно е да е някакъв тик, но май като ме види с жена ми не го прави това намигане....

# 699
  • София
Не разбирам да има проблем в поведението на вашата колежка. Това е част от живота. Значи ли бракът, че повече няма да се запознаваме и общуваме с други хора? И ако тези хора са приятни да се държим студено с тях? А си представете, че тази колежка работи нон-стоп от вкъщи. Да й забраним всякаква комуникация с ответния пол ли?
Ааа, не бива така!

Ааа, това е крайност... все едно да кажеш, като е брак, какво, няма да правим секс с други хора ли? Laughing Между студеното отношение и интимното отношение има сума нюанси. От общуване до общуване, разлика огромна. Въпросът е, къде е границата на приемливото (различна за всеки, очевидно).

# 700
Е, РФ, то за някои е флирт и добър ден от минувач. Всеки сам да си ги систематизира според личността си тези знаци. Какво търсите тук някакви списъци и наръчници за флирт. Това тов али е, ама онова какво е? Smile

# 701
  • Обран бостан ;)
Ал, ми то така флиртът на Шрьодингер - докато не е в кола, е едновременно и флиртуващ и простак, чак като вътре го видиш, разбираш кое от двете... Към паркинги явно трябва да се ориентирам, да знам усмивки ли да раздавам, или шамари Joy

Ани, дай пример, за реплика, стана ми интересно Blush

Стани полицайка. Махаш с палката, спира Жипа, питаш "К'о прайм с'а ?' и почва един флирт ...

Докато Ани измисли какво и е казал нейния съпруг един дърварски флирт.

"Тази рокля няма да е толкова красива ако я носи друга"

п.п. Тая снимка/селфи на Лео Бианки, поне за мен, има по скоро отрицателен ефект за рекламираната тема.

# 702
  • София
Много високопарно празнословие в темата. Тъй горе-долу си го представям и прословутия интелектуален флирт - аз му казах нещо, той ми каза нещо, накрая не си казахме нищо 🙂
Интелигентните хора нямат постоянна нужда да казват на другите, че са прости.

# 703
  • Варна
Флиртът може да е приятен, но и адски досаден. Одобено, ако жената е привлекателна.
Жалко е, че някои глупави жени приемат любезност или виц за флирт. Буквално си просят внимание или комплимент. Те са най - лесната мишена за манипулатори. В някои връзки има студенина или апатия, която компенсират с други. При мъжете, флирта е заявка за интимност.  От женския интелект зависи, дали ще се задълбочат нещата.
В конкретния казус, колежката се забавлява във флирта. Мисля, че ще потърси и друго, което и липсва в брака. Чуждото внимание е вид натрапване в перфектните двойки, съответно и се парира, още на старта.

# 704
Рф, ще падна с тебе.

Общи условия

Активация на акаунт