Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 95 074
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 405
Много топло за фурната Simple Smile А аз иначе кокосова торта ще правя, Simple Smile

Може ли рецепта, обожавам сладкиши с кокос....

# 406
Аз пък имам проблем с чакането - написали са “ДО” 13.07 това ще рече, че на 12.07.2021 в 23:59:59 класирането трябва да е готови и ако реша на 13.07.2021 в 0:00 ще видя класирането.
Защото същите тези “буквалисти” режат точки от децата за абсолютни глупости, а самите те не са способни да формулират едно правилно задание.
Явно четат Форума, след като изкараха съобщение . Специално за тях ще напиша” Вие сте пълни некадърници, няма причина да не сте готови ДО 13,07 освен явната ви некомпетентност”

Ние трябва да търчим и да се вместим в сроковете за записване, но търпим тяхната забава - например в много училища може да се запишеш и днес.
За Варна направо ми е мъка - тях съвсем са ги игнорирали, защо пък и там да не е пълно с грешки по баловете

# 407
  • София
доста вероятно е системата на мон да е свързана с електронните дневници, а алгоритмите за балообразуване можеше да си ги напишат предварително.
те с тая система го изкараха все едно ръчно броят всичко.
вярно, че още срокът не е минал, но с това зависване последните дни и за капак грешен бал, някак си напрежението доста се вдигна, поне за мен.

Toчно, сякаш тепърва на ръка ще преписват и въвеждат. И не е пилотен проектът, поне за 3та година е онлайн. Алгоритми, срокове, трябва отдавна да е разработено...
Не, че няма да чакам, то нямаме и друг избор; а са си в срок нещата... ама сякаш тепърва в космоса ще изстрелват ракета.

# 408
За Варна направо ми е мъка - тях съвсем са ги игнорирали, защо пък и там да не е пълно с грешки по баловете

Това отделна тема, че станахме бананова република. От 7 милиона, 2 са в София, всичко останало е друга категория. Може да има държавна политика по въпроса, ама къде ти...

# 409
Докато чакате, можете да проверите дали свидетелството за основно образование се е появило в регистъра. Joy
За пръв път тази година този въпрос не беше зададен в седмокласната тема.

# 410
  • Варна

Така е, във Варна не бяха публикувани крайните балове към посочените в желанията паралелки....Дано да не се получи объркване при пресмятането

# 411
Много топло за фурната Simple Smile А аз иначе кокосова торта ще правя, Simple Smile

Може ли рецепта, обожавам сладкиши с кокос....
Ivana31, ето:

https://www.yoli-bg.com/%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1% … D0%BE%D0%B4%D0%B8

Правила съм я, лесна и чудесна Simple Smile

# 412
  • Beyond the Frontiers
Вчера питали младежа: има ли резултат. Той: мама, не ми се е обаждала, значи няма...
Завиждам му за спокойствието.

# 413
Има хора ,които трябва да излизат от работа и да пропътуват половината страна и няма как да разбират в последната секунда. Срок за записване два дни и половина срок за резултати една седмица , защо? Ние да не би да можем да се телепортираме?

# 414
  • Варна
Докато чакате, можете да проверите дали свидетелството за основно образование се е появило в регистъра. Joy
За пръв път тази година този въпрос не беше зададен в седмокласната тема.
Дидева, аз май сега чувам за тоз регистър, затова и не ми е хрумвало да питам Joy Би ли ме насочила къде да гледам, моля.
То и без това работа днес не мога да свърша, както е видно (то добре, че и нямам много тия дни), та поне да се запозная с Регистъра.
В 14:00 имам среща. Резултатите излязоха като бях в друга среща... Много ми върви Wink
А за Варна, не само нямаше обявен бал, ами и МГ комисията по записване работи днес от 11:00ч - чакат напразно хората.

П.П. Намерих и проверих - всичко е точно Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 12:07 от Dive

# 415

Благодаря ти, страхотна е. Днес и аз ще я направя. Винаги имам торби с кокосови стърготини от МЕТРО. Точно за да празнуваме успеха, нали така Simple Smile Tada

# 416
  • гр.Варна
Dive,предполагам,че за тук става въпрос:
https://rd.mon.bg/

# 417
  • В реалността
Регистъра на Свидетелствата е тук
https://rd.mon.bg/

# 418
Момичета, съчувствам ви!
При нас- София област класирането излезе вчера след обяд, днес сутринта се записахме.
Представям си колко изнервящо е това чакане,  още повече,  че всеки има някакви планове.
Успех ви желая !

# 419
  • София
Аз пък имам проблем с чакането - написали са “ДО” 13.07 това ще рече, че на 12.07.2021 в 23:59:59 класирането трябва да е готови и ако реша на 13.07.2021 в 0:00 ще видя класирането.
Защото същите тези “буквалисти” режат точки от децата за абсолютни глупости, а самите те не са способни да формулират едно правилно задание.
Явно четат Форума, след като изкараха съобщение . Специално за тях ще напиша” Вие сте пълни некадърници, няма причина да не сте готови ДО 13,07 освен явната ви некомпетентност”

Ние трябва да търчим и да се вместим в сроковете за записване, но търпим тяхната забава - например в много училища може да се запишеш и днес.

А като пишеше редене на желания до 7ми това до 6ти 23:59 ли беше? Май и на 7ми можеше да се реди.
До13ти си е точно до 13ти включително.

Предлагам да почваш кокосовата торта с ягоди., вместо да се ядосваш за глупости. Още няколко страници и ще има класиране.

Общи условия

Активация на акаунт