Тест за овулация - въпроси / тема 13 /

• 45 941
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!
До сега не съм правила тестове за овулация, но доста четох, горе долу схванах какво трябва да се случва, но моя случай е малко различен. До скоро кърмих и чак сега се появи първа менструация след раждането (1 година мина). Тааа нямам никаква идея какъв МЦ ме чака, преди си беше редовен, ясно изразена овулация, всичко както си трябва.
От кой ден е окей да започна тестовете за Ову, предвид че не знам колко ми е дълъг цикъла? 🙄

# 616
Аз бих започнала след края на менструацията.

# 617
Здравейте,
Имам един такъв въпрос. На теста по - долу лявата черта е тестовата. Както се вижда от лявата си част е по-наситена от дясната. Коя половинка гледам (предполагам по ненаситената й част?)

# 618
За мен тестът е отрицателен. Ще знаете, когато е положителен 🙂

# 619
А от коя марка тестове сте доволни или поне да ме насочите коя марка да избягвам 🙄

# 620
Аз ползвам clear ovu, доволна съм. Успявам да засека овулация (доказана и от лекар). Въпросът е да сме постоянни в тестването. Аз бях на път да се откажа, но по съвет на момичетата тук вече няколко месеца успявам да отчета пика и правя до отрицателен тест.

# 621
  • София
А от коя марка тестове сте доволни или поне да ме насочите коя марка да избягвам 🙄
Ами аз съм с тази: https://remedium.bg/oview-test-za-ovulatsia-h5-lentichki-14797/p
И по аптеките добри отзиви има за тях, въпроса е вече да се спазва всичко.

# 622
Аз използвам тестовете за овулация на Folium, има ги в Медея и са по 8 лв за 7 бр Simple Smile

# 623
Аз използвам тестовете за овулация на Folium, има ги в Медея и са по 8 лв за 7 бр Simple Smile

+1 от мен. Останах доволна от тях. Дават ясни черти. Пробвала съм clear ovu, но не ми харесаха.

# 624
Благодаря ви! 8 за 7 е добре 👍 предвид, че ще трябва да се тествам от тук до края  на света 😁
Ами прочетох относно тестовете милиони пъти, надявам се да съм разбрала нещата и да се справя, пък вие тук ще удряте по-едно рамо при нужда 🙏🌞🍀

# 625
  • София
Разбира се. Аз също не бях сигурна и първият месец не успях да си хвана овулацията. Горе съфорумка гледам, че беше пробвала да се тества 2 пъти на ден и аз опитах.

# 626
Момичета, виждам че и при други се случва да ви закъснее, след което започва зацапване и накрая М идва. Кажете, в този случай, от кой ден започвате да броите началото на Ц - от първия ден на зацапването или от деня на кръвотечението? Не знам кога да започна с тестовете за овулация, Ц ми е обикновено 30 дни, но последния месец започна по-рано, със зацапване, много леко, в продължение на 3 дни.

# 627
Момичета, виждам че и при други се случва да ви закъснее, след което започва зацапване и накрая М идва. Кажете, в този случай, от кой ден започвате да броите началото на Ц - от първия ден на зацапването или от деня на кръвотечението?
От деня на кръвотечението

# 628
Здравейте отново,
Прикачвам снимка, горният тест е от вчера, долният от днес (съответно 12 и 13 ден от цикъла с продължителност 28-32 дни). Вчера линията изглежда доста наситена, но ми се струваше, че и трябва още малко и очаквах днешната да е +, но уви. Какво мислите, възможно ли е да е бил + някъде между двата?

# 629
Според мен може би тепърва ще предстои положителният тест.
Предишните дни правили ли сте, или само тези двата?

Общи условия

Активация на акаунт