ТАТКОВЦИ

• 49 413
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Е, добре, сега вече е 100% ясно, че Чучката е влюбена в наш Славчо. Ама не мисля, че ще се получи нещо... Имат поне 20 години разлика и той надали ще я възприеме по друг начин.

# 691
Галя лееко почва да ме дразни. Актрисата - също. И тя като Яна не знаят какво искат, не знаят какво да кажат, не знаят как да постъпят... много ги "обичам" такива неориентирани.

# 692
  • Галифрей
И на мен Галя днеска ме издразни. Държи се като 15 годишна ( тя винаги се държи така) Галя и Яна са един дол дренки. Но ягодката има малко повече смелост, тя поне каза на Тошко,че го обича. Докато Галя не знае как да се изразарява и да бъде силна независима жена.

# 693
Е как да е силна, независима жена като цял живот домакиня с този семпъл мъж?!?
То не става от днес за утре.

# 694
Как Чучи и Слави ще имат 20 години разлика? Тя да не е родена 2004-та година. 😁Мисля че героите са и около възрастта на самите актьори. Пъдев е на 37, тя да е на около 23-25.
Даже, ако е тази Йоана Цекова, която е завършила НАТФИЗ 2018-та, то актрисата трябва да е на около 27 дори.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 19:57 от Кобрети

# 695
  • София

Татковци - епизод 44

.

# 696
Е, хубаво де, да не са 20 год., а 15. Пак много ми се вижда. Joy Не че това е основополагащо за едни отношения, просто не си ги представям заедно. Simple Smile
P.S. Божке, сега видях, че Пъдев е 84-ти набор, не мога да повярвам. По-възрастен ми се вижда, на 42-3, а на Чучи давам 23.

# 697
  • Sofia
Дани ми е най-симпатичен от мъжете 😍
Вчера гледахте ли колко е пластичен,как се превъртя и какви брейк танци изигра 😁

Музикалният фон на сериала е много зле.

# 698
  • през девет планини в десета
Епизод 42 - Директен ЛИНК

ЕПИЗОД 43   Директен ЛИНК

Благодаря Mari_Mar!!!!!!:bouquetf:

# 699
Някой гледал ли е оригинала по който правят  сериала?
Много ми е интересно какво ще направят сценаристите и каква е съдбата на героите. Аз предположих, че Чучи се върти много около Слави и май така ще излезе. Тя със Слави, а Галя сигурно ще я изкарат безотговорна, изоставила децата си и мъжът си без причина! И пак контрата ще остане при жената. Нищо, че тя 18 години е отдала на семейството си , на децата си, които са вече изгледани и могат да се грижат за себе си /дори и Юли, покрай баща си/,тя няма право да направи и нещо за себе си. До колкото виждам тя не ги е оставила съвсем. Ходи в дома си, пере им, носи им ядене/ поне в първите серии беше загатнато./
Аз харесах Галя още от първите епизоди и актрисата си играе блестящо ролята и сега  очаквам с интерес как ще се развие образа. Отрицателно или положително. Няма ли право на лично щастие или трябва да се върне отново при Слави и да се примири?!Ако някой знае нещо за оригинала по който се прави сериала да сподели какво да очакваме.🙏!

# 700
Само ще помоля за спойлер! Simple Smile

# 701
Всъщност как се казва Чучи?

# 702
Всъщност как се казва Чучи?
В сериала е Чудомир.

# 703
Чучи е жена, как ще се казва Чудомир?

# 704
Аз пак ида с малко инфо за Йоана Цекова. Да, вече съм сигурна, че не не е на по-малко от 27 г. Така че разликата става 10 години. Вярно, Пъдев с тая брада, и като е и качил малко, беше доста по-слаб, изглежда малко по-възрастен.

Общи условия

Активация на акаунт