Пазаруване от Aliexpress.com 62

• 37 314
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Мен ме тревожи да не стигна до нещо за плащане в пощата.
Пак ще питам, че ... Ако китаецът ми прати пратката не от посочената Испания, а от Китай, мога ли да отворя диспут?

# 361
На мен обединената ми дойде по Спиди (в офиса). За ниска стойност бяха и двете поръчки, но не съм наясно ако искат да се плаща нещо дали може и в Спиди...или тогава пристигат само с BGPOST...

# 362
Нов акаунт? Нова карта? Проблем с някое от двете?

този отговор за мен ли е?

Да, нов акаунт, но никога не са ми искали снимки лична карта, виза и т.н. Rolling Eyes
този апел ми излиза с удивителен!

# 363
  • в сърцата на децата <3

Да, нов акаунт, но никога не са ми искали снимки лична карта, виза и т.н. Rolling Eyes

Като че ли и аз пращах лична карта за оторизация... Но акаунта ми е на доста години вече и не помня със сигурност. Все пак ми се струва нормално да искат такова нещо за да няма измами и откраднати източени карти.

# 364
Да не е заради висящите поръчки?
14 очакващи плащане... Де да знам.

# 365

Като че ли и аз пращах лична карта за оторизация... Но акаунта ми е на доста години вече и не помня със сигурност. Все пак ми се струва нормално да искат такова нещо за да няма измами и откраднати източени карти.

не,не е заради висящите! години съм ги имала , не е проблем това.
Нов акаунт напарвих, защото исках да е с емайл който си ползвам, а стария ми беше и аз не знам от колко години ,дори и парола не помня.Затова ревих да започна от 0.
Но това е друга тема де, не яе ме питате Simple Smile.

иначе с отваряне на линка е  това:

My Appeal
Appeal Application
Reminder:
In order to verify your payment, please follow the instructions below to file an appeal. You will receive a response within 3 working days through email. Once your card/account information has been verified, you may continue payment for existing orders.

Според вас да продължа с предсавяне на документи, така ли ?
Благодаря ви за отговорите.

# 366
Да няма разлика между името на картата и името на профила ти? Плащането прието ли е?

# 367
искането на документи е при съмнение
цветно копие на ЛК, картата за плащане (числата посредата може да ги закриеш) и бележка от банката че има пари в картата и да се вижда кое е логото на банката (и снимка от десктопа става)
това трябва да ти е написано и в меила
за 3 работни дни али се произнася

# 368
  • BG-DE
Ама как така ще ти искат лична карта, аз не бих дала в никакъв случай, а и разликата в името на картата и на профила тях не ги засяга, мога подарък да купувам за друг и т.н. Лични данни току-така не се дават, да не осъмнеш с куп проблеми и заеми.

# 369
Да няма разлика между името на картата и името на профила ти? Плащането прието ли е?

nqma razlika
да, плащам нормално ,дори току-що платих.

# 370
  • Пеликания
Само определени тракинг номера ли са проследими в bgpost? На моята уж пише Tracking available, но в Български пощи пак не ми излиза, а е влязла.

# 371
Ама как така ще ти искат лична карта, аз не бих дала в никакъв случай, а и разликата в името на картата и на профила тях не ги засяга, мога подарък да купувам за друг и т.н. Лични данни току-така не се дават, да не осъмнеш с куп проблеми и заеми.
алито е банка, в банката ти има ли ти личните данни от която си изкарала картата с която плещаш
не гледат адреса, а дебитната карта съвпада ли с титуляра на ЛК

# 372
  • BG-DE
Али е магазин, не е банка, и няма право да иска лични данни но щом не ви пука и сте склонни да поемете риска  ОК. Профилът ми в АЕ на мое име но обикновено плащам с картата на ММ 😊

# 373
Профилът ми в АЕ на мое име но обикновено плащам с картата на ММ 😊
И аз така... ☺
Скрит текст:
  Чудя се...когато искат извлечение как биха процедирали, защото картата на ММ е издадена от друга държава, а пък адресът ми за доставка е в България...ха ха 😄

# 374
  • Пловдив
Картата, с която плащам е на мое има, данните са на мъжа ми, телефона, който вписвам пак е мой. До преди няколко месеца приятелка ми извършваше поръчките с нейна карта.

Общи условия

Активация на акаунт