Разчитане на снимка от ехограф

• 79 041
  • 490
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте значи бях на лекар миналата седмица и каза че имам кухо яйце  предписа ме лекарства за аборт прокървях 1 ден след това беше кафяво и събота и неделя нямах никакво кървене та отидох аз да видя изчистена ли съм то па в понеделник  се установи че има ембрион с пулс прикачвам тази снимка тук доктора каза че е кухо  яйце според вас кухо яйце ли е ?
И тази преди 2 дни когато бях на лекар

# 436
Пила си хапчета за аборт и все пак сте видели ембрион с пулс? Всичко наред ли е с него? Идете на друг лекар. Винаги чакайте поне до 8 г.с. преди да предприемете, какъвто и да е аборт. И винаги още едно мнение.

# 437
Пила си хапчета за аборт и все пак сте видели ембрион с пулс? Всичко наред ли е с него? Идете на друг лекар. Винаги чакайте поне до 8 г.с. преди да предприемете, какъвто и да е аборт. И винаги още едно мнение.

Да в 9 седмица и 1 ден съм днес бях всичко е добре но имам хематом който трябва да се махне ?

# 438
Много хубаво, че бебчето е оцеляло. Пазете се. И хематома може да изчезне. Повече лежане. Успех 🩷

# 439

Здравейте момичета. Вие виждате ли жълтъчно мехурче на тази снимка ? Последен цикъл 01.04 но според мен нещата са станало по-късно и затова още е рано. АГ не е убедителен “не му харесвали нещата” след 7 ме вика за контролна и ми каза да се готвя за махане Sad(((

# 440
Явно доста такива лекари има,които изписват хапчета без да разбират...когато раждах бях в една стая с момиче,което 2ма лекари са убеждавали,че е кухо яйце...имала е насрочена дата за махане...добре,че е решила да иде и на трети и сега си има живо и здраво бебче...

# 441
Здравейте, включвам се и аз
Имам закъснение вече 8дни, минах през аг
Каза че според нея това е сак, утре и вдругиден ще пускам и чхг

# 442
Здравейте, включвам се и аз
Имам закъснение вече 8дни, минах през аг
Каза че според нея това е сак, утре и вдругиден ще пускам и чхг

Може то е мъничко всичко дано е наред при мен когато отидох не се виждаше нищо ? А теста ми беше положителен

# 443
  • Sofiq
Здравейте, днес ходих на преглед заради продължително кървене, което е по слабо от нормалният ми цикъл. Правен е тест за бременност и е отрицателен. Откриха ендометриозна киста, но на последната снимка се вижда някакво черно кръгче. Исках да ви питам на какво ви прилича
П. П. Късно разгледах снимките и нямаше как да питам докторът.

# 444
Ако не сте бременна, въпроса Ви не е за тази тема.

# 445
  • Варна
Допускам, че кръгчето е точно кистата, без да претендирам, че разбирам много.

# 446
Здравейте, вчера бях на последната фетална морфология в 30г.с. и видях на челото някаква точка-ще прикача и снимка,лекарят нищо не каза, а и не съм питала,понеже бях задала други въпроси свързани с бременността и ми стана кофти да попитам и за тази точка,след като ми е казал,че няма проблем

# 447
Здравейте, дами! На 02.06 ми беше трансфера, установи се бременност преди около 10 дни. На първия преглед док мислеше за псевдосак , но днес бях пак и се видя жълтъчно мехурче. Според вас дали размерите са добре и като цяло снимката .Благодаря Ви предварително!

# 448
Днес (7г.с. +1д.) отидох на преглед за установяване на сърдечен пулс, след установен сакче в 5г.с., за съжаление лекарите не успяха да видят вътре ембрионче и казаха, че се съмняват за кухо яйце и да отида повторно следващата седмица, не знам какво да мисля…  7 г.с ми се вижда напреднал етап, в който ако има ембрионче то със сигутност ще се види , плюс че съм с 25 дневен цикъл, тоест шансовете според мен са малки за късна овулация.. все пак прикачам снимката от ехографа, тъй като назад в темата четох, че и формата имала значение 😕

# 449
Днес (7г.с. +1д.) отидох на преглед за установяване на сърдечен пулс, след установен сакче в 5г.с., за съжаление лекарите не успяха да видят вътре ембрионче и казаха, че се съмняват за кухо яйце и да отида повторно следващата седмица, не знам какво да мисля…  7 г.с ми се вижда напреднал етап, в който ако има ембрионче то със сигутност ще се види , плюс че съм с 25 дневен цикъл, тоест шансовете според мен са малки за късна овулация.. все пак прикачам снимката от ехографа, тъй като назад в темата четох, че и формата имала значение 😕

Точно такава форма имаше и моят сак, но в 7г.с се видя ембрион и чу пулс, в 5.г.с имах само жълтъчно мехурче, може пък другата седмица да ви изненада приятно, имайте вяра…

Общи условия

Активация на акаунт