Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 634
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, извинявам се за невежеството, но каква е тази христоматия, която купувате? При записване детето получи списък от новото училище с 12 творби и препоръка да се водят записки при четене. Както и солидно по обем домашно по БЕЛ, което ще бъде проверено в първия час. Joy
При записване...къде?
Нито е дадено домашно, нито книги...
Напиши Христоматия в гугъл и си избери, издателства бол.  https://www.google.com/search?q=%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D … w=1138&bih=47

Ако всички минат и напишат по веднъж че имат или нямат бал, нали се сещате, че темата ще стане нечетима.
В АК.

# 91
Аз пак гледах от миналата година бала за паралелките които сме писали. Трябва да и стигне, но нищо не се знае тази година.

# 92
  • София

И аз влязох, но бал продължава да няма.

# 93
  • София-Младост
smooth, попитай в тази тема, там пишат родители на деца учещи в АК.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1338215

# 94
Добро утро и от мен!
Вчера бях дежурна на работа и днес ми е много заспало.
Аз няма да влизам в системата докато не прочета отново тук “излязоха”🙂 Спомням си как като видях тази думичка и влязох на сайта на МОН си изтървах телефона от изненада😁 Този път ще вляза от компютъра, не искам да го счупя:)

# 95
Мерси, Кали 💐
Не съм прибирала помагалата (ще ги пазя за Малчо тези, които не са за изхвърляне), но с най- голяма удоволствие ще си отделя време за това. Ако оставя на него, всичко ще е за хвърляне, пък не е
Ние ще чакаме второ класиране и след това ще го запиша. Въпреки това съм любопитна къде ще е на първо, предполагам английската

# 96
Някои ми казват ,че не съм добре.Незнам в каква се забърквам.Но това е моята мечта.Човек трябва да преследва и сбъдва мечтите си. Успех на всички дечица.
Успех ти желая сърце. Аз също чувам същите коментари, за съжаление моите мечти да следвам за сега се отложиха. Надявам си да имам време да ги осъществя.
Следвай пътя си, а който те обича ще ти помага. Другите нямат значение!

# 97
Здравейте,

Успех на всички дечица!
В системата вече може да за влезе, но няма нито бал , нито класиране.

Хубав ден!

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 10:36 от Anshery

# 98
Гери, избрала си професия, с която винаги ще си намериш работа. Не ги слушай какво ти говорят. Аз най -мразя непоискани съвети.

# 99
Щерката си е безметежна и щастлива, а мен треска ме тресе вече.

# 100
Излязоха баловете  в сайта.

# 101
Излязоха баловете  в сайта.
За кой град?

# 102
При нас няма бал - гр. Варна

# 103
Бал и оценки, това са различни неща. Баловете излизат в графа Желания и са различни за специалности и училища.

# 104
За Ловеч са излезли, за Плевен ги няма.
Странно обаче балът е по-нисък отколкото аз смятах, а няма как да съм допуснала грешка, ясно пише какви точки се взимат.

Общи условия

Активация на акаунт