Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА-какво се случва реално? - 12-та тема

• 46 743
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Много жалко, ако е истина. Те са си направо нови... Това Възраждане 1 стана нагъчкато като Гръцката махала, само дето вместо 3 - 4 етажни къщета са 7 - 8 етажни блокове...

# 121
  • Варна
Това за детската градина не го вярвам..., наистина минава всякакви граници. Дори да се окаже някакъв частен рестируиран парцел къде спи общината, има достатъчно парцели да обезщети собствениците. Как точно разрушаването на детска градина е в обществен интерес?

# 122
  • Варна
Само протест би спрял подобна наглост.

# 123
това и аз не го вярвам не че е невъзможно но ме съмнява по скоро поляната над лидъл се продава тя е частна и се чудя как още никой не я е купил

# 124
На булевард Република, срещу Кауфланд възраждане, детската градина и басейна ще бъдат премахнати. На тяхно място ще бъдат построени жилищни комплекси. Всичко е под надслов че целят само защита на обществени интереси.

От къде имате такава информация?

# 125
И защо да ги премахват, под басейна терените така си стоят с не реализирани строежи. Дори не съм сигурна дали Експресгаранцион не приключи дейност.
Ако и тази свинщина решат да свършат нашите управници заслужават бой с камъни!
И какви обществени интереси са нарушени след като и басейна, и ДГ са обществени обекти?

# 126
M0n17y,съжалявам, че Ви се е провалила сделката!Какво се случи, ако не е тайна?
Много сделки се провалят в последно време и то по вина на продавачите,решават в последния момент да увеличат цената.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 11:50 от vgi

# 127
Здравейте, насочите ме към някой тристаен апартамент в Възраждане 1,2 или Младост, който се строй в момента или предстои да почва. Благодаря ви

# 128
Ренесанс, Парк вю, Галерия 2, Ц макс.

# 129
Едва ли,ще съборят детската градина във Възраждане!Тя е една от най-хубавите в града.

# 130
  • Варна
Някой да знае да малка кооперация която ще почва да се строи в момента? Виница, Младостите, нещо да не е наблъскано?

# 131
А нещо друго по малко като кооперация
Галерия 2 не е оферта статута е общежитие

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 18:01 от Tani_1990

# 132
А нещо друго по малко като кооперация
Галерия 2 не е оферта статута е общежитие
От къде измисли това че било общежитие??? Няма такова нещо.

# 133
Ооо не си измислям, поразучете  статута на сградата

# 134
Ооо не си измислям, поразучете  статута на сградата
Аз съм купил апартамент в тази сграда така че ако знаете нещо моля да споделите. Нормална сграда почти изцяло продадена, но може да има нещо което не знам.

Общи условия

Активация на акаунт