Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 95 055
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 465
Ще го махна! Показах, че ние се записахме.
От там нататък си докладвайте, и т.н.
Няма за какво да се притесняваш. Ти пускаш линк, значи информацията е общодостъпна. Който я е качвал да му бере дерта.

Хайде, дано да ни донесеш късмет и нашите деца също да бъдат приети Кай където му е късмета 🥰
Благодаря. Успех ви желая!❤

# 466
Топло ми е, не зная дали ще дочакам за шампанско днес, но хоум офис позволява биричка behind the scenes, нали?

# 467
To вече има и записани  деца!
Интересно какви се случва ако има разместване - ще ги отписват ли ?
Много странна история...

# 468
  • София
Много интересно е това класиране, изнесено на сайта на училището. По принцип ако се обявява  е с входящи номера , но това се прави в училища, чието класиране не зависи от МОН, а си е вътрешно-например Музикалните училища и т.н.

Съвсем логично ми изглежда, ако допуснем, че училището има достъп до системата през служебен, училищен ъкаунт. Те виждат колко деца им кандидатстват, как ги е подредила системата. Няма гафове с бала, не очакват промени, принтнали са си извадката хората. Not a big deal.

Без писмено съгласие на родител/настойник нямат право да обявяват имена. Освен ако не сме се съгласили всички "някак".

# 469
Значи е излязло класирането, да упорствам аз Simple Smile Своге е София-област. Гафовете са в София, не в областта, там е друго РУО.

# 470
Момичета, не правете от мухата слон. Училището е обявило класирането си, нас това какво ни касае? Никой не е подавал документи за там. А който е подал се е записал, така че освобождава едно място. Това е добре за нас, чакащите второ класиране. Лошо няма.

# 471

Резултатите от всяко състезание, олимпиада и други се показват точно така. И е пълно с такива. Последните: приетите 5-класници в СМГ и НПМГ.

Ето колкото искате други тук:

https://www.prirodninauki.bg/
                      Определено съм изненадана,защото знам какво ми се иска на мен ,когато се публикуват списъци.За такъв - ще последва скандал,че съм обявила ЛД!

# 472
  • София
Малко Ви поправям. Училищният акаунт излизат само класираните деца, когато излезе самото класиране. Преди това достъп до кандидатстващи няма!

Не е точно така. Миналата година второто класиране не беше още излязло в профилите на деца, а в училищата вече имаха списъците на приетите, така че явно не става този достъп едновременно.

# 473
  • на пистата
Като за начинаеща да попитам..вижда ли се бала на другите приети преди моето дете в съответната паралелка.Или само ще изпише,че е класирано.
Скоро една дама спореше,че нейното дете не е прието в дадена паралелка а са приети деца с по-нисък бал,защото били от даденото училище.За мен това не е истина,но знае ли човек.

# 474
Чета ви от известно време... много злоба, много нещо... Едни такива подигравателни подмятания, грозна работа. Всички са притеснени и изнервени малко или много, но давайте го малко по-спокойно. Все едно свършва света, ако не приемат детето ви там, където май вие искате. Дишайте... радвайте се на живота и на децата си... Успешно класиране на всички желая!
И по-полека 😊

# 475
  • Стара Загора
Минималните балове за дадена паралелка ще се публикуват в сайтовете на РУО, Списъци също изнасят училищата и ако ви се обикаля на място може да си ги видите

# 476
  • Пловдив
Като за начинаеща да попитам..вижда ли се бала на другите приети преди моето дете в съответната паралелка.Или само ще изпише,че е класирано.
Скоро една дама спореше,че нейното дете не е прието в дадена паралелка а са приети деца с по-нисък бал,защото били от даденото училище.За мен това не е истина,но знае ли човек.
Не е възможно това, поне не и на 1 и 2 класиране. Всъщност, възможно е, ако е написала по-горно желание, в което детето е прието, и после да си е променила мнението, но то е друго.
Минимален и максимален бал за паралелката се изнасят в сайта на РУО малко по - късно от самото класиране.
Хайде, момичета, дръжте се, не остана. Дано децата имат късмет!

# 477
  • София
Вижда се само, че детето е прието. После публикуват максималните и минималните балове на приетите по училища. Няма списъци за всяка паралелка по отделно. Може би може да се видят конкретни списъци със стойностите в самото училище при записването.

# 478
  • София
Къде може да се види бала на училището?

# 479
  • София
В статистиката с максималните и минимални балове, която ще излезе в сайта на РУО след пускане на класирането.

Общи условия

Активация на акаунт