Разчитане на снимка от ехограф

• 83 727
  • 519
  •   1
Отговори
# 120
И аз се чудя не пуска ли пулс? Няма как да гледа на ехографа да замерва и накрая да си мислите че няма бременност… намерете си някой друг лекар ако трябва, на който ще имате доверие повече и ще ви обяснява.
Не искам да звуча гадно,но по-добре да намери психолог,не нов лекар.

# 121
Много ясно се вижда бебчето.Точно на 5 месец си изглежда,не знам как не го виждате.Ето го,очертала съм го Simple Smile.

# 122
Нямаше ембрион само сак направиха ми кюретаж за съжаление

Здравейте, това е снимка от днес в 6 гс би трябвало да съм но според лекарката е мидсед и трябва кюретаж. Незнам търся за какво да се хвана за да изчакам.
Какво стана,как се развива случая ви? сякаш вътре има жалтъчно мехурче защо не изчакате?

# 123
Здравейте! Някой би ли ми казал това нормално изглеждаща бременност ли е,при положение че съм в 5 седмица и 3-4 дни (знам кога ми е била овулацията) На едната снимка пише 9мм плоден сак,другата 6… нямам идея кое е вярно.Вече си мисля че трябваше и жълтъчно мехурче да има.

# 124
Вижда се само плоден сак,но на снимката пише че сте в 4г.с и 6дни.Според мен за тези седмици е нормално.

# 125
Здравейте! Някой би ли ми казал това нормално изглеждаща бременност ли е,при положение че съм в 5 седмица и 3-4 дни (знам кога ми е била овулацията) На едната снимка пише 9мм плоден сак,другата 6… нямам идея кое е вярно.Вече си мисля че трябваше и жълтъчно мехурче да има.
Както моята снимка изглежда.Нормално е всичко,не се притеснявай

# 126
Момичета, какво виждате на тези снимки?
6+6 г.с и измерен пулс. Това жълтъчно мехурче или бебчето е? На моя приятелка са.

# 127
Здравейте! Имам запитване относно снимката от ехографа, защото доктора, при който ходих не каза достатъчно и ме наплаши доста с неща, които са твърде рано за заключения в 5г.с. Имам преглед и при друг доктор за второ мнение… Какво е това бялото, което се вижда, дали на някоя от вас се е случвало?? И колко е голямо вашето сакче в тази седмица 5-6г.с, защото ме наплаши, че и сака ми е малък?

# 128
Здравейте! Имам запитване относно снимката от ехографа, защото доктора, при който ходих не каза достатъчно и ме наплаши доста с неща, които са твърде рано за заключения в 5г.с. Имам преглед и при друг доктор за второ мнение… Какво е това бялото, което се вижда, дали на някоя от вас се е случвало?? И колко е голямо вашето сакче в тази седмица 5-6г.с, защото ме наплаши, че и сака ми е малък?
Би трябвало да е жълтъчното мехурче,предполагам просто не е снимано хубаво,за сакчето на мен ми изглежда с нормални размери.Това е моя снимка горе-долу същата седмица.

# 129
Мами вижте и моя снимка ,хем искам да се похваля ,хем нещо ме съмнява дали всичко е точно .
Понеже плод не виждам ....
Разбира се казаха ,че всичко е наред .
В 18 седм съм ,виждате ли нещо на снимката .
18г. седмица и се чудиш дали си бременна?! 🙄😦
Ти на фетална не си ли била?…. Та това е преполовена бременност, на колко си години? Имаш ли 18, въобще? 😦 Не ти ли мина на ум за 18 седмици да отидеш на друг лекар?.. Първи преглед ли ти е… Ти не си реална, абсолютно съм сигурна….

# 130
Здравейте, днес бях на преглед би трябвало да съм в 5 г.с. според доктора съм в 3 г.с., виждате ли нещо на снимката.

# 131
Мами вижте и моя снимка ,хем искам да се похваля ,хем нещо ме съмнява дали всичко е точно .
Понеже плод не виждам ....
Разбира се казаха ,че всичко е наред .
В 18 седм съм ,виждате ли нещо на снимката .
18г. седмица и се чудиш дали си бременна?! 🙄😦
Ти на фетална не си ли била?…. Та това е преполовена бременност, на колко си години? Имаш ли 18, въобще? 😦 Не ти ли мина на ум за 18 седмици да отидеш на друг лекар?.. Първи преглед ли ти е… Ти не си реална, абсолютно съм сигурна….
Как преполовена извинявай ????
Бях на морфология даже 2 .
Разясни ми моляте ?

# 132
Бременността е около 40 седмици. Ти си в 18та, демек по средата. Това значи преполовена...

# 133
Здравейте, днес бях на преглед би трябвало да съм в 5 г.с. според доктора съм в 3 г.с., виждате ли нещо на снимката.
Сигурна ли си, че ти е казал 3 г.с.? То тогава имплантация няма, камо ли да се вижда сак.
За снимката не мога да коментирам.

# 134
Бременността е около 40 седмици. Ти си в 18та, демек по средата. Това значи преполовена...
Вече съм 20 и от феталната снимките малко ме плашат ....
Мислих че ще са по друг начин ,дали си отговарят .

Особенно долната ...

Общи условия

Активация на акаунт