Предстои ми инсеминация - Тема No 29

• 29 869
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • до най-прекрасния мъж
Проверяват проходимост, да. Само че не е със снимка, а директно си гледат чрез камерата какво се случва в корема ти. Пропускат ли, не пропускат ли и при какво налягане. Оглеждат също матката и яйчниците. Цялото нещо отнема около час от привеждането в операционна до качването в стаята. Като преди да те качат, те оставят да се събудиш в операционната.

# 91
Ок, значи са ми казали, че се прави оглед за проходимост, не ЦС за проходимост, пак добре, че не съм чула нещо коренно различно Simple Smile Много благодаря!

# 92
Здравейте, момичета! На 15.08 трябва да си пусна теста, да видим дали ще имаме успех този път или продължаваме към фонда. Да си кажа честно макар да не се надявам много, едно гласче някъде дълбоко в мен сякаш ми казва "Може да е този път!". Докато човек не се сблъска с това, не разбира колко болка може да изпитва някой. Имам чувство, че душата ме боли, за това дано е този път 😢

# 93
Благодоря за отговорите за ЦС! Предишния път много кофти понесох упойката, събудих се доста дълго след нея, не се чувствах добре. Правите ли тест за алергия към веществото за анестезия или без? Моят доктор държи да е с упойка, притеснениято ми е да не съм пак в такова състояние.

# 94
  • София
Пожелавам ти от сърце този път да е твоят. Истина е, че с всеки следващ път човек се обезверява и сякаш губи частица от себе си. Трудно е, но за най-хубавите неща в живота винаги се изисква много търпение. Пожелавам ти твоето очакване да бъде в следващите 9 месеца Simple Smile и след това да се радваш на пухкав финал Simple Smile Стискаме палци за положителен тест Simple Smile

Здравейте, момичета! На 15.08 трябва да си пусна теста, да видим дали ще имаме успех този път или продължаваме към фонда. Да си кажа честно макар да не се надявам много, едно гласче някъде дълбоко в мен сякаш ми казва "Може да е този път!". Докато човек не се сблъска с това, не разбира колко болка може да изпитва някой. Имам чувство, че душата ме боли, за това дано е този път 😢

# 95
Пожелавам ти от сърце този път да е твоят. Истина е, че с всеки следващ път човек се обезверява и сякаш губи частица от себе си. Трудно е, но за най-хубавите неща в живота винаги се изисква много търпение. Пожелавам ти твоето очакване да бъде в следващите 9 месеца Simple Smile и след това да се радваш на пухкав финал Simple Smile Стискаме палци за положителен тест Simple Smile

Благодаря, дано всички имаме късмет 😊

# 96
Здравейте, дами! Изчетох повечето, което е написано във всички теми за инсеминацията.
Аз също обмислям, но донорска. Доктора ме убеди, че са доста по-сигурни попринцип. Невежа съм като цяло по темата. Има ли някоя от вас, която да е правила донорска инсеминация и каква е вероятноста към днешна дата за успех?

# 97
  • София
Аз имах началото на юли една. Сега ми предстои втора. Ако искате, пишете ми на лично. Писала съм много и няма смисъл да спамя още. Драснете ми на лично, ще ви споделя в детайли каквото ви интересува. Поздрави Simple Smile

# 98
Аз имах началото на юли една. Сега ми предстои втора. Ако искате, пишете ми на лично. Писала съм много и няма смисъл да спамя още. Драснете ми на лично, ще ви споделя в детайли каквото ви интересува. Поздрави Simple Smile

Писах Ви! Благодаря за отзива!

# 99
Здравейте, момичета!
Днес ми беше теста след четвъртата инисиминация, отново сме на "-". Продължаваме към подаване на документи за фонда и дано имаме повече късмет! Успокоявам се, че одобрението става бързо и няма да се налага да чакам до другата година.
Имах малка надежда, че днес на този голям празник може пък и да имам късмет, но не би.
Хубав ден на всички и весел празник на всички празнуващи днес!

# 100
Здравейте момичета, изчетох много голяма част от коментарите по темата и смятам, че е изключително полезна, затова искам да се включа и аз с моя опит до момента. Правим опити от 2 години, имаме отлична спермограма, цветна снимка, лапароскопия, хормони и всичко е идеално. На 29.08.21 правихме първата инсеминация /стимулирана/ и ми казаха тест на 14-я ден. Стискайте палци Hug

# 101
Успех, Mariachi! Аз се записвам с инсеминация номер 3. Чакам резултат горе-долу по-същото време като теб Wink Днес видях, че в Надежда цените са увеличени.. Инсе-то е със 100лв нагоре.... Но сега съм се настройла положително и кротко си чакам резултата, надявайки се да не стигам до 4-та процедура 🙂

# 102
Успех, Mariachi! Аз се записвам с инсеминация номер 3. Чакам резултат горе-долу по-същото време като теб Wink Днес видях, че в Надежда цените са увеличени.. Инсе-то е със 100лв нагоре.... Но сега съм се настройла положително и кротко си чакам резултата, надявайки се да не стигам до 4-та процедура 🙂
Успех и на теб DaiSy, 100лв е значително увеличение...ние платихме 340лв,ако не греша. Аз нямам големи надежди, предвид успеваемостта, но все пак тайнично се надявам да имаме положителен резултат Relieved

# 103
Здравейте момичета има ли успели? И ние днес че правим първо инсе и много се притеснявам..

# 104
BBB business,  стискам палци, да се получат нещата и да ни за радваш с положителен тест!!! ❤️
Аз имам две неуспешни зад гърба си, но беше отдавна и сега се надявам след отпуската на лекаря да започнем отново и този път са се получи. ☺️

Общи условия

Активация на акаунт