СЕПТЕМВРИ все по-бързо наближава, а мама с плановете продължава! (Тема 5)

• 47 969
  • 778
  •   1
Отговори
# 600
Нито знам поверия, нито искам да знам. Даже много се ядосах веднъж в козметичния салон като една жена се опитвашв да ми ги казва, защото “кога иначе съм щяла да ги чуя” - ами никога, благодарих и Rolling Eyes
Това за косата единствено знаех май, но не вярвам в такива неща и аз си се подстригвам.
 Съжалявам за вашата ситуация, със сигурност няма връзка, то даже поверието за подсгригване е друго. Но разбирам напълно съображенията ви. Аз по-скоро кма тип неща, които не искам да говоря/казвам, просто защото не го усещам правилно. Не коментирам пред чужди хора бременността си, дори пред близки доста оскъдна информация давам. Не ми е приятно и не го чувствам правилно

# 601
Момичета как сте с движенията на бебетата,ввче не ме рита така както еиташе в 34+5 ,вчера бях на тонове и са около 140 150 средно 140,но това негово не ритане ме стресира,може и да муе  тясно иначе миналата седмица бях на доплер кръвотока е перфектен,тоест не  елипса на кислород,плацентата няма степен на стареене,затова се чудя може ли да има някаква друга причуна.... кръвното го меря бая често и е ок сега

# 602
Аз съм в 36г.с. И още си рита. Усещам го постоянно. Явно е застанал твоя младеж в чак благоприятна поза, за да го усещаш на макс.

# 603
Аз го усещам,но по-скоро едно изпъване такова,та затова питах дали и при вас го има одеве се разрита малко де,амаа ще видим док каза,че щом тоновете са добре и графиката се вижда,че се движи значи е ок

# 604
Момичета как сте с движенията на бебетата,ввче не ме рита така както еиташе в 34+5 ,вчера бях на тонове и са около 140 150 средно 140,но това негово не ритане ме стресира,може и да муе  тясно иначе миналата седмица бях на доплер кръвотока е перфектен,тоест не  елипса на кислород,плацентата няма степен на стареене,затова се чудя може ли да има някаква друга причуна.... кръвното го меря бая често и е ок сега

И при мен - 37 седмица, от няколко дни движенията не са толкова чести и силни. Като побутна отговаря лекичко, като лягам и ставам също се размърдва, но не са онези силни и болезнени движения, които бяха доскоро. Пак имам моменти, в които ми мести корема, но са доста по-рядко. Отдавам го на това, че расте, а водите и мястото вътре намаляват. Кръвотокът миналата седмица беше супер, тонове - 145.

# 605
Относно датата за секцио, на мен Атанасова ми каза да си избера още в началото на август, като каза да е около 2 седмици преди термин. Спряла съм се на такава дата, че да ме приемат и изпишат в почивен ден (живот и здраве, ако всичко е наред). На 1ви септ ще се видим с нея, за да видим дали остава секцио (мед. причината е седалищно предлежание, което не позволява нормално раждане). Ако малката се е обърнала обаче, ще чакаме да тръгне естествено.

Аз в суеверия не вярвам, действам като EviM - оскъдна информация на почти всеки, нищо не коментирам, нищо не мрънкам освен на таткото, действам си със задачите - чистене, пране, гладене, фризьор, козметик и т.н. без да се притеснявам.

# 606
Момичета, споделете какви пелени са удачни за изписването? Имам няколко, но са много тънки, почти прозрачни, не го виждам завит в това нещо на изпроводяк от болницата, по-скоро за разходка с количката или докато спи.

# 607
Аз вече не усещам ритници, а просто ми разтяга и мърда корема. Става и тясно на беба.

От днес ме боли много ниско кръста, едва ставам от леглото и се движа, вчера направих по-дълга разходка и се чудя дали е от това или е друга причината.

Моят лекар не ми гледа кръвотока, нито води. Само на тонове съм, надявам се поне да имам възможност скоро да избера дата за секциото.

# 608
  • Germany
Момичета как сте? Аз влизам в 37г.с след 2 дни. Имам много болки във влагалището, направо е като ток. Имате ли подобни оплаквания? Било нормално от тежестта. Едвам ставам и едвам се движа . Качила съм иначе 16-17 кг . И съм 71 кг , не съм супеееер огромна , но мн ми тежи. Как ще се справам не знам. Първото дете го родих в 38+4

# 609
Момичета как сте? Аз влизам в 37г.с след 2 дни. Имам много болки във влагалището, направо е като ток. Имате ли подобни оплаквания? Било нормално от тежестта. Едвам ставам и едвам се движа . Качила съм иначе 16-17 кг . И съм 71 кг , не съм супеееер огромна , но мн ми тежи. Как ще се справам не знам. Първото дете го родих в 38+4
И аз имам такива болки. Едва се движа понякога. Почват ме и менструални.. ще се раждааас 😂😂😂😂

# 610
  • Germany
Както няма още бебоци, май си чакат термините хахахха

# 611
  • au bout du monde
И аз съм с болки в таза, опашната кост и седалищния нерв от 10 дни. Постоянно ме боли, а след като съм лежала, ставането е ад😩😭
Чакам да стане септември и вече да излиза😒

# 612
Ох, а мен нищо не ме боли или поне не е толкова отчетливо - за момента съм само с подути крайници и съвсем леко гадене, дори коремът ми не е толкова голям. Затова се притеснявам, че ще откарам до средата на Септември, въпреки че съм 37+1 г.с. според приложението.
Все още си усещам бебчето - мърда, рита, хълца, особено вечер.
Каквото е - такова, единствено се надявам на живо и здраво бебче! Успех на всички 🍀

# 613
  • Шумен
Здравейте, вече съм в 36-та седмица,но от няколко дни не мога да стана от леглото. Мнооого ми се спи,мога да спя 24/7. Нямам енергия за нищо.Дори не знам как ще изпера дрехи,ще се подреди къщата и тн. Кажете ми как съе с енергията към края….

# 614
Никаква енергия при мен, като пълен парцал съм, и физически и психически ми е кофти.
Кръста ми вече не издържа, снощи пих Но шпа, че не можех да се завъртя или да стана до тоалетната. Днес ми се гади и разстойство. Малко като преди цикъл се чувствам, но не усещам контракции.
Броя дните до очакваната дата..
И аз искам да си подредя добре и стегна багажа за болницата, но уви..чакам да се почувствам по-добре.

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 13:56 от morhpo

Общи условия

Активация на акаунт