Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 229
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Па ти не спря да хвалиш 30-то 🙂
Е това е истината. Grinning
Мисля, че Просто_майка трябва да получи някакви компенсации за повишаване имиджа на училището!

И на мен свят ми се изви като видях тазгодишните балове.

# 91
  • у дома...
Да бе, и за това аз съм виновна Simple Smile Ма там и бая учат... Дали пък не прецаках някое дете невинно?

# 92
  • София
Абе и да не го хвали, който търси испански няма много опции...

# 93
  • у дома...
В интерес на истината, по инфо от проверяващ училищата по испански и френски в МОН, нивото на преподаване на езика в 127-мо и 30-то много се е вдигнало. Докато в 22-ро вървяло надолу.

# 94
  • София

Не съм гледала балове. Опитвам се да подреждам багаж, но повече пускам перални, гладих два пъти и правя други неща. Вече съм изтощена. Не знам кое е по-гадното - подреждането на багаж за отиване или оправянето му след прибиране.
Категорично е по-гадно след прибиране! Аз сега го стягам за заминаване - юху!
Е, силно казано стягам, че основно на компютъра седя и следя класирането, ей така от любопитство. И ето на какво попаднах
Скрит текст:
1.2203074  74 СУ "Гоце Делчев"   1777  Природни науки - АЕ интензивно  РЕ   39.000     420.000  без квоти
Дали са искали 73то да пишат?!
Много се радвам за близкото на Туиг дете! И на мен ми се стори доста добър вариант асансьорната техника, но какъвто му е късмета.

# 95
  • София
Аз нямам още новини за моите приятелски деца. Едното много иска 73-то с Немски и Руски, дано да успее.

Ще успее. Ако правилно те прочетох в седмокласната, делят го само 2 т. Като имаш предвид колко народ се изпозаписа в АК и в други извън системата на МОН на второ със сигурност ще има размествания. Стискам палци.
Моите прогнози този път не се оказаха много точни (с изключение на тези за племенника, ама там имах много широко поле за грешка). За някои паралелки разликата стига до 5 т. нагоре, а за други с по 2-3 т. надолу.

Поздравления и от мен за нашия малък приятел от Пловдив. Ще стискам палци и за второ.

# 96
  • Sofia
В интерес на истината, по инфо от проверяващ училищата по испански и френски в МОН, нивото на преподаване на езика в 127-мо и 30-то много се е вдигнало. Докато в 22-ро вървяло надолу.
И аз това го чух.

# 97
  • София
Аз погледнах само паралелката с АЕ във ФЕГ. Там за момичетата има покачване от 1,5 т. И в 73 с РЕ е същото, защото миналата година и там гледахме.

# 98
  • София
За японската в 18то покачването е 23 или 24т

# 99
Хвърлих един поглед и аз на справката за София. Не мога да кажа какво покачване имат баловете, защото не помня миналогодишните. Сравнявах обаче с бала на синковеца. С неговия бал тази година не би могъл да се класира точно в училищата/паралелките в които не можеше да влезе и миналата.

# 100
  • гр.София
Тази година нашите деца щяха да имат още по-високи резултати . Може би -).  Не виждам драстично разместване в училищата и паралелките.  Редактирам се-в бившите техникуми има по -сериозно движение.
Аз си имам вече вътрешен човек във 2ра АЕГ /племенникът/.

Да ви питам , бива ли да нищите толкова сериозни и философски проблеми посред бял работен ден? Темата беше важна за мен ,сега ще ви изчета по-внимателно.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 19:26 от blanc

# 101
  • sofia
Винаги ме радва, когато виждам деца с много висок бал, които са направили избор единствено според интереса.
Сигурно не знам фундаментални неща, но се чудя защо не откриват още няколко паралелки с разширено изучаване на математика, щом има такъв интерес. Виждам, че математическите паралелки в НПМГ вече гонят по бал тези в СМГ.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 20:19 от googlish

# 102
И аз това се чудя! Училищата са почти нееластични към промяна в типа и броя на паралелките.
В нашето училище има добър пример - закриха паралелка с непопулярен език и много нисък бал през годините, за да направят още една от най-желаните с максимални балове.
Имам забележка и към един от профилите - но там няма да има промяна, просто защото имат доста учителски ресурс и нещата ще си останат така години напред. Ясно ми е, че интересът да запазиш учителския колектив ще е приоритет пред търсенето 'на пазара'.

# 103
  • София
Споделям тихичко нещо тайно, нещо, от което след 2 седмици аз сигурно ще се побъркам от стрес, а вие ще се побъркате от смях. 😆
Скрит текст:
Ами ММ всеки ден минава през един зоомагазин и от два месеца страда за един дебеланко, та от днес явно вече е наш. След морето - да сме живи и здрави - ще си го вземем. Много моля Бисето и магьосническа дружина отсега да правите там всички възможни магии, че всичко някак да се подреди съвършено и без война в бъдещата постановка #twocatsathome.

# 104
Ама не може така! Има данък тук - дай снимка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт