Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 671
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 975
Днес точно ми е малко тегав ден. Нека да говорим за мъжете и флирта по принцип, не за тези, които познавам. Confused

# 976
Е какво да говорим, мъжете флиртуват очаквайки да ги огрее,  жените го правят за самочувствие.  Това е реалността.

# 977
  • Агент под прикритие
Това, което се опитвате да направите за сметка на Андариел, макар и виртуално, демек да се издигнете в собствените си очи, сочейки някого с пръст, не е ок. И ми е трудно да повярвам, че такова поведение може да се комбинира с ведра и закачлива личност.
Мислех да пиша нещо за това, но си ме изпреварила...
Най-вероятно не си се заблудила. Такива... кхм.. личности са същите и в реала. Може би една идея по-малко, защото виртуалната среда, освен всичко друго, дава една сигурност, че можеш да дрънкаш каквото си искаш, без да има реални последствия за теб от това (вкл. перфектна среда за избиване на комплекси), докато в реала при едно такова изпълнение няма да е никак случайно ако вратовете им замиришат на изгоряла гума... Grinning

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 23:29 от Phoenix Wright

# 978
  • France
Днес точно ми е малко тегав ден. Нека да говорим за мъжете и флирта по принцип, не за тези, които познавам. Confused
И аз такива неща искам да чета, но няма.

# 979
Някой да се похвали с флирт - последен или най-запомнящ се. Confused

# 980
  • София
Съвсем резонна е поговорката - каквото повикало, такова се обадило.

Първенство постове в темата за флирта е на човек, който не флиртува, няма интерес от мъжете и не желае да има. Интересно Laughing

Фил, не ти да ревеш на модератори, има си хора за тая работа, неофлиртувани Mr. Green

# 981
Това да се почувстваш желана, бленувана и мечтана.

Нали уж хиляда страници вече се разтяга как флиртът бил безобиден и е само закачка и нищо повече. “Мечтана, бленувана, желана” отиват към една съвсем друга крайност. Тръпка е, когато имаш намерения към някой, но ако всичките ти колеги (или дори само един) те мечтаят, бленуват, желаят…нещата малко са излезли от коловоз. С ваше насърчаване.

А иначе, още не бях ставала свидетел на такъв панаир на суетата, какъвто е в тая тема (това не към теб Док, а генерално).

# 982
Флиртът е такъв, какъвто го приемаш....за ме е безобиден и неангажиращ,  не дължа на никой нищо. А това кой, какви мераци си възпроизвежда в главата, си е негов проблем.
Когато вече някой успее да ме спечели, е друго нещо.

# 983
Не знам за зодиите, но аз винаги привлича внимание и не познати все ме заговарят. Не флиртувам за самочувствие, даже не започвам аз. Винаги отсрещната страна започва, а аз само се включвам, с продължение за кеф, за забава. Това ми е много по готино и интересно от един секс. Ако искам да правя секс със някой, ще го получа и без флирт.
Ето пример-с мъжа ми сме на курорт, на ресторант вечерта с детето, той излиза от вън да пуши, детето отива с нехо, до него маса с няколко човека. Излизам аз след него с детето, веднага ме заговарят, от къде сте, ама много хубав град, ала бала. Иии моя ме пита после, защо аз като бях вън не ме заговориха, а теб веднага. Все някой ти говори, все те канят, все те свалят и т.н... Мии, що, ходи викам ги питай, предизвиквам ги някакси явно,. На ресторант, в парка, на улицата, в рейса. Това е. Има си хора с които ти е кеф да си говориш, предразполагат, за мен това не е флирт нито покана за секс. Просто няколко думи за удоволствие, за кеф на душата.

# 984
  • Great Britain
Още ли го диплите този флирт?Елементарна закачка в никакъв случай не е изневяра.Флирт просто флирт.Прерастването в друго има друга дума.Дали ще се случи е друга тема.Флиртуването направено умно също е друга тема.Задължително ,обаче трявва да остане само флирт.

# 985
Флиртът е такъв, какъвто го приемаш....за ме е безобиден и неангажиращ,  не дължа на никой нищо. А това кой, какви мераци си възпроизвежда в главата, си е негов проблем.
Когато вече някой успее да ме спечели, е друго нещо.

Ако ти носи удоволствие да виждаш в мъжкия поглед желание и се стремиш към това, това означава, че търсиш и насърчаваш. Това не е закачка между колеги, това е целенасочен…риболов Simple Smile Галиш си егото, приятно е, така е. Но вече не е безобидно, защото даваш грешни сигнали на другата страна.

Дан ме налазите и мен, че съм кисела лелка, суетна съм като почти всяка жена. На мен тук ми прилича, че опитвате да оправдаете собствените си дела, като ги изкарвате по-безобидни, отколкото всъщност са и после прехвърляте отговорността върху възпроизвежданията в главата на другия участник.

# 986
А и се чудя, защо една жена трябва да флиртува за да получи секс? Ако е достатъчно умна, красива и сексапилна, ще получи секс без флирт и не тя да го поиска, а на нея ще й предлагат. Или говорим за момичета на 20г, които още не знаят какво искат и как да го искат. Иначе, повечето на 30-35+ за мен са достатъчно зряло, че да не им се налага да флиртува с цел секс.

# 987
  • София
На флиртът към 5 страница му сложихме някакви граници, че е лек, лежерен и непреднамерен.
Всичко разточило се във времето е отатък вала за мен.

# 988
  • Далечният изток
Тъй де, то заглавието на темата е "неангажиращ". Ако се превърне с времето или с някакви други действия в нещо повече, е ясно.

# 989
  • София
А и се чудя, защо една жена трябва да флиртува за да получи секс? Ако е достатъчно умна, красива и сексапилна, ще получи секс без флирт и не тя да го поиска, а на нея ще й предлагат. Или говорим за момичета на 20г, които още не знаят какво искат и как да го искат. Иначе, повечето на 30-35+ за мен са достатъчно зряло, че да не им се налага да флиртува с цел секс.

Ама то флиртът е като аперитив, нещо да ти подразни небцето преди основното... Та не, не е необходимост, за мен просто е приятно, включително като начин да докараш нещата до такъв развой. Преди секс, след, като вече сме във връзка и т.н.

Иначе аз не флиртувам безобидно, и затова гледам да не го правя без намерения. Не ми е кеф да подхранвам някакви желания у другия, които нямам намерение да осъществя. На английски си има дума, за жени, които правят това - tease.

Общи условия

Активация на акаунт