Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 265
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Това по темата за ходенето а гъби ли е:joy: Даже не знаех, че има ТV 1000

# 631
Боже, а аз не знаех, че гъбите говорят на немски.... тц, тц, тц...
Направо wunderbar

# 632
# 633
  • София
А аз чакам ли .... чакам наборът да ми изчурулика нещо на немски.

Моето ми задава въпроси на немски. И после обяснява (пак на немски) какво трябва да отговоря. Аз пък се дразня, че нищо не разбирам и я моля да обърне поне на английски. Интересно ми е на морето ако се престраши да говори с персонала на кой език ще се "излага"
От началото на годината ми повтаря и някакви въпроси и страндартни отговорина НЕ, които аз така и не запомних. От изпитването й на думите  през годината запомних само писалка и белодробно възпалене Laughing

Малкия ТуиГ намери ли братовчед си в София?

Много хубави снимки сте качили последни два дни. Само "ходенето за гъби" изпуснах и не разбирам на какво се смеете, ама така е, като отсвириш форума за 2-3 дни.

Подхванали сте темата за преходите в планината. Нямам против да обикалям по чукарите и горите, но искам вечер да имам удобно легло и топла течаща вода. Няма никакъв шанс да ме излъжат да спя на палатка или хижа. Въпреки че хижите са по цивилизовани отколкото бяха преди 20-25 години, все пак съм стара вече за това.

# 634
  • у дома...
Скрит текст:
А аз чакам ли .... чакам наборът да ми изчурулика нещо на немски.

Моето ми задава въпроси на немски. И после обяснява (пак на немски) какво трябва да отговоря. Аз пък се дразня, че нищо не разбирам и я моля да обърне поне на английски. Интересно ми е на морето ако се престраши да говори с персонала на кой език ще се "излага"
От началото на годината ми повтаря и някакви въпроси и страндартни отговорина НЕ, които аз така и не запомних. От изпитването й на думите  през годината запомних само писалка и белодробно възпалене Laughing

Малкия ТуиГ намери ли братовчед си в София?

Много хубави снимки сте качили последни два дни.
Само "ходенето за гъби" изпуснах и не разбирам на какво се смеете, ама така е, като отсвириш форума за 2-3 дни.

Нищо вече не каквото е било... Дори гъбите не са това, което бяха Satisfied

# 635
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дами, още е понеделник, вие много петъчно го раздавате Joy

# 636
Но е лятооооо!

# 637
Irinopilis, Fish беше снимала буркан с мариновани печурки в магазина, но етикетът с цената закриваше първата сричка🙂

# 638
  • у дома...
При нас пак вали и гърми. От голямата буря в четвъртък, само в събота ни пропусна. Токът е като в дискотека по цял ден. Ако и тази вечер пак се романтични на свещи, май ще ходим за гъби с ММ. Имам и едно умряло от студ Самърсби в хладилника.

# 639
При нас пак вали и гърми. От голямата буря в четвъртък, само в събота ни пропусна. Токът е като в дискотека по цял ден. Ако и тази вечер пак се романтични на свещи, май ще ходим за гъби с ММ. Имам и едно умряло от студ Самърсби в хладилника.
JoyJoyJoy
Само внимавайте, че в гората по време на буря си е страшно! Joy

# 640
Irinopilis, Fish беше снимала буркан с мариновани печурки в магазина, но етикетът с цената закриваше първата сричка🙂
За мене по- смешното беше, че е култивирана

# 641
  • у дома...
JoyJoyJoy
Само внимавайте, че в гората по време на буря си е страшно! Joy
Колко пък да е страшно??? Sweat Smile Все пак той е  "бурята в сърцето ми"... Satisfied

# 642
Аманда, верно ли култивирана пишеше?😀 Това не съм го отразила, а е важно🙂

Леле,  ама какви сте палави днес😀

# 643
  • София
Честит празник на Дидиа и малкото звънче! 🌹🌹🌹

За мене по- смешното беше, че е култивирана
Култивирани и цели, не нарязани 😂

Не се живее у нас, не стига, че е задух, ами въртя и сушилни! Така ми липсва балконче и простор за прането….

# 644

Общи условия

Активация на акаунт