Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 95 061
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 450
Освен да пуснете жалба и срещу училището , ако ще ви олекне?!
Знам, че ви и напрегнато,  но чак пък толкова...
miglenasky просто ми е интересно как става това класиране преди официалното класиране? Не питам злобно просто се чудя........

# 451
  • София
Щото явно говорим за компютри и компоти. Не може всички да чакаме МОН, а Вие да не уточните, че гимназията няма нищо общо с очакваното класиране.
http://www.pg-vpeev.com/%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d1%81%d0%b8%d1%80%d0% … 1%82%d0%b0%d0%bf/
Що така злобно, бе момичета?
Дидева,  не го очаквах от вас!
Как да няма? Като го гледам си е баш МОН-ско училище.

# 452
Ето още една идея - страхотен, вкусен и лесен сладкиш с кокосови стърготини, без бяла захар Simple Smile Пак от сайта на Йоли.
https://www.yoli-bg.com/%d0%b3%d0%be%d1%82%d0%b2%d0%b0%d1%80%d1% … d0%ba%d0%b8%d1%88

Сърдечно благодаря, и този е много як. Сега проблемът е, че не знам кой да избера за голямата победа. Но може променената система да ни класира на 2 места едновременно и ще ни трябват и двата....

# 453
  • гр.Варна
Аз чакам класиране на първото си дете и ми е едно такова спокойнооо Simple Smile
miglenasky, не се напрягай Simple Smile Влез в положение...Нито имаш вина,за да го приемаш лично,нито нищо Simple Smile
Прегръдки Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 12:57 от Bonanza

# 454
  • вкъщи
Много интересно е това класиране, изнесено на сайта на училището. По принцип ако се обявява  е с входящи номера , но това се прави в училища, чието класиране не зависи от МОН, а си е вътрешно-например Музикалните училища и т.н.
Честно казано направо нямам нерви вече. То бива, бива, ама..Такова  чакане като тази година не е било. Младежът обаче си спи спокойно и хич не се е трогнал, а на мен час по час ми звънят бабите да питат къде е приет.

# 455
Много интересно е това класиране, изнесено на сайта на училището. По принцип ако се обявява  е с входящи номера , но това се прави в училища, чието класиране не зависи от МОН, а си е вътрешно-например Музикалните училища и т.н.

Съвсем логично ми изглежда, ако допуснем, че училището има достъп до системата през служебен, училищен ъкаунт. Те виждат колко деца им кандидатстват, как ги е подредила системата. Няма гафове с бала, не очакват промени, принтнали са си извадката хората. Not a big deal.

# 456
Ами по тази логика всички могат да направят така и да не чакаме МОН.......

# 457
  • В реалността
Едва ли всички приети, са такива с първо желание за публикуваните паралелки. От това училище дали виждат всички желания на "приетите" деца?

# 458
Ще го махна! Показах, че ние се записахме.
От там нататък си докладвайте, и т.н.
Няма за какво да се притесняваш. Ти пускаш линк, значи информацията е общодостъпна. Който я е качвал да му бере дерта.

Хайде, дано да ни донесеш късмет и нашите деца също да бъдат приети Кай където му е късмета 🥰

# 459
  • София
Точно, ако е към МК или частно у-ще - да, но МОН-ско училище да изнесе информация, защото не им се чака - ами не е о.к.
Българска работа, гледаме как да заобиколим правилата и после дори обясняваме, че е в реда на нещата.

# 460
Освен да пуснете жалба и срещу училището , ако ще ви олекне?!
Знам, че ви и напрегнато,  но чак пък толкова...
miglenasky просто ми е интересно как става това класиране преди официалното класиране? Не питам злобно просто се чудя........
Ами и аз не знам.
Но не очаквах такова поведение от някои потребителки.
Още повече ние нямаме никаква вина да така създалата се ситуация.

# 461
Само че това е МОН-ско и е обявило класирането на сайта си /и то поименно Flushed / преди същото да е обявено официално в платформата на МОН. А си мислех, че вече нищо не може да ме изненада. В момента се опитвам да преброя колко нормативни и административни разпоредби са нарушили. Joy

Изпреварили са тия мудници от МОН, чудо голямо.

# 462

Съвсем логично ми изглежда, ако допуснем, че училището има достъп до системата през служебен, училищен ъкаунт. Те виждат колко деца им кандидатстват, как ги е подредила системата. Няма гафове с бала, не очакват промени, принтнали са си извадката хората. Not a big deal.
Малко Ви поправям. Училищният акаунт излизат само класираните деца, когато излезе самото класиране. Преди това достъп до кандидатстващи няма!

# 463
Точно, ако е към МК или частно у-ще - да, но МОН-ско училище да изнесе информация, защото не им се чака - ами не е о.к.
Българска работа, гледаме как да заобиколим правилата и после дори обясняваме, че е в реда на нещата.

Да именно смятам, че правилата са за да се спазват ОТ ВСИЧКИ

# 464
  • Стара Загора
Дано всичко е наред при тях и няма размествания впоследствие, че ще е много кофти за деца и родители

Общи условия

Активация на акаунт