СЕПТЕМВРИ все по-бързо наближава, а мама с плановете продължава! (Тема 5)

• 48 120
  • 778
  •   1
Отговори
# 270
Ако са против втора употреба, им кажете, че няма да възразите и чисто нова да е 😁😁😁..

А сега въпрос :
Пазите ли се? От ковид-а имам предвид.
Излизате ли по заведения, срещате ли се с приятели или си стоите предимно вкъщи?

Аз през 60/70 процента от времето съм вкъщи, но понякога излизам на вечеря с мъжа и компания (или ваксинирани, или преболедували) Grinning.. но е два, три пъти в месеца МАКС!

Пазарувам по магазините също.. Ходя на маникюр и фризьор ..и май е това.

# 271
Спрямо това, което ти си написала излиза, че не се пазя изобщо. 😂 През деня съм си вкъщи, заради жегите иначе през вечер сме някъде, я по магазините, я по ресторанти, на гости. Тази седмица и от море се върнахме, компанията беше голяма нямаше как да разпитам всеки дали е преболедувал или е ваксиниран. А и не смятам, че стоенето вкъщи ще ме предпази, предвид факта, че ММ работи с много и всякакви хора. 🤷🏼♀
Ако са против втора употреба, им кажете, че няма да възразите и чисто нова да е 😁😁😁..

А сега въпрос :
Пазите ли се? От ковид-а имам предвид.
Излизате ли по заведения, срещате ли се с приятели или си стоите предимно вкъщи?

Аз през 60/70 процента от времето съм вкъщи, но понякога излизам на вечеря с мъжа и компания (или ваксинирани, или преболедували) Grinning.. но е два, три пъти в месеца МАКС!

Пазарувам по магазините също.. Ходя на маникюр и фризьор ..и май е това.

# 272
Не знам от ковид нл се пазвте от жегите винаги съм мислела че в жегата няма как да ми се покачва кръвното ма се случва слава богу съм на допегот,но док каза,че е абсолютно възможно от жегата.
Иначе за ковид ами силно казано пазя но ако излизам е навън не на затвпрено иначе маникюр педикюр фризьор си ходя,не си отидох на абсолвентския бал (естествено че не ми е приоритет и дискотеки ама аз попринцип не ходя така че не е проблем😃)

# 273
Здравейтеее,
Отдавна не съм се включвала, но пък чета редовно.
Наистина малко ни остана, даже на моменти като ме стегне корема и се шашкам, че никакъв багаж не съм подготвила за болницата. Та трябва да се стегна и поне основните неща да приготвя. Аз имам ръчна помпа на Авент и може би ще я взема, въпреки, че и при двете ми раждания не съм взимала и не съм имала нужда. И двамата бяха плътно с мен няколко часа след раждането и си ги кърмех на поискване. Е, някои болници обаче ги взимат през нощта и може би тогава е възможно да възникне някакво напрежение.
Иначе и моя бюст не расте по време на бременност, нося си същите сутиени, обаче и двете си деца кърмих почти година- та това не е критерий въобще.

От Ковид не бих казала, че се пазя. Всеки ден сме с децата навън и съответно с цялата банда приятели. Пътуваме, пазаруваме, излизаме...
Нооо от жегата много се пазя, не ми понася. През деня сме си вкъщи, излизаме след 18.00ч. Утре се качвме на вилата на хлад, че какви жеги го дават тези дни....

Вчера бях на преглед, калпазанката сега пък е седалищно ( всеки път е различно). Надявам се каквато е шавлива, в крайна сметка да се обърне главично. В 34+3 беше около 2600гр. Както вървеше точно, сега е дръпнала няколко дни напред- май пак няма да имам късмет с по- малко бебе 😁

# 274
Наясно ли сте дали в направлението за хоспитализация от АГ се вписва и вида на родоразрешението - естествено раждане или секцио?

# 275
Сега погледнах моето си пише секцио . Но пък не мисл, че е от голямо значение аз имам дата за секцио , но тръгне ли по-рано и ако нещата вървят добре ще опитаме естествено раждане .
Наясно ли сте дали в направлението за хоспитализация от АГ се вписва и вида на родоразрешението - естествено раждане или секцио?

# 276
При вас по медицински показания ли е секциото?

# 277
Ами може да се каже , имам 2 операции в горната част на бедрото , близо до таза . Според АГ стига бебето да не е много голямо и нещата да вървят без усложнения може да опитаме. А пък ако по някакво случайност си дочакам датата за секциото ( което не ми се вярва с тази скъсена шийка) сигурно ще си го направим .

# 278
Колко да се пазим? Ходим на плаж, пазаруваме, виждаме се с приятели, малкия е на ясла, баща му работи.. По барове и дискотеки не, но то пак не е гаранция..
Помпи имам две от предния път и ще взема ръчната в болницата.

# 279
Здравейте, дами!
Извинявам се ,че нахлувам така изведнъж, но сега ви намерих.
На 31г. съм от Пловдив .
Имам дъщеря родена 10.11.2015г.
Сега съм бременна  с момченце , терминът ми е 16.09.2021г.
С дъщеря ми бях секцио (спешно)
Сега съм се нагласила за нормално раждане и силно се надявам да се получи.
Ще ви следя с интерес.
Хубав ден от мен.

# 280
Vi11, добре дошла!
Относно ковид... Ние април бяхме семейно всички в кюпа, наскоро пусках антитела и имам малко, но като цяло не ме притеснява.
Ходим на плаж, по заведения, аз работя все още, срещаме се с хора, мъжът ми също работи ежедневно с клиенти, тъй че... гаранция Франция. Зимата да сме здрави, че да опазим бебчо.
Това да питам познати и близки дали са боледували/ваксинирани, та чак тогава да се видим ми е леко прекалено и не го правя.

# 281
Ох, аз не знам защо така съм се филмирала с този ковид... Миналата година бях пей сърце, братче.. Морета, барове, големи компании...

То ясно, че защото съм бременна, ама имам чувството, че съм станала много параноична, хора - за всичко! Притеснявам се за най-дребните глупости и се вкарвам в разни филми... Аз и не работя, де - от 3 месец съм болничен и това спомага също.. Няма какво да правя по цял ден и хоп - почвам да мисля глупости 😃😃😃😃.. 'Начи ..да идва това бебе и да ми е зает мозъка със истински важни неща,че ми омръзнА вече! 😁😁😁

# 282
Ох, аз не знам защо така съм се филмирала с този ковид... Миналата година бях пей сърце, братче.. Морета, барове, големи компании...

То ясно, че защото съм бременна, ама имам чувството, че съм станала много параноична, хора - за всичко! Притеснявам се за най-дребните глупости и се вкарвам в разни филми... Аз и не работя, де - от 3 месец съм болничен и това спомага също.. Няма какво да правя по цял ден и хоп - почвам да мисля глупости 😃😃😃😃.. 'Начи ..да идва това бебе и да ми е зает мозъка със истински важни неща,че ми омръзнА вече! 😁😁😁

И аз съм на същото дередже - постоянно ме тресат някакви съмнения и тревоги, сега откакто съм болничен - съвсем, а и липсата на достатъчно социални контакти много влияе на това състояние. Моите приятели са 30+  (кой с деца, кой в чужбина, кой в друг град) и няма кога да се видим и в тия жеги няма и къде да се разходиш...На мен излизането ми е сутрин към 8 и нещо преди да са почнали жегите, да си изпия кафето в парка и това е...В останалото време "разнообразявам" с обикаляне по лекарските кабинети хахахаха...Адска тъпня е направо...

# 283
Преди две седмици една приятелка роди и ми ксза, че си е купила електрическа помпа на Cangaroo, показа ми я и в момента даже е намалена на 47лв. Каза , че е доволна..
Мъжът ми е фармацевт и винаги знае колко реално болни има (не вярваме на новини)
Не ми дава да ходим с малкия по затворени помещения, както и той не ходи. Казва, че е нужно да се пазим.
Аз иначе имам ръчна на Авент помпа от сина си, нея ще взема в болницата. Ако нещата потръгнат ще си купя и електрическа Simple Smile

# 284
Къде е намалена тази помпа на кангаро?

Общи условия

Активация на акаунт