Неангажиращ флирт - изневяра или не?

• 27 668
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 1 020
rf22, на ръба да развалиш семейното си щастие си.
Aida, това, което сподели, е адски тъжно. Дали връзва жена си като крава?

# 1 021
  • Далечният изток
Някакъв странник беше той. Всичките му разсъждения бяха някакви странни... Беше категоричен, че нямало такова нещо като секс за удоволствие. Какво удоволствие, вика, нали съм виждал кравите? Връзват ги, пускат биковете, оплодят ги и готово... Rolling Eyes Разбрах, че няма смисъл да се обяснявам... Жена му свястно момиче ми се струваше, ама не знам, може и да са били на един акъл.

# 1 022
Мамин сладък, той като бик се изживява. Joy
Не знам какво да кажа в случая, звучи обезпокоително, че някой в 21-ви век може да разсъждава по този начин. Пак до аграрното стигаме....

# 1 023
Може да се е бъзикал и да се е правил на интересен. То при кравите сексът наистина не е удоволствие.

# 1 024
  • Далечният изток
Не, така си разсъждаваше. Не се е и бъзикал, защото нямаше никакво чувство за хумор. И да се прави на интересен не му е в стила. Познавам го много добре, колега ми беше.

# 1 025
  • София
Флиртовете ги минах в пубертета - там освен флирт нищо друго не може да се получи. Затова като възрастен предпочитам да стрелям по конкретна мишена, вместо да използвам халосни ей така, да си стрелям напосоки и да си мисля, че правя нещо. Няма защо да си хабя енергията с мъже, които още след първите десет секунди е ясно, че няма как да се получат нещата точно с този мъж.
А мъж, който просто да си флиртува без да допуска идея за продължение, просто няма. Може като за пред жените да казва друго, колкото като част от сценката, но в действителност няма. Поне не и зрял мъж. Пуберите е ясно, че те са още на етап повече да се пробват където падне, пък да им върже някоя по грешка.

# 1 026
Какви ползи, Анди?

Онзи ден се събуждам и не мога да се въртя на едната страна. Половин ден ми се смяха на работното място, а после колегата ме разтри. Определено имаше полза от разтривката (нарочно не използвам думата масаж) . Този път не флиртувахме .Simple Smile

# 1 027
  • Далечният изток
Добре, де, Анди, разбрахме, че за теб флиртът означава единствено желание за връзка и секс. Приеми, че за други не е съпроводен задължително с някакви сериозни намерения...

# 1 028
  • София
Виж, никога не съм имала проблем с мъжкото внимание, дори в повечето пъти са ми били досадни опитите за свалки/флиртове. Не че не мога да флиртувам, ама не ми се занимава да флиртувам само и само да флиртувам. С мъжете мога да си общувам по съвсем човешки начин, не непременно женски. Нямам нужда да се доказвам пред себе си и и другите жени или мъже с флиртове.
Ако е за схващането, ще ми е все едно дали е мъж или жена този, който може да ме разтрие.

# 1 029
Ок, Андариел, но това си Ти. На света има още 8 милиарда. Необходимо ли е да налагаш мнението си като общовалидно?

# 1 030
Всеки има мнение, което е хубаво и ни прави различни. Кофти е, като те категоризират, въпреки, че не те разбират.

# 1 031
Подобен спор, имах с мъж, който ме убеждаваше, че морето е като басейн. Без да го е виждал и помирисал. Някои души, мисли и дори мечти, са твърде самооограничени. В неговия случай, критикуваше косвено липсата на шанс да се потопи в морската шир.😉😎
Това да го открадна ли или ще трябва да ти плащам авторски права, че смятам с кеф да го включа в арсенала си?

# 1 032
  • София
Е, то тук какво стана - категоризираха ме като каква ли не. А флиртът не е някакво кой знае какво в обичайното си развитие.- Не е като сцената с капачките от буркани. Wink

# 1 033
С мъжете мога да си общувам по съвсем човешки начин, не непременно женски.
Хм, аз не правя разлика между човешко и женско общуване. Вероятно това е още една фундаментална разлика, която пречи да намерим общ език с теб. Друга разлика - ти виждаш във флирта начин за доказване, аз гледам на него като на joie de vivre. Нещо като щипка лют пипер към яденето.

# 1 034
Това е така според Теб, Андариел. Ако не настояваше в абсолютната си правота, никой нямаше да категоризира.
Казала си си мнението, добре. Ако имаш аргументи, супер. Всичко друго само води до напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт