Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 824
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 750
Нямам спомен да е върнато. Навярно ще се получи при дипломиранете (12-ти клас) или най-рано след първи гимназиален етап (10 клас), но каква роля би имало тогава?

# 751
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и вие ли нямате оценки от свидетелството на сайта за прием?
или само Горинич е низвергнат? Simple Smile

# 752
Аз си разпечатах заявлението за участие във второ класиране и вече го попълних. Но не съм сигурна там, където пише "входящ номер" какво се има предвид - номерът на самото дете в системата  или номерът, който е получил след подаване на заявление за участие в първия етап? Вероятно е първото, но все пак потвърдете и вие. Grinning
Статистиката за София ме обнадежди, да видим какъв ще му е късметът!

И аз се чудя малко за входящия номер в заявлението за второ класиране, според мен е номерът на детето в системата.

# 753
  • София
Не, че ми е зор да прибера свидетелството в някой шкаф, просто се зачудих на категоричността на поста, в който се каза, че от години свидетелството не оставало в училището, след като детето е вече записано. Реших да не съм пропуснала аз нещо.
Благодаря за отговорите Flowers Hibiscus

Добри, и ние ги нямаме оценките. Но след като не сме подавали за участие в приема, за нас няма какво да се синхронизира в системата и да се появят оценки; на практика не ни трябват. Така поне си го обяснявам.

# 754
Аз си разпечатах заявлението за участие във второ класиране и вече го попълних. Но не съм сигурна там, където пише "входящ номер" какво се има предвид - номерът на самото дете в системата  или номерът, който е получил след подаване на заявление за участие в първия етап? Вероятно е първото, но все пак потвърдете и вие. Grinning
Статистиката за София ме обнадежди, да видим какъв ще му е късметът!

И аз се чудя малко за входящия номер в заявлението за второ класиране, според мен е номерът на детето в системата.

Точно над желанията има Входящ номер, оцветен в синьо. Номерът съвпада с квадратчетата в бланката за участие на второ класиране. Предполагам, че това се иска.

# 755
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ясно, значи ако не кандидатстваш, няма оценки. Simple Smile сигурно ще им се изхаби и софт- и хардуера ако излязат.

като се замисля, повече време им е отнело да заложат алгоритъм за изключване на не кандидатстващите, отколкото би отнело на системата да синхронизира и тях.
мммда. а ми беше толкова трудно да обясня значението на "скъпи на триците, евтини на брашното".

# 756
Лиле, много се радвам, че писа Simple Smile Щом момчето иска второ класиране - послушайте го - все пак той ще трябва да учи с мерак в новото училище! И най-накрая някой да пише, че има и други училища във Варна - днес само МГ и Първа се мяркат Simple Smile

Така е. Моят родителски дълг е изпълнен. Остава да изчакаме още една дъъълга седмица и дано всичко се нареди поред неговите желания.
И аз се оглеждам за някой в 5та,но май съм първата Simple Smile
Отново поздравления за твоето момиче
Поздравления на всички прието по първо желание и успех на всички, които чакат второ класиране! 🍀
Дъщеря ми е приета в 5-та с НЕ_АЕ, първо желание, 448 бал.
Тя е щастлива, това си беше нейното желание..., аз исках в 1ЕГ, но тя е тази, която ще учи 😊

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 19:02 от galka77

# 757

Точно над желанията има Входящ номер, оцветен в синьо. Номерът съвпада с квадратчетата в бланката за участие на второ класиране. Предполагам, че това се иска.

Оригиналният входящ номер е със същия брой цифри, седем Simple Smile

Редактирам се, намерих един пост на Дидева от миналата година: "Входящият номер на ученика от служебната бележка."

https://bg-mam.ma/p/1235401/41064084

# 758
  • София
Може ли някой да ми изпрати заявление за второ класиране на лични, или линк към него. Вчера го срещнах някъде из темата, сега вече е претрупана и не успявам да го открия от телефона. Благодаря ❤️

# 759

Оригиналният входящ номер е със същия брой цифри, седем Simple Smile

Редактирам се, намерих един пост на Дидева от миналата година: "Входящият номер на ученика от служебната бележка."

https://bg-mam.ma/p/1235401/41064084
Много благодаря за отговора. Успех на всички деца! Hug

# 760
Може ли някой да ми изпрати заявление за второ класиране на лични, или линк към него. Вчера го срещнах някъде из темата, сега вече е претрупана и не успявам да го открия от телефона. Благодаря ❤️
И на мен, моля
Иначе приета е по второ желание 1ЕГ АЕ и НЕ, 442 бал.

# 761
  • София
На първа страница съм го качила заявлението, момичета. Линк за директно сваляне е.
Не мога да го сложа в сегашния си пост, защото и аз съм през телефон.

# 762
# 763
  • Plovdiv
Здравейте дами, следя темата, но не съм писала досега. Доста съм притеснена, явно не сме подредили желанията добре, по-скоро сме написали малко желания и синковец ми не е приет никъде на първо класиране. Моля мамите от Пловдив да споделят дали има и други като нас неприети на първо класиране. И моля тези, които са приети да споделят с какъв бал са приети в Руската и Хуманитарната гимназия.

# 764
  • Варна
Нали заявлението за прекласиране може да се вземе и от гимназията в която сме приети?

Общи условия

Активация на акаунт