Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 95 096
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 375
Мисля, че в НПМГ могат да кандидатстват деца отцялата страна и класирането навсякъде зависи от това в НПМГ. Е, в София много повече, разбира се. Успех на децата Simple Smile

Не пускайте от въздуха реплики така. Пак ще има шашнати майки.
Класирането на НПМГ касае и би разместило само софийското класиране. За детето от Видин, например, което кандидатства и в НПМГ, и във Видин за класирането му във Видин какво става с класирането му за НПМГ няма никакво значение.
Така е, извинявам се. Но, класирането му в НПМГ-София касае дали ще се запише във Видин или в София.

# 376
Предпочитам да ги почакам да си проверят всичко, вместо да се чудя вярно ли е или не. Днес ще е - в два часа или в десет, все тая.

# 377
Ако бяха излезли по-рано баловете за София щяха да се видят грешките на време и сега нямаше да чакаме.Но, всичко се прави в последния момент.

# 378
  • Sofia, Bulgaria
В какъв срок след излизане на първото класиране излизат и мин/макс баловете за съответните паралелки?
Има ли шанс това да стане и днес?

# 379
Много благодарности на хората, които сигнализираха за проблема. Едно грешно класиране, смъкването му и качване на ново би ни побъркало тотално. А и баби, дядовци, децата да не говорим...

А и тоя хоум офиц грам не помага за нервите Simple Smile, както вече отбелязахме Simple Smile

# 380
  • София
Да, то реално са готови. До края на деня трябва да ги пуснат.

# 381
  • Бургас
В какъв срок след излизане на първото класиране излизат и мин/макс баловете за съответните паралелки?
би трябвало да правят лесно такава справка от системата, съответно да излезе днес.

# 382
би трябвало да правят лесно такава справка от системата, съответно да излезе днес.
Е, те се показаха, че имат проблеми с намирането на максимума Grinning

# 383
Хубаво е, че го написаха това съобщение. Толкова хиляди хора се вълнуват ( ученици, майки, роднини и приятели). Дано само това “след 14” часа да не е към 5 😀

Обаче се обръщат само към учениците. Ние родителите не сме "уважаеми" и нямаме нужда от уведомления... Не стига, че им крашнахме сайта, с непрекъснатите си проверки, ами уважение ще искаме!

# 384
  • София
Добре, че видяхте проблема и сигнализирахте, по добре да чакаме, отколкото качване на няколко вида резултати ....

# 385
Е, те се показаха, че имат проблеми с намирането на максимума Grinning

Така е. А за всички е важно да са както трябва баловете. Дъщерята изкара много високи оценки по БЕЛ и МАТ, доста над 90 точки и по двете. Обаче първо желание иска в НПМГ биология+химия. Представете си, ако не й оправят бал-а, ще я предредят в НПМГ и ще се класира по следващи желания, измествайки деца от математически или езикови гимназии, което за никой не е желан ефект.

Нека си съберат акъла в главите и оправят кашата!

# 386
Да, хубаво е, че беше видяно макар и късно това и са подадени сигнали. Аз се чудя на това, как да сме сигурни, че веднъж оправили баловете и всичко е ток, няма да объркат друго нещо из системите, което да не се види веднага. Т.е. излиза класиране, обаче всички сме на тръни, реално ли е или предстои поправка...
Иначе съм спокойна, чакам си търпеливо...хора стоят зад всичко и те душа носят, отстрани може лесно да съдим, но не знаем какво е в чуждите обувки.
Затова за Хоум- бирата и подобни са позволени, на другите пожелавам бързо и спокойно да минава деня Wink

# 387
Ние от Варна още не сме си видяли баловете, да се надяваме, че няма нови паралелки тази година, за да не се затруднят ай ти специалистите...

# 388
и аз да благодаря, че видяхте разминаването - само ендо грешно класиране ми липсва и на мен, уж държах фронта, но напоследък ме понапрегнА и мен целият процес, щом чак при едно обикновено подаване на паралелки се притеснявам... дълго продължи, но малко остана Flowers Four Leaf Clover

# 389
  • София
Вие представяте ли си как се въвеждат оценките на 11 000 деца? Всяко има поне по 10.
После трябва да се въведе балообразуването на 400 паралелки. Нормално е да стане в последния момент, просто си отнема няколко дни.

Толкова ли е страшно, че вместо в 10:00 резултатите ще се появят в 14:00 или в 17:00? До сега чакахме, ще чакаме още. Така или иначе записването е от утре.

Някъде към сътраница 44 на темата ще се появят резултатите. Дотогава може да направите овесени бисквити, отнема време и ще се разсеете.

Общи условия

Активация на акаунт