Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 95 069
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 435
Ще го махна! Показах, че ние се записахме.
От там нататък си докладвайте, и т.н.

# 436
Как става така..................нищо не разбирам????!!!!!! А ние си чакаме.......

# 437

Не го махай , то човек да не се похвали Simple Smile

# 438
  • София

Благодаря ти, страхотна е. Днес и аз ще я направя. Винаги имам торби с кокосови стърготини от МЕТРО. Точно за да празнуваме успеха, нали така Simple Smile Tada
Ето още една идея - страхотен, вкусен и лесен сладкиш с кокосови стърготини, без бяла захар Simple Smile Пак от сайта на Йоли.
https://www.yoli-bg.com/%d0%b3%d0%be%d1%82%d0%b2%d0%b0%d1%80%d1% … d0%ba%d0%b8%d1%88

# 439
Дидева,  не го очаквах от вас!
Кое? Да вярвам, че общинските и държавни училища спазват правилата и по тази причина да предположа, че ученикът е записан в частно училище? Само едно намерих в София-област. Логично беше да е то.
Между другото на много места класирането е готово и всички чакат големите области, в частност София.

# 440

Не го махай , то човек да не се похвали Simple Smile
Изобщо не съм искала да се хваля,  само да покажа,  но не съобразих.
Писах на администратор, дано го изтрият по-бързо.
Дидева,  не съм неясно с класиранията и не се усетих да напиша, че е в сайта на самото училище.

# 441
  • на пистата

# 442
То и в София има вече приети и записани седмокласници - в училищата към МК.
Но от Мон-ските си чакаме чинно.
За свидетелството, аз питах, че излиза в заявлението, но без индивидуализиращи подробности като номер, дата и издател. Но сега съм на работа, не мога да го проверя, тъй като не знам номера, а само по ЕГН на детето не става.

# 443
                  Да бяха им написали и ЕГН-тата ! Yum За лични данни става въпрос! От години не съм виждала такъв списък.

Резултатите от всяко състезание, олимпиада и други се показват точно така. И е пълно с такива. Последните: приетите 5-класници в СМГ и НПМГ.

Ето колкото искате други тук:

https://www.prirodninauki.bg/

# 444
  • София
Само че това е МОН-ско и е обявило класирането на сайта си /и то поименно Flushed / преди същото да е обявено официално в платформата на МОН. А си мислех, че вече нищо не може да ме изненада. В момента се опитвам да преброя колко нормативни и административни разпоредби са нарушили. Joy

# 445
Само че за тези състезания се подават декларации за съгласие за публикуване. От няколко години е така и поводът беше точно жалба на родител, свързана с кандидатстването.

# 446
Защо решихте, че родителите, когато са кандидатствали в това училище, не са попълнили такава декларация?

# 447
Докато чакате, можете да проверите дали свидетелството за основно образование се е появило в регистъра. Joy
За пръв път тази година този въпрос не беше зададен в седмокласната тема.
Всичко е наред там;)))

# 448
Освен да пуснете жалба и срещу училището , ако ще ви олекне?!
Знам, че ви и напрегнато,  но чак пък толкова...

# 449
  • София
Защо решихте, че родителите, когато са кандидатствали в това училище, не са попълнили такава декларация?
Защото не се кандидатства индивидуално в конкретно училище, а през системата на МОН. Видяхте ли такава декларация в платформата?

Общи условия

Активация на акаунт