Разчитане на снимка от ехограф

• 83 956
  • 519
  •   2
Отговори
# 180
  • София

Мнение за тази ехографска снимка след закъснение
колко закъснение. Ще ти дойде. Има лигавица.

22 дена закъснение имам
чхг прави ли? Може би хормоните дисбаланс. Стрес, изпити, натоварен спорт.Трябва да изпише аг хормонални. А ескапел да си попзвала

# 181

колко закъснение. Ще ти дойде. Има лигавица.

22 дена закъснение имам
чхг прави ли? Може би хормоните дисбаланс. Стрес, изпити, натоварен спорт.Трябва да изпише аг хормонални. А ескапел да си попзвала

Снимката е от 7 дена закъснение и не не съм пила ескапел

# 182

Не играй на отгатвана по принцип на тази снимка не се вижда бременност отиди в някоя лаборатория и пусни чхб бета и ще разбереш дали си бременна струва към 20 лв това е кръвен тест за бременност

# 183

Моля за помощ в разчитане Simple Smile
Докторката каза всичко е наред,но цикълът и е нередовен ппц.Последен цикъл 08.-12.09.2023г.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 13:13 от Luli2023

# 184

Моля за помощ в разчитане Simple Smile
Докторката каза всичко е наред,но цикълът и е нередовен ппц.Последен цикъл 08.-12.09.2023г.
  Смени доктора

# 185

Здравейте искам да ви попитам това вътре бебето ли е

# 186
  • София

да

# 187

да
благодаря ти

# 188
Здравейте, може ли малко помощ за разчитането? Как ви се струва?
На горната снимка е измерил плода, а другата част (която съм оградила в червено)на самата снимка какво е? Извинявам се, за глупавият въпрос, просто ми е много интересно. Благодаря предварително Heart

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 18:47 от zozulyn

# 189
Мисля,че на втората снимка е пулса...

# 190
  • Варна

Здравейте, според ПРМ съм бременна в 6+4. Вчера бях на първи преглед и се надявах да видим ембрионче, знам че понякога и сърчицето може да се чуе. Доктора обаче каза, че се вижда само жълтъчно мехурче и да отида пак след две седмици .Чудя се, дали има други момичета, при които в тази седмица не се е видял ембрион и въпреки това, нещата са имали добър развой?

# 191
  • София

Здравейте, според ПРМ съм бременна в 6+4. Вчера бях на първи преглед и се надявах да видим ембрионче, знам че понякога и сърчицето може да се чуе. Доктора обаче каза, че се вижда само жълтъчно мехурче и да отида пак след две седмици .Чудя се, дали има други момичета, при които в тази седмица не се е видял ембрион и въпреки това, нещата са имали добър развой?
прав е доктора. Само мехурче се вижда

# 192
  • Варна
Благодаря, сигурно ще си запиша час преди да са минали две седмици, няма да издържа толкова да разбера, дали има ембрионче. Тази спонтанна бременност е нашето чудо след години чакане и едно успешно инвитро.
Според вас, колко трябва да изчакам, за да отида на преглед пак?  И дали в тази седмица не беше крайно време, в което да се види нещо? Гледам че докторът, дори не е измерил мехурчето. Вече силно се притеснявам.

# 193
Здравейте,
Първия ден на последната ми менструвация беше на 19.09.2023г. 4 положителни теста за бременност. Вччера беше първият ми преглед. Прикачам снимките от него. Видя се плоден сак с размер 18мм, ембрион не. Аз съм с две матки и плодния сак е в лявата матка. В левия яйчник имам и 40мм киста Sad . Притеснено ми е защо при тази големина на плодния сак не се видя ембрион. Преди 8 месеца претърпях куха беменност и се притеснявам изключително много да не се повтори. Чак след месец ще ми бъде следващия преглед, а до тогава ще се побъркам. Моля, ако някой може да помогне със съвет или е бил в подобна ситуация, да пише. Благодаря! Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 10:10 от Keitha

# 194
Здравейте ! Първият ми ден от последната ми менструация беше на 20.09 ( като имам нередовен цикъл ).След няколко положителни теста , днес беше и първият ми преглед . Ще прикача снимки от него . Според лекаря съм имала късна овулация и съм още в самото начало на бременноста . Видя се правилно закрепено плодно сакче , с големина 4мм ( около 5 и 6 г.с), но без ембрион , защото е още много рано . След 2 седмици пак съм на преглед . Притеснява ме големината на плодния сак , не е ли малък ?

Общи условия

Активация на акаунт